computer herstellen Geel

Hulp voor computer herstellen in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Geel

Computer herstellen in Westerlo (2260) - Kobe
Kobe
Westerlo
4.85/5 (13 reviews)
Heb je problemen met je computer zowel software matig als hardware matig dan wil ik altijd komen helpen om het op te lossen gaat je pc traag of krijg je ongewenste meldingen dan ben ik altijd bereid om een kijkje te nemen
Computer herstellen in Olen (2250) - Rafael
Rafael
Olen
5/5 (9 reviews)
Vanuit proffesioneel beroepsmatige kennis help ik u graag verder. 99% van de gevallen kom ik tot de meest efficiente en definitieve oplossing voor het probleem.
Computer herstellen in Mol (2400) - Bob
Bob
Mol
5/5 (2 reviews)
Ik werk zelf in een bedrijf waarin we dagelijks bij particulieren en KMO's herstellingen doen, dit gaat altijd zeer vlot, en ik leer altijd graag bij over nieuwe gevallen.
Computer herstellen in Kasterlee (2460) - Pieter
Pieter
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Sinds 5 jaar bezig met het repareren van laptops, telefoons en televisies voor familie en vrienden en mezelf. Doordat ik het leuk vindt om elektronica van de afvalberg te redden in onze wegwerpmaatschappij. Vooral iPhones doe ik regelmatig en hier heb ik ook wat onderdelen op voorraad van liggen.
Computer herstellen in Olen (2250) - Pieter
Pieter
Olen
5/5 (1 reviews)
Ik heb al sinds mijn kindertijd een passie voor computers. Daarom heb een opleiding graduaat IT gevolgd. En ben ik nu software developer van beroep. Maar blijf wel knutselen aan pc's en netwerken in mijn vrije tijd.
Computer herstellen in Meerhout (2450) - Maarten
Maarten
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Je kan bij mij terecht voor allerhande computerproblemen & vragen m.b.t. een Windows desktop/laptop maar ook voor problemen met je smartphone of tablet (Android), printers, wifi netwerk,smart TV... Ik ga graag samen met jou op weg om aan je vragen & noden tegemoet te komen.
Computer herstellen in Geel (2440) - Iyas
Iyas
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in ICT. Ik kan PC en laptops repareren en upgraden software en hardware. Installeren app als itsme en bank app en Microsoft Windows en office.
Computer herstellen in Geel (2440) - Erik
Erik
Geel
Nieuw
Verantwoordelijk voor een uitgebreid pc park: installatie, configuratie en onderhoud. Les gegeven over pc technologie en netwerken bij de avondschool.
Computer herstellen in Geel (2440) - Leon
Leon
Geel
Nieuw
IT is een onderdeel van het alledaags leven en het is belangrijk dat alles in orde is zodat je zorgeloos kan focussen op andere onderdelen van je leven. Missende onderdelen zal ik je altijd advies over geven zodat je een geïnformeerde beslissing kunt nemen. Ik ben 10 jaar werkend in de IT industrie als ICT Service Engineer met een ICT-graduaat
Computer herstellen in Geel (2440) - Felix
Felix
Geel
Nieuw
Hulp nodig voor problemen met uw smartphone of computer? Dan bent u bij de juiste persoon. Ik heb verschillende jaren informatica gestudeerd en beschik ook een diploma boekhouden/informatica. Zelf ben ik ook altijd bezig met computers(software of hardware). Voor meer vragen of informatie kan u mij altijd contacteren!
Computer herstellen in Eindhout (2430) - Philip
Philip
Eindhout
Nieuw
Door mijn 15 jaar ervaring in de sector weet ik zeker dat ik ook jou herstelling snel tot een goed einde kan brengen en dat voor een zeeraangename prijs.
Computer herstellen in Meerhout (2450) - Yorben
Yorben
Meerhout
Nieuw
Bachelor behaald in Electronica-ICT en momenteel voltijds werkzaam in IT. Kom graag is langs om u te helpen met huiselijke IT problemen om nog bij te leren.
Computer herstellen in Olen (2250) - Daan
Daan
Olen
Nieuw
Met al je computerproblemen kan je bij mij terecht! Ik werk zelf in de ICT als system engineer, waardoor een computer nog maar weinig geheimen heeft voor mij. Geef me gerust een seintje wat je probleem of vraag is, dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken.
Computer herstellen in Geel (2440) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Zeer uitgebreide pc kennis geleerd uit eigen ervaringen. Upgraden van pc, vervangen scherm, harde schijf, toetsenbord,..... Installeren/uitbreiden wifi netwerk. Je noemt het maar op
Computer herstellen in Kasterlee (2460) - Frans
Frans
Kasterlee
Nieuw
Ervaring in herstelling hard- en software. Upgraden van hardeschijf of RAM geheugen. Software configuratie. Uitgebreide testmogelijkheden en beveiliging onderzoek.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Geel: geëvalueerd met 4.98 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Geel, laptop herstellen Geel, harde schijf herstellen Geel, computer herstellen Geel, computer reparatie Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden