hondenoppas Hemiksem

Hondenoppas Hemiksem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Hemiksem: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Ga je op vakantie of moet je ergens naartoe? Geen probleem! Ik let graag op jouw lieveling in zijn/haar vertrouwde omgeving of bij mij thuis. Even chatten? Ik hoor graag wat jouw hond en/of kat het liefste doet. Zo kunnen we een planning opstellen naar jouw wens en op maat van jouw hond en/of kat. Speeltje gooien, borstelen, knuffelen, ... Het kan allemaal! Hopelijk tot snel? 🐶🐱
Hondenoppas in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben de laatste twee jaar in augustus twee weken gaan oppassen op een Duitse Herder, een Labrador, een kleine poedel, een kat en drie kippen allemaal in hetzelfde huis, dus meerdere dieren tegelijk is ook geen enkel probleem voor mij. Ik die dit graag omdat ik het heel leuk en ontspannend vind om met dieren bezig te zijn. Zelf heb ik twee katten en een Engelse Cocker Spaniel die heel graag met andere honden speelt en zeker niet dominant is.
Hondenoppas in Hoboken (2660) - Yenthe
Yenthe
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Ik zie graag dieren dus ik kom graag al is het maar eenmalig. De dieren in hun eigen omgeving zien is het fijnste. Dan voelen ze zich meer op hun gemak
Hondenoppas in Boom (2850) - Natasja
Natasja
Boom
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik heb zelf altijd huisdieren gehad en voor het moment heb ik een hondje (Chico, bijna 7 jaar). Ik heb een heel groot hart voor dieren en wil dus graag op jullie diertjes letten als jullie weg moeten. Groetjes
Hondenoppas in Hoboken (2660) - Anaïs
Anaïs
Hoboken
5/5 (1 reviews)
ik heb al huis bezoeken gedaan voor de huisdieren te verzorgen bij de eigenaars zelf. Ik laat ze altijd eerst kennis maken met me en syel ze gerust dat ze me kunnen vertrouwen.
Hondenoppas in Antwerpen (2020) - Margot
Margot
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Margot, alleenstaande en gepensioneerd. Ik wil graag mijn vrije tijd zinvol en fijn invullen. Ik heb geen wagen maar vind het totaal niet erg te stappen, wandelen of met het openbaar vervoer tot bij u thuis te komen. Ik heb de afstand om over en weer te komen/ gaan niet te ver genomen omdat het belangrijk is op tijd bij uw dier te kunnen zijn.
Hondenoppas in Hoboken (2660) - Eef
Eef
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik heb levenslange ervaring met de begeleiding van honden, paarden en kinderen met een handicap of ontwikkelingsstoornis zoals ADHD of ASS. 17 jaar ervaring als leerkracht lager onderwijs in eerste en tweede graad en zorgverbreding. Ik volg momenteel opleidingen tot hondengedragscoach en om therapie te geven aan kinderen door middel van contact met dieren.
Hondenoppas in Niel (2845) - Siana
Siana
Niel
5/5 (1 reviews)
Ik studeer dierenzorg. Ik heb zelf ook een hond waar ik heel veel tijd mee doorbreng. Familie om me heen hebben ook honden die ik even graag zie als mijn eigen hond. Als ik kom oppassen zou ik met veel plezier met de hond(en) spelen en knuffelen en eventueel eten geven.
Hondenoppas in Schelle (2627) - Marwa
Marwa
Schelle
5/5 (1 reviews)
Wanneer u er niet bent, kan ik eventueel uw huisdier eten geven, spelen, wandelen etc,... Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u op vakantie bent.
Hondenoppas in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend! Zelf hebben we thuis 3 honden, 1 kat en 2 konijnen die niets te kort komen. Heb je hulp nodig voor je viervoeters? Contacteer me dan gerust!
Hondenoppas in Edegem (2650) - Sabine
Sabine
Edegem
5/5 (1 reviews)
Zelf heb ik altijd een dier in huis gehad. 17 jaar mijn Duitse Herdershond Gorba. En nu reeds 14 jaar mijn lieve kat Poppy. Ik had sinds kind al een hart voor dieren. Meestal is de connectie met dieren voor mij iets vanzelfsprekend
Hondenoppas in Hoboken (2660) - Vicky
Vicky
Hoboken
Nieuw
Ik ben een hobby fotograaf met oog voor creativiteit en heb vaak gezien wat u net niet zag. Ik maak foto's voor uw evenement (bv. opendeurdag, familliefeest, verjaardag, opening, reseptie, tentoonstelling,....). Indien u een fotograag zoekt voor het fotograferen van kinderen of babytjes bent u ook aan het juiste adres. (bv. schoolfeestfoto's, kinderopvang, ....) Ik bespreek graag met u uw wensen en verwachtingen.
Hondenoppas in Hemiksem (2620) - Silke
Silke
Hemiksem
Nieuw
Hallo, ik ben al van toen ik klein was met dieren bezig en ik heb al erg lang een kat. In de loop der jaren zijn dat dan 3 honden, 2 katten en een konijn geworden. Er hebben ook hamsters, cavia's en vissen bij on gezeten. Ik kan dus goed uit het gedrag van een dier afleiden wat er gaande is.
Hondenoppas in Boom (2850) - Théra
Théra
Boom
Nieuw
Hoi, mijn naam is Théra, ik ben 44 jaar en woonachtig te Boom. Ik ben een mama van 3 kids (5, 11 en 18j) en heb een diploma voeding en verzorging. Bij deze bied ik me dan ook aan als babysit, dierenopasser (zowel bij mij thuis als bij de eigenaar(s) thuis) , wandelen met de hond, poetshulp, algemene hulp in het huishouden. Indien je een harde werker zoekt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Hondenoppas in Hoboken (2660) - Sarah
Sarah
Hoboken
Nieuw
Ik heb een groot hart voor dieren. Aangezien ik al van kleinsaf ben opgegroeid met katten rond mij wil ik dus ook mijn diensten hiervoor aanbieden. Ik kan katten heel goed aanvoelen, ze voelen zich snel op hun gemak bij mij. Ik kan snel signalen van een kat detecteren waardoor ik op een juiste manier kan handelen (bv. Heeft het dier honger, wil het aandacht of juist liever niet, is het angstig,...). Ik ben dus zeker betrouwbaar met uw kleine lieveling.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Hemiksem: geëvalueerd met 4.93 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Hemiksem, hondenoppas aan huis Hemiksem, hondenoppas gezocht Hemiksem, dogsitter Hemiksem, dogsitting Hemiksem, hondenopvang Hemiksem, hondenhotel Hemiksem, hondenpension Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Hemiksem

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Hemiksem

Oppas voor Rex gezocht - Twee lieve kleine honden hebben oppas nodig,hun mama is lang niet naar haar land kunnen gaan..minichihuahua en Jack - Hondje uitlaten - Oppas voor ons Marie op 24 maart - Oppas voor ons Marie op 24 maart - Honden oppas voor Marie - Hondenoppas - pUPPY OPVANG - Portugese juffer - Zoek iemand om op hond te passen - opvang bull terrier - Oppas bij de petsitter - Honden in Hemiksem (2620)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden