computer herstellen Dendermonde

Hulp voor computer herstellen in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Dendermonde

Computer herstellen in Wichelen (9260) - Domien
Domien
Wichelen
4.94/5 (18 reviews)
Als Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen ben ik momenteel werkzaam als Software Engineer. In mijn vrije tijd werk ik aan eigen software én hardware projecten. Ervaring in alle domeinen: netwerken & printers, beveiliging, databeheer, ... noem maar op. Mijn diepgaande kennis stellen me in staat om nét dat tikkeltje meer te doen dan de doorsnee IT-hulp ;-). Ik leg ook uit wat ik doe bij jou.
Computer herstellen in Appels (9200) - Kurt
Kurt
Appels
5/5 (3 reviews)
Mensen helpen met bepaalde software installaties of installeren van printers of andere randapparatuur voer ik met plezier uit. Aanleren van bepaalde software.
Computer herstellen in Gijzegem (9308) - Marc
Marc
Gijzegem
5/5 (2 reviews)
Ik heb reeds ervaring in verschillende systemen, Windows 10, Windows 11, Windows server, Office 365, Azure AD, Intune, ... Ook heb ik een goede kennis van smarthpones Ik werk reeds jaren bij een internationale speler
Computer herstellen in Zele (9240) - Luc
Luc
Zele
5/5 (2 reviews)
"Ik help U graag bij het upgraden van U pc, problemen met anti virus, printer problemen,instellen van pc , nieuwe programma's installeren enz. Groetjes Luc"
Computer herstellen in Opwijk (1745) - Ayoub
Ayoub
Opwijk
3.0/5 (1 reviews)
Zit je vast 🤬 met een computer probleem? Ik kan u opleiden, advies verstrekken en helpen met al u problemen. Ik ben een sociaal geek en altijd met een glimlach 😊. Ik woon in Opwijk en kan je helpen waar de trein 🚂 geraakt of van op afstand in sommige gevallen . Je parle parfaitement Anglais et Français 😉!
Computer herstellen in Hamme (9220) - Joris
Joris
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diepgaande kennis van android en windows telefoons, trage en niet opstartende smartphones zijn kinderspel voor mij om terug aan de praat te krijgen.
Computer herstellen in Lippelo (2890) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lippelo
5/5 (1 reviews)
Je kan bij mij terecht voor alle vragen over internet en netwerkverbindingen. Ook als je wil besparen op de vaste lijn, kan ik oplossingen aanbieden via VOIP. Ook voor elk ander computerprobleem is er wel een oplossing.
Computer herstellen in Denderbelle (9280) - Gertjan
Gertjan
Denderbelle
5/5 (1 reviews)
Met meerdere jaren ervaring als system engineer heb ik een solide achtergrond opgebouwd in verschillende IT-systemen, Van het troubleshooten tot complexe infrastructuurontwikkelingen. Mijn ervaring heeft me in staat gesteld om een breed scala aan problemen aan te pakken. Mijn focus ligt altijd op de klanttevredenheid. Ik luister naar de behoefte van mijn klanten en werk nauw met hen samen.
Computer herstellen in Hamme (9220) - Erik
Erik
Hamme
5/5 (1 reviews)
Werk reeds 25j in de IT sector. Heb enkele pc’s zelf gebouwd en geïnstalleerd. Heb kennis van zowel Windows, Mac en Linux. Ik kan je helpen met je netwerk setup, pc instellingen, herinstalleren van Windows en meer. Aarzel niet om te vragen.
Computer herstellen in Dendermonde (9200) - Bram
Bram
Dendermonde
Nieuw
Ik werk in de It sector dus ben zeer vertrouwd met allerhande manieren van troubleshooting etc. Ik ben ook beschikbaar voor begeleiding bij het leren gebruiken van bepaalde software.
Computer herstellen in Gijzegem (9308) - Frank
Frank
Gijzegem
Nieuw
Of u nu Windows of Mac gebruikt, welk merk van PC of smartphone ook, graag gebruik ik mijn jarenlange ervaring als technisch medewerker van een telecombedrijf om u verder te helpen.
Computer herstellen in Aalst (9300) - Ken
Ken Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
Nieuw
Dag iedereen. Ik ben geen IT'er van opleiding. wel podiumtechnieken. Simpele reparaties kan ik uitvoeren. (harde schijven vervangen , oude harde schijven redden , harde schijven kopiëren, ram upgraden en meer.
Computer herstellen in Moorsel (9310) - Wim
Wim
Moorsel
Nieuw
- installatie en herinstallatie - NAS installatie - VOIP - camera installatie - netwerken installatie - aanleg netwerk - opleiding windows en Mac - ...
Computer herstellen in Lebbeke (9280) - Alexander
Alexander
Lebbeke
Nieuw
Hulp nodig voor uw computer, tablet of telefoon? Ik werk al ruim 15 jaar in de sector en geef je graag advies bij problemen. Automatiseren of optimaliseren van taken of workflow is mijn passie, ook hierbij kan ik je helpen... Teveel spam, of mails? Ik help je graag met het automatisch opruimen en organiseren van je mails.
Computer herstellen in Dendermonde (9200) - Robbe
Robbe
Dendermonde
Nieuw
Hebt u hulp met uw computer nodig? Dan kan u bij mij terecht! Ik ben Robbe. Ik ben 18 jaar. In mijn vrije tijd ben ik heel veel bezig met computers.U kan me contacteren voor het maken van computers, het herstellen, het upgraden van computers & Laptops. Onlangs heb ik ook een project met Suzuki gerealiseerd. Ik ben een zeer vlotte werker en zou graag mensen helpen met hun computers en laptops.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Dendermonde: geëvalueerd met 4.77 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Dendermonde, laptop herstellen Dendermonde, harde schijf herstellen Dendermonde, computer herstellen Dendermonde, computer reparatie Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden