schrijnwerker Borgerhout

Schrijnwerker Borgerhout gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Borgerhout: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Kalil is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (204 reviews)
Beste dienstaanvrager. Ik ben al jaren onderhoudsmedewerker. Een belangrijke vak dat in mijn mogelijkheden valt is het schrijnwerkerij. Keukens, badkamers, deuren, ramen enz. Ik bied de beste kwaliteit die mogelijk is afhankelijk van de budget.
Raymond is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.78/5 (98 reviews)
Klusjesman met ervaring in schrijnwerkerij en klusjes , ik doe dit al 30 jaar . Ik doe alleen kleine klussen want ik werk meestal alleen . Zoals herstellingen van kasten en laminaat . Ik lever goed en proper werk af .
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Jimmy
Jimmy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.78/5 (49 reviews)
Ons bedrijf al reeds enkele jaren gespecialiseerd in allerhande klusjes staan steeds voor u klaar we hebben een zeer brede waaier aan eigenschappen waar ons bedrijf sterk in staat. wij doen altijd een eerste gratis plaatsbezoek waarna we een offerte opstellen
Schrijnwerker in Antwerpen (2018) - Ilyass
Ilyass
Antwerpen
5/5 (21 reviews)
Ik maak zelf veel kasten op maat in plaatmateriaal tot afgewerkt geschilderd en zo. Ik kan ook meubels repareren restoreren en veel meer Ik heb diploma schrijnwerkerij en mijn vaste job is 60% schrijnwerkerij.
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Armel
Armel
Deurne
5/5 (9 reviews)
J ai l expérience dans la menuiserie..... ................................................ . .
Schrijnwerker in Berchem (2600) - Bram
Bram Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (7 reviews)
Productontwikkelaar/ontwerper met ervaring in houtbewerking o.m. buitenconstructies, yurts, interieurs (keukens, dressings, boekenkasten, meubels, etc.). Ik denk mee over uw project, geef advies en vindt kwaliteit en duurzaamheid van de afwerking belangrijk.
Schrijnwerker in Borgerhout (2140) - Wim
Wim
Borgerhout
5/5 (6 reviews)
Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector. Deze is tot de dag van mijn pensioenaanvraag nog steeds mijn werk en hobby bezigheid. Die ik nog met veel aandacht blijf volgen en begrip koester.
Schrijnwerker in Berchem (2600) - Bert
Bert
Berchem
5/5 (5 reviews)
Dit doe ik het liefst: werken met hout. Ik maakte al tal van zaken in huis: zo bijv. een mooie binnendeur met glas, bijhorend een deurlijst. Vorig jaar maakte ik een stoere werkbank (oerdegelijk!) Ik heb enkele machines ter beschikking om precisiewerk af te leveren. Ik heb oog voor smaak, detail en esthetiek, en heb een grote liefde voor hout. Ik ontwerp ook: zo tekende ik de trapleuning in huis.
Schrijnwerker in Merksem (2170) - Andre
Andre
Merksem
5/5 (5 reviews)
Hallo,Ik heb ervaring in bezetten(geen volledig huis natuurlijk) kleine metselwerken ,dakwerken(reparaties) vloer en tegelwerken ,loodgieterij en schilderen.
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Mateusz
Mateusz
Deurne
5/5 (5 reviews)
Ik ben afgestuuder als het schrijnwerkerij en ik heb een ervaring in dat job . Ik doe all jaren montage van ramen , deuren en schuifdeuren in hout alu of pvc . Ik kan ook gyprocwanden panelen plaatsen. Montage van meubels als in het keuken slapkamer enz..
Schrijnwerker in Antwerpen (2018) - Gabriel
Gabriel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Schrijnwerker van beroep en in veel markten thuis. Klusjes zoals kleine loodgieterij en elektriciteit zijn ook geen probleem. Heb professioneel materiaal en kennis voor een perfecte afwerking.
Schrijnwerker in Antwerpen (2000) - Joseph
Joseph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
ik ben nu al bijna 10 jaar actief in de timmerwereld. Deuren plaatsen, ramen plaatsen of carports of Poolhouse maken zijn geen probleem. Maar hoodzakelijk het vervaardigen en herstellen van traditionele timmerwerken. Oude schuren en dakgebinten. laat gerust weten wat er moet gebeuren en we spreken verder af hoe en wat ;) mvg Joseph David
Schrijnwerker in Antwerpen (2018) - Saber
Saber Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
3.4/5 (4 reviews)
Hey iedereen meten is weten ik lever goeie werk af zeer proper en oog voor detail ik werk alles profissioneel af aarzel niet en contacteer me nu !!!!!
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Kurijn
Kurijn
Deurne
5/5 (4 reviews)
Voornamelijk voor eenvoudige constructies, hoewel ik niet afschrik van complexere uitdagingen, bv. het bouwen van een compleet meubel. Het functionele en betrouwbare primeert in de ervaringen die ik tot hiertoe op deed, maar ik heb ook een erg goed oog voor esthetiek.
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Gunter
Gunter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben een gepassioneerd vakman die zich graag inzet voor alle interieurwerken van particulieren. Bij Günter kan je bouwen op meer dan 15 jaar ervaring in de interieursector in de regio Deurne en Lommel. Van uw interieur maken we graag een pareltje.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Toegang tot ruim panel van providers die geëvalueerd en duidelijk geïdentificeerd zijn. Snelle reactie van de provider in mijn geval en goede service (terwijl traditionele firma’s nog niet eens hadden geantwoord op m... ”
Gregory
“ Prachtig werk. Echt vakmanschap. Bedankt Chris. De volgende opdracht is weer voor jou !!! ”
Chris
“ Een correcte bemiddeling tussen vraag en aanbod. Ik was niet bekend met Ring Twice, maar ben heel blij dat ik ze ontdekt heb. Bedankt. Ga zo door. ”
Marc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Borgerhout: geëvalueerd met 4.84 door 443 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Borgerhout, timmerman Borgerhout, kasten op maat Borgerhout, schrijnwerkerij Borgerhout, maatkasten Borgerhout, buitenschrijnwerk Borgerhout, binnenschrijnwerk Borgerhout, schrijnwerkers Borgerhout,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schrijnwerker in Borgerhout

Voordeur vervangen - Liefst raam binnen 3 maanden uit te voeren - 2 binnendeuren installeren - Fronten Ikea keukenkasten - 2 deuren plaatsen - Punten houtpalen - Keukenkast repareren - Keukenkast repareren - Enkel Glas voor de deuren te vervangen - Boekenplanken, plintjes en blad TV meubel - OMKASTING VOOR WAS EN DROOGKAST - kast maken voor was en droogmachine - Oude deuren plaatsen - Herstellen van kastdeur, planché en trap - plinten plaatsen - Ingebouwde kast voor afwasmachine - grote wand/eettafel opvouwbaar - Ingebouwd afwasapparaat - plaatsen binnendeur - Houten terras maken op patio dak - Herstelling aantal treden houten trap. - opschuren van parket - Inrichting zolderkamer (+trap en plaatsen 2 velux) - tuinkast - schuifdeuren kasten - Herstellen oude rolluikkast - Ikea kasten in elkaar zetten - Maken van 2 vliegenramen in hout - Plaatsing keuken en toestellen met spoed - Maken van een deur op maat - Kast maken in badkamer tussen 2 muren - Afzagen van deuren na plaatsen chappe. - eikenhouten vensterbank op maat zagen en bevestig - Lek in houten ramen - Nieuwe binnendeur - Deurlijsten en deuren aanpassen - Schuren sportraam - Binnendeuren plaatsen - Montage - Voordeur gaat slecht open - Herstellen deur/deurstijlen - Rug en deurtje maken in een bestaand keukenmeubel was voorzien voor een stoomoven maar het zou nu een kastje moeten - Rug ,legger en deurtje in bestaande keukenkast maken waar normaal een stoomoven moest komen. - Ikea keuken plaatsen - Renovatie houten vloer badkamer - Kastje keuken maken en aansluiten vaatwas - Raam laten plaatsen - Raam monteren - herstellen of vervangen voordeur appartement - Pax kast inbouwen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden