computer herstellen Turnhout

Hulp voor computer herstellen in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Turnhout

Computer herstellen in Kasterlee (2460) - Robby
Robby
Kasterlee
5/5 (11 reviews)
Ik kan helpen met alle problemen qua instellingen & opzetten van PC's, telefoons, ed. Graag leg ik u één en ander uit waardoor u een vlot weer verder kan.
Computer herstellen in Arendonk (2370) - Eduard
Eduard
Arendonk
5/5 (2 reviews)
Ik zou je graag helpen en je computer updaten, ik wacht altijd op het beste nieuws om je zo goed mogelijk te helpen, aarzel niet
Computer herstellen in Turnhout (2300) - Johannes
Johannes
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik een fervente gamer waardoor mijn interesse ook naar de hardware ging. Ik ben sinds mijn 20 ste al aan mijn gamer pc aan het upgraden. Nu heb ik een een pc technieker opleiding achter de rug gehad. Gamer pc upgraden of helemaal in elkaar steken doe ik het liefste.
Computer herstellen in Vosselaar (2350) - Jeroen
Jeroen
Vosselaar
Nieuw
Hallo, Ik ben Jeroen, wonend te Vosselaar en 34 jaar oud. Ik ben storingstechnieker in vaste nachtshift en zou langs deze weg graag een extraatje bijverdienen zonder alle rompslomp van een bijberoep. Heeft u een probleem, aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik heb het met perioden al behoorlijk druk, maar ik ben blij als ik iemand met technische problemen af en toe kan helpen.
Computer herstellen in Beerse (2340) - Hatem
Hatem
Beerse
Nieuw
Ik heb ervaring met hardware en software, Microsoft Windows, netwerk router/switch, smartphone, en ook heb ik ervaring met IP Camera en Bitcoin Block Chain technology. Ik verplaats me overal in Turnhout en omgeving. Hebt u een technische issue met uw thuis netwerk? Een issue met je pc, smartphone, tablet? Een vraag over de Bitcoin en hoe te investeren? Aarzel dan niet om mij te contacteren.
Computer herstellen in Vosselaar (2350) - Filip
Filip
Vosselaar
Nieuw
Als ICT'er heb ik veel ervaring met computers en laptops. Vaak zeggen mensen me dat hun computer of laptop naar de schroothoop moet, maar als ik hem even onder handen neem loopt het vaak zelfs als een trein. Ook de wifi verbindingen zijn vaak een probleem, waarvoor even vaak een oplossing te bedenken valt.
Computer herstellen in Weelde (2381) - Jo
Jo
Weelde
Nieuw
Uw pc, laptop of smartphone kapot of veel te traaag? En heb je hulp of advies nodig? Al bijna 15jaar ervaring, in het begin als hobby, nu na het werk. Diploma TSO Elek installatie & informatica A1 hoger Audiovisuele technieken Glasvezellasser en attest hoogtewerker (2023)
Computer herstellen in Beerse (2340) - David
David Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beerse
Nieuw
Reeds 15jaar ervaring met Windows computers, installatie, onderhoud, beheer, deployment etc. Zowel thuisgebruikers als KMO. Iemand nodig die uw computer beheerd of onderhoud kan uitvoeren? Bent u bij de juiste persoon.
Computer herstellen in Turnhout (2300) - Kelvin
Kelvin
Turnhout
Nieuw
U kan mij altijd sturen voor problemen of mogelijke herstellingen ivm met uw PC, Computer, smartphone enzoverder. Ik doe mijn uiterste best om het op te lossen.
Computer herstellen in Turnhout (2300) - Jelle
Jelle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Loopt je computer niet meer zoals het hoort, of zit je met instellingen waar je niet aan uit kan? Ik kijk er graag eens naar voor jou. Dit kan vanop afstand (teamviewer) of ter plaatse.
Computer herstellen in Turnhout (2300) - Eddy
Eddy
Turnhout
Nieuw
Reeds enige jaren zelfervaring opgedaan en deze wil ik delen met mensen die het er moeilijk mee hebben en als er geen oplossing is het geen betaling !
Computer herstellen in Turnhout (2300) - Danté
Danté
Turnhout
Nieuw
Doordat ik afgestudeerd ben in informaticabeheer heb ik de nodige feeling en ervaring opgebouwd met zowel hardware en software herstellingen. Ook op mijn stage ben ik actief bezig geweest met elke computer die kapot binnen kwam, werkend terug de deur uit te sturen.
Computer herstellen in Kasterlee (2460) - Wouter
Wouter
Kasterlee
Nieuw
is uw computer te traag, komen er rare schermen te voorschijn. laat mij gerust iets weten, heb al veel laptops terug snel gemaakt binnen de familie. ook vervangen van batterijen voor smartphone of iphone.
Computer herstellen in Oud-turnhout (2360) - Cas
Cas
Oud-turnhout
Nieuw
Ik heb jaren ervaring in IT. Hardware en pc building hebben voor mij geen geheimen. Ook van softwareconfiguraties heb ik kaas gegeten. Als je problemen hebt met je computer of smartphone help ik je graag.
Computer herstellen in Beerse (2340) - Stef
Stef
Beerse
Nieuw
Weinig ervaring wel altijd veel goesting en ik haal veel voldoening als ik iets gemaakt krijg wat iemand anders niet gemaakt krijgt! Alvast bedankt Mvg Stef
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Turnhout: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Turnhout, laptop herstellen Turnhout, harde schijf herstellen Turnhout, computer herstellen Turnhout, computer reparatie Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Turnhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden