computer herstellen

Hulp voor computer herstellen bij jou in de buurt

Meer dan 1.133 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers

Computer herstellen in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
Antwerpen
4.97/5 (306 reviews)
Ik los alle problemen op met PC's, tablets en smartphones. Professioneel ben ik 10 jaar ICT'er geweest voor deze materie. Ik ben ook een ervaren lesgever terzake. Dus u kan ook beroep op mij doen voor hulp, begeleiding en privé-les, in mensentaal. Ik heb specifieke ervaring met senioren. Luisterend, rustig, op uw tempo.
Computer herstellen in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.93/5 (154 reviews)
Ik help u graag met het vermaken / upgraden van uw computer. Ik kijk uit naar de laatste nieuwigheden om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. U kan bijna met eender wat bij mij terecht. Aarzel niet om mij te contacteren.
Computer herstellen in Haacht (3150) - Luc
Luc
Haacht
5/5 (113 reviews)
Taken als: - PC herstellen - Upgraden van computers (nieuwe onderdelen plaatsen) - Wifi optimaliseren - Aankoopadvies (meestal weten mensen niet wat ze moeten kopen. Door aankoopadvies te vragen geef je geld aan de dingen die belangrijk voor jou zijn of kan je veel besparen) - ...
Computer herstellen in Torhout (8820) - Dave
Dave
Torhout
4.97/5 (76 reviews)
Geef me een seintje en we bekijken dit samen. We zullen altijd tot een oplossing komen. Het pinpointen van een computer probleem is niet altijd even simpel als sommigen laten uitschijnen. Hier komt ervaring van toepassing
Computer herstellen in Heverlee (3001) - Toon
Toon
Heverlee
4.97/5 (72 reviews)
Is je computer defect, geraak je niet op internet, lopen bepaalde programma's vast, heb je een virus, is er een kabel stuk of is je computer in het water gevallen. ik hoop dat ik je bij al deze problemen vlot en efficiënt kan helpen.
Computer herstellen in Sint-martens-lennik (1750) - Bavo
Bavo
Sint-martens-lennik
4.92/5 (63 reviews)
Hulp nodig voor u computer? Dan bent u aan het juiste adres! Voor het opschonen, herinstalleren of andere kleinere IT gerelateerde problemen moet je bij mij zijn ;)
Computer herstellen in Gent (9000) - Ayko
Ayko
Gent
5/5 (56 reviews)
Hulp nodig voor uw pc, Mac, mobiel apparaat…? Werkt er een systeem niet naar behoren of is er bepaalde infrastructuur toe aan vernieuwing? Ik help als gediplomeerd IT’er in de buurt van Beersel en Gent (+ deelgemeenten) bij technische problemen, hulp en uitleg. Ik kan snel ter plaatse komen, reserveonderdelen leveren en heb jaren ervaring met zowat elk merk!
Computer herstellen in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.78/5 (45 reviews)
Ik ben zeer handig , ik herstel computers, laptops, smartphones enzo.. scherm vervangen of en of andere componenten kan ik allemaal vervangen en of herstellen. Zowel software als hardeware.
Computer herstellen in Wetteren (9230) - Mircea
Mircea
Wetteren
4.97/5 (38 reviews)
Ik ben begonnen met pcs samen te stellen toen ik 14 was. Ik ben altijd tevreden om de pcs te depaneren en optimaliseren en neem elke probleem als een uitdaging.
Computer herstellen in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (35 reviews)
Uw computer, smartphone of tablet werkt niet zoals dat moet. Ik kan u ermee helpen. Ik woon in het centrum van Antwerpen en ik heb een auto dus ik kan verplaatsen. Laat me weten wat kan ik voor u doen. Tot uw dienst, Jacek K.
Computer herstellen in Merelbeke (9820) - Huseyin
Huseyin
Merelbeke
5/5 (35 reviews)
Ik heb altijd interesse gehad in computer onderdelen, software als hardware,… hierbij heb ik veel mee kunnen herstellen bij gelijkaardige situaties mag u me gerust contacteren
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Doordat ik hobby matig ook met PC'S bezig ben bouw ik deze altijd zelf op, op deze manier betaal je niet voor onderdelen die je niet nodig hebt en is de pc steeds aanpasbaar indien uw gebruik en noden veranderen.
Computer herstellen in Schoten (2900) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (26 reviews)
Sinds kleins af aan ben ik al bezig in de ICT. Hierdoor heb ik dan ook al veel ervaring opgelopen. Van een kapotte telefoon, tot je computer die niet meer opstart (of wanneer je toe bent aan een upgrade), kan ik je hier met helpen. Ook al is het een software-matig probleem, zoals het zoeken van documenten, problemen met je email, sociale media. We zoeken samen naar een oplossing!
Computer herstellen in Deurne (2100) - Bert
Bert
Deurne
4.8/5 (25 reviews)
Ik help al jaren mensen met allerhande pc problemen zoals computers die te traag zijn versnellen, malware verwijderen, onderdelen toevoegen, computers samenstellen. Ik werk elke computer af zoals het de mijne zou zijn!
Computer herstellen in Bree (3960) - Robin
Robin
Bree
4.87/5 (23 reviews)
Brede waaier aan kennis van allerlei multimedia. Ik volg namelijk een opleiding die betrekking heeft tot dit. Voor allerlei vragen kan u mij dus altijd contacteren en dan zoeken we samen naar een oplossing.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ de uiteenlopende diensten die hier geboden worden en de betrouwbaarheid zijn voor mij een reden om hier zeker nog gebruik van te maken. ”
Mircea
“ Goed systeem om snel op professionele manier herstellingen betaalbaar uit te voeren ”
Milosz
“ Snelle reactie vanwege Ring Twice op eventuele opdracht ! Perfecte medewerker gestuurd ! ”
Maarten
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen: geëvalueerd met 4.91 door 2.271 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen, laptop herstellen, harde schijf herstellen, computer herstellen, computer reparatie,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden