computer herstellen Oostende

Hulp voor computer herstellen in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Oostende

Computer herstellen in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
Oostende
4.85/5 (13 reviews)
Gedurende zeventien jaar een professioneel team ter ondersteuning van 700 pc's geleid (eerst laptops en desktops; nu enkel laptops). Behoorlijk wat ervaring met Microsoft maar persoonlijk voorstander van Open Office en Linux.
Computer herstellen in De haan (8420) - Nicolas
Nicolas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De haan
5/5 (1 reviews)
Beste, Voor kleine herstellingen aan uw pc of tabet, kunt uw bij mij terecht. Is uw computer te traag geworden: door het vervangen naar een SSD werkt uw computer terug sneller zonder dat er gegevens verloren gaan.
Computer herstellen in Oostende (8400) - Johan
Johan
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben meer dan 20 jaar bedrijfsinformaticus en docent ICT (netwerken, beveiliging) geweest. Ook als hobby interesseert de computerwereld mij sterk. Graag deel ik deze expertise met anderen.
Computer herstellen in De haan (8420) - Alireza
Alireza
De haan
Nieuw
Ondervindt u problemen met uw computer, printer of smartphone? Dan kunt u bij mij altijd terecht voor hulp. Ik kan uw computer formatteren, printer instellen of u advies verstrekken bij het gebruik van uw smartphone.
Computer herstellen in Gistel (8470) - Tommy
Tommy
Gistel
Nieuw
Problemen met computers? Internet? U wenst uitleg, advies hieromtrent? Computers samen stellen of Upgrades van computers? Ik ben U graag van dienst.
Computer herstellen in Oostende (8400) - Suraj
Suraj
Oostende
Nieuw
Ik los alle problemen op met PC's, tablets en smartphones. Professioneel ben ik 10 jaar ICT'er geweest voor deze materie. Ik ben ook een ervaren lesgever terzake. Dus u kan ook beroep op mij doen voor hulp, begeleiding en privé-les, in mensentaal. Ik heb specifieke ervaring met senioren. Luisterend, rustig, op uw tempo.
Computer herstellen in Oostende (8400) - Marc
Marc
Oostende
Nieuw
Als voormalig pc verkoper en hersteller in bijberoep herstel of installeer ik graag uw laptop en/of pc. Ik kan u helpen met zowel Windows en Mac. Het instellen van uw gsm is ook geen probleem.
Computer herstellen in Oostende (8400) - Nail
Nail
Oostende
Nieuw
Voor Uw kleine PC herstellingen kunt U gerust bij mij terecht. Vervangen van onderdelen, installaties, eventueel kabels doortrekken om internet te hebben, etc...
Computer herstellen in Oostende (8400) - Aws
Aws
Oostende
Nieuw
I have high experience in this field, certificates from the European Union .. Ik heb veel ervaring op dit gebied, certificaten van de Europese Unie ..
Computer herstellen in Bredene (8450) - Stefan
Stefan
Bredene
Nieuw
ik heb in mijn leven al heel wat hersteld of vernieuwd. vooral herstellen. Ik ben iemand die niet te snel gaat vervangen(enkel als kapot is dan is het kapot).Ik ga niet voor minder dan perfect afgewerkt. Ik wil een tevreden persoon als de werken gedaan zijn. Ben goed opgevoed en sociaal ☺☺.als ik een prijs afgesproken heb dan blijf ik daar zeker bij.
Computer herstellen in Oostende (8400) - Giovanni
Giovanni
Oostende
Nieuw
Ik kan uw pc repareren door Remote Connection te gebruiken, om u gemakkelijk te helpen met software-installatie en hardware-gerelateerde problemen. Ik repareer uw Windows-pc, computer, laptop op afstand. Voor hardware-gerelateerde problemen kom ik langs.
Computer herstellen in Leffinge (8432) - Tony
Tony
Leffinge
Nieuw
Al meer dan 30jaar ervaring van de home computers tot Nu, ben nu hersteller voor Dell en HP computer voor bedrijven, Ken dus computers van binnen en buiten.
Computer herstellen in Oudenburg (8460) - Roderick
Roderick
Oudenburg
Nieuw
Als A2 informaticus en jarenlange ervaring kan ik heel wat problemen efficiënt uit de weg helpen zonder te moeten overgaan tot een nieuwe aankoop. Of u heeft iets nieuw gekocht en raakt geen wijs uit de installatie of gebruik dan kan ik U zeker op weg helpen.
Computer herstellen in Middelkerke (8430) - Noah
Noah
Middelkerke
Nieuw
Reeds enkele jaren bezig met vermaken en ontleden van vaste computers, laptops en mobiele apparaten. Ik kan hulp bieden bij technische problemen software based, maar ook herstellingen doen zoals harde schijven vervangen, computers opschonen of computers upgraden. Er wordt altijd een passende oplossing gezocht voor de klant. Neem gerust contact met mij op. Tevens ben ik ook een ICT-student.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Oostende: geëvalueerd met 4.95 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Oostende, laptop herstellen Oostende, harde schijf herstellen Oostende, computer herstellen Oostende, computer reparatie Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen computer herstellen in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie computer herstellen in Oostende

Problemen met de printer - Printer aansluiten op pc - Hulp na hacking - Nieuwe harde schijf instaleren - updaten computer
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden