Vind de beste dogsitter van Hemiksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 132 reviews
2840 Rumst
Ik heb zelf 4 honden en een konijn. Ik heb een tuin en ook dichtbij een park. De honden zitten nooit lang alleen thuis, en kan ook altijd helpen op hulp moest het nodig zijn. Mijn partner is ook een grote dierenliefhebber.
Hondenoppas in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
4.2/5 · 10 reviews
2610 Wilrijk
Ga je op vakantie of moet je ergens naartoe? Geen probleem! Ik let graag op jouw lieveling in zijn/haar vertrouwde omgeving of bij mij thuis. Even chatten? Ik hoor graag wat jouw hond en/of kat het liefste doet. Zo kunnen we een planning opstellen naar jouw wens en op maat van jouw hond en/of kat. Speeltje gooien, borstelen, knuffelen, ... Het kan allemaal! Hopelijk tot snel? 🐶🐱
Hondenoppas in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
5/5 · 6 reviews
2620 Hemiksem
Ik ben de laatste twee jaar in augustus twee weken gaan oppassen op een Duitse Herder, een Labrador, een kleine poedel, een kat en drie kippen allemaal in hetzelfde huis, dus meerdere dieren tegelijk is ook geen enkel probleem voor mij. Ik die dit graag omdat ik het heel leuk en ontspannend vind om met dieren bezig te zijn. Zelf heb ik twee katten en een Engelse Cocker Spaniel die heel graag met andere honden speelt en zeker niet dominant is.
Hondenoppas in Boom (2850) - Natasja
Natasja
5/5 · 1 reviews
2850 Boom
Hoi, ik heb zelf altijd huisdieren gehad en voor het moment heb ik een hondje (Chico, bijna 7 jaar). Ik heb een heel groot hart voor dieren en wil dus graag op jullie diertjes letten als jullie weg moeten. Groetjes
Hondenoppas in Hoboken (2660) - Anaïs
Anaïs
5/5 · 1 reviews
2660 Hoboken
ik heb al huis bezoeken gedaan voor de huisdieren te verzorgen bij de eigenaars zelf. Ik laat ze altijd eerst kennis maken met me en syel ze gerust dat ze me kunnen vertrouwen.
Hondenoppas in Niel (2845) - Siana
Siana
5/5 · 1 reviews
2845 Niel
Ik studeer dierenzorg. Ik heb zelf ook een hond waar ik heel veel tijd mee doorbreng. Familie om me heen hebben ook honden die ik even graag zie als mijn eigen hond. Als ik kom oppassen zou ik met veel plezier met de hond(en) spelen en knuffelen en eventueel eten geven.
Hondenoppas in Schelle (2627) - Marwa
Marwa
5/5 · 1 reviews
2627 Schelle
Wanneer u er niet bent, kan ik eventueel uw huisdier eten geven, spelen, wandelen etc,... Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u op vakantie bent.
Hondenoppas in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
5/5 · 1 reviews
2660 Hoboken
Ik ben een echte dierenvriend! Zelf hebben we thuis 3 honden, 1 kat en 2 konijnen die niets te kort komen. Heb je hulp nodig voor je viervoeters? Contacteer me dan gerust!
Hondenoppas in Hoboken (2660) - Vicky
Vicky
Nieuw
2660 Hoboken
Ik ben een hobby fotograaf met oog voor creativiteit en heb vaak gezien wat u net niet zag. Ik maak foto's voor uw evenement (bv. opendeurdag, familliefeest, verjaardag, opening, reseptie, tentoonstelling,....). Indien u een fotograag zoekt voor het fotograferen van kinderen of babytjes bent u ook aan het juiste adres. (bv. schoolfeestfoto's, kinderopvang, ....) Ik bespreek graag met u uw wensen en verwachtingen.
Hondenoppas in Hemiksem (2620) - Silke
Silke
Nieuw
2620 Hemiksem
Hallo, ik ben al van toen ik klein was met dieren bezig en ik heb al erg lang een kat. In de loop der jaren zijn dat dan 3 honden, 2 katten en een konijn geworden. Er hebben ook hamsters, cavia's en vissen bij on gezeten. Ik kan dus goed uit het gedrag van een dier afleiden wat er gaande is.
Hondenoppas in Boom (2850) - Théra
Théra
Nieuw
2850 Boom
Hoi, mijn naam is Théra, ik ben 44 jaar en woonachtig te Boom. Ik ben een mama van 3 kids (5, 11 en 18j) en heb een diploma voeding en verzorging. Bij deze bied ik me dan ook aan als babysit, dierenopasser (zowel bij mij thuis als bij de eigenaar(s) thuis) , wandelen met de hond, poetshulp, algemene hulp in het huishouden. Indien je een harde werker zoekt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Hondenoppas in Hoboken (2660) - Sarah
Sarah
Nieuw
2660 Hoboken
Ik heb een groot hart voor dieren. Aangezien ik al van kleinsaf ben opgegroeid met katten rond mij wil ik dus ook mijn diensten hiervoor aanbieden. Ik kan katten heel goed aanvoelen, ze voelen zich snel op hun gemak bij mij. Ik kan snel signalen van een kat detecteren waardoor ik op een juiste manier kan handelen (bv. Heeft het dier honger, wil het aandacht of juist liever niet, is het angstig,...). Ik ben dus zeker betrouwbaar met uw kleine lieveling.
Hondenoppas in Beveren-Leie (8791) - Johan
Johan
Nieuw
8791 Beveren-Leie
Opleiding dierenarts bij veearts Mathijs te Lede. Onderbroken door legerdienst en daar gebleven. Na een ongeval in 2010 , wegens medische reden op non-actief gezet, en heb dus tijd over om voor uw lieverd te zorgen. Woon op 150m van de polders van Kruibeke, waar ze zich aan de leiband kunnen uitleven en een plonsje in de vijvers kunnen doen.
Hondenoppas in Antwerpen (2020) - Christine
Christine
Nieuw
2020 Antwerpen
Ik werk al enkele jaren via het platform pawshake en heb zelf ook al ervaring door eigen huisdieren. Ik heb ervaring met honden, katten, konijnen en cavia's. Ik kan naar u thuis komen of ook gewoon even gaan wandelen.
Hondenoppas in Antwerpen (2020) - Gisele
Gisele
Nieuw
2020 Antwerpen
Al jaren word ik ingeschakeld om voor de katten en andere huisdieren van vrienden en familie te zorgen. De meest schuchtere huisdieren nestelen zich na een tijdje naast me. Ik behandel iedere huisdier naargelang zijn/haar karakter, zonder hen te weinig aandacht te geven of mezelf op te dringen.

Hondenoppas Hemiksem: geëvalueerd met 4.9 door 153 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Hemiksem, hondenopvang Hemiksem, hondenhotel Hemiksem, hondenpension Hemiksem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Hemiksem

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Hemiksem

Hondenoppas - pUPPY OPVANG - Portugese juffer - Zoek iemand om op hond te passen - opvang bull terrier - Oppas bij de petsitter - Honden in Hemiksem (2620)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden