elektricien Borgerhout

Elektricien Borgerhout gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Borgerhout: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Roland is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (248 reviews)
Hallo ik ben Roland, een actieve gepensioneerde technieker. Ik heb jaren ervaring als elektricien in Antwerpen, met onder andere het ophangen van lampen, het verplaatsen en plaatsen van stopcontacten enz. Ik heb ook ervaring in TV bekabeling en het plaatsen van LAN kabels. Ik ben een persoon die steeds zijn werk op voorhand bespreekt en meedenkt met de klant. Bekijk ook eens mijn ervaringen en waarderingen!
Elektricien in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (204 reviews)
Ik doe al jaren verschillende jobs in verschillende types gebouwen, kleine jobs en ook volledige renovaties, onder deze jobs valt vaak elektriciteit werken. Ik kan u de kwaliteit leveren die u wenst (afhankelijk van uw budget).
Raymond is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.78/5 (100 reviews)
Ik ben zelfstandig elecctricein , ik doe dit al 30 jaar . Ik kan ook elektriciteit schema s maken en keuringen laten uitvoeren . Ik doe alleen kleine klussen want ik werk meestal alleen . Ik lever goed en proper werk af . kleine herstellingen van electro toestellen .
Elektricien in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Diploma Elektrische Installatie Technieken. Kleine residentiële installaties: defecten opsporen en herstellen, ophangen en aansluiten van lampen, aansluiten parlofonie, stopcontacten plaatsen,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Frank is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2018) - Frank
Frank
Antwerpen
4.81/5 (63 reviews)
Gewerkt in privaat en op zelfstandige basis als elektrotechnisch installateur voor renovatie, eengezinswoningen, winkelinrichtingen. Er kan op voorhand een gratis onderzoek plaatsvinden om alzo tot een duidelijke afspraak te komen betreft de raming van de kosten. Ik heb eigen gereedschap en meettoestellen om eventueel aardingsproblemen en fouten te herstellen.
Afnan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2018) - Afnan
Afnan
Antwerpen
4.83/5 (46 reviews)
Ik ben een elektricien uit Antwerpen, ik doe alles van huisinstallaties, schemas tekenen enz. U kunt rekenen op mij voor betrouwbare werken tegen een goed prijs. Aarzel niet om mij te contacteren indien er vragen zijn!
Elektricien in Wilrijk (2610) - Javad
Javad
Wilrijk
4.91/5 (45 reviews)
Hallo, ik ben Javed, 55 jaar. Ik heb gestudeerd en mijn hele leven gewerkt als elektricien, zowel residentieel als industrieel. Ik heb ervaring met algemene elektriciteitswerken, elektrisch kasten, onderhoud en service van verschillende toestellen in verband met elektrotechniek, tekenen van elektrische schema's, bordenbouw, etc. Ik heb ook ongeveer 10 jaar in het onderwijs gezeten. Aarzel niet om contact op te nemen!
Elektricien in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
Deurne
4.86/5 (44 reviews)
Ik ben een elektricien met ervaring ik help je graag met de werken in en rond het huis. ik heb veel ervaring in het huishoudelijke elektriciteit. ik heb eigen vervoer en alsook mijn eigen gereedschap en de nodige materialen
Elektricien in Antwerpen (2000) - Nicky
Nicky
Antwerpen
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens iedereen te helpen die ik kan helpen met algemene elektriciteitswerken. Wanneer ik het niet kan verhelpen, vinden we samen wel een oplossing. Ik tracht positief bij te dragen tot onze maatschappij door mijn diensten aan te bieden als elektricien. Aarzel niet om mij te contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Iliass
Iliass
Antwerpen
4.74/5 (23 reviews)
Elektriciteitsinstallatie plaatsen/ herstellen voor nieuwe of bestaande woning (met plan voor keuring/herkeuring is mijn sterkte. Maar herstelling huishoudtoestellen of industriële installatie is ook wel een karwei die ik graag doe. Ik ga er altijd voor en ben geen opgever. Neem me aan en ik garandeer je dat je geen spijt zult hebben.
Elektricien in Deurne (2100) - Enea
Enea
Deurne
4.57/5 (14 reviews)
Hey ben Enea ben 28 jaar ben afgestudeerd als Elektricien .Heb en A2 diploma en heb , alle 9 jaar ervaring .Ik werk als elektricien en wil ook na de uren een centje bij verdienen . Aanleggen van een leiding met het maken van gaten in muren, vervangen schakelaars, dimmers of stopcontacten , oude zekering kast vervagen , elektrische schema’s voor de keuring , das geen enkel probleem voor mij .
Elektricien in Antwerpen (2060) - Ricardo
Ricardo
Antwerpen
4.67/5 (12 reviews)
Ik ben Ricardo, Ik heb reeds 5 jaar ervaring als elektricien in Antwerpen. Vooral met het plaatsen van verlichting, stopcontacten, schakelaars en het vervangen van elektriciteitskasten. Nieuwbouw en renovatie. Ik kan je een betrouwbare offerte maken, aarzel dus zeker niet om contact op te nemen!
Elektricien in Antwerpen (2018) - Mitch
Mitch
Antwerpen
4.64/5 (11 reviews)
Ik ben een ervaren elektricien uit Antwerpen. Ik heb ervaring in het volledig voorzien van een nieuwe elektriciteitsnetwerk. Ook voor het vervangen of plaatsen van stopcontacten (met mono-, 2- of 3 fase), schakelaars (smart, wissel, dubbelpolige), lampen (smart, dimbare etc.) kunt u rekenen op mij. Ik sta vrij voor het uitbreiden van mijn kennis in de elektriciteit, dus geen klus is voor mij te klein noch te groot.
Elektricien in Deurne (2100) - Armel
Armel
Deurne
5/5 (9 reviews)
J ai l expérience dans ce métier, changer des ampoules, lustre, changer toute sortent d interrupteur et des prises, intervenir lorsqu il y a des cours circuits, etc... Lampen vervangen, stopcontacten plaatsen,... Ik heb veel ervaring als elektricien.
Elektricien in Antwerpen (2018) - Elias
Elias
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Bij het verbouwen van ons eigen appartement en een huurappartement aan zee heb ik de volledige elektriciteit gelegd en aangesloten (centraal gestuurd) Ook heb ik verschillende kleinere werkjes verricht bij familieleden om verouderde installaties door de keuring te krijgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Borgerhout: geëvalueerd met 4.83 door 1.006 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Borgerhout, elektricien Borgerhout, elektriciteitswerken Borgerhout, elektrieker Borgerhout, elektriciteit aanleggen Borgerhout, elektriciteitskeuring Borgerhout, stroompanne Borgerhout, kleine elektriciteitswerken Borgerhout, elektrische installatie Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden