computer herstellen Sint-niklaas

Hulp voor computer herstellen in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Sint-niklaas

Computer herstellen in Nieuwkerken-waas (9100) - Gert
Gert
Nieuwkerken-waas
4.95/5 (20 reviews)
In een pc kan ik elk onderdeel desgewenst vervangen, upgraden enz... Ook laptops kan ik sneller maken, SSD steken, ... windows opleiding nodig? Geen probleem. Uw smartphone of tablet doet niet wat u ervan verwacht? Ik help u graag verder. En ook bij mij: geen oplossing? geen kosten!
Computer herstellen in Temse (9140) - Christof
Christof
Temse
5/5 (16 reviews)
Ik ben opgegroeid in "Generation Y" dat gekenmerkt is door de vinnigheid op IT-vlak. Vaak kom ik vindingrijk uit de hoek. Indien er problemen zijn op softwarevlak, sta ik altijd paraat om jullie te helpen.
Computer herstellen in Nieuwkerken-waas (9100) - Abdel
Abdel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
5/5 (6 reviews)
Als zelfstandige computer en systeem beheerder bij meerdere KMO’s ben ik de persoon die al uw pc en informatica problemen kan oplossen. Geen probleem is te moeilijk en geen oplossing te ver. Ik kom aan huis en zorg voor uw interne infrastructuur
Computer herstellen in Stekene (9190) - Luc
Luc
Stekene
5/5 (4 reviews)
Pc hardware of software problemen. Installeren van nieuwe hardware om je computer sneller te maken. Besturingsystemen installeren ... Harde schijven plaatsen, data backuppen en overplaatsen...
Computer herstellen in Beveren-Leie (8791) - Milo
Milo
Beveren-Leie
5/5 (3 reviews)
Ik kan perfect een computer of smartphone/tablet in en uit elkaar halen. Vooral ondersteuning, herinstallatie en virusvrij (sneller maken) maken van pc's is mijn specialiteit. Vaak gaat mijn hulp gepaard met advies om in de toekomst de euvels te voorkomen. Ik lever dus niet alleen een directe fix, maar ook preventieve maatregelen.
Computer herstellen in Daknam (9160) - Ronin
Ronin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Daknam
5/5 (2 reviews)
Met ondertussen meer dan 8 jaar ervaring in de wereld van elektronica is geen enkele reparatie meer onmogelijk. Van een scherm herstellen tot de allerkleinste componenten op jouw moederbord vervangen. Wij kunnen het allemaal! Ons oogmerk is om de beste prijs/kwaliteit te bieden! Computer/smartphone hulp nodig? Ook hiervoor kunnen wij u verderhelpen!
Computer herstellen in Hamme (9220) - Joris
Joris
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diepgaande kennis van android en windows telefoons, trage en niet opstartende smartphones zijn kinderspel voor mij om terug aan de praat te krijgen.
Computer herstellen in Stekene (9190) - Yorick
Yorick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stekene
5/5 (1 reviews)
Wij zijn ook gespecialiseerd in het op maat bouwen van state-of-the-art gaming computers voor zowel hobbyisten als professionele gamers. Ook voor het herstellen, optimaliseren en upgraden van uw gaming-pc kan u bij ons terecht. Met meer dan 25jaar ervaring.
Computer herstellen in Hamme (9220) - Erik
Erik
Hamme
5/5 (1 reviews)
Werk reeds 25j in de IT sector. Heb enkele pc’s zelf gebouwd en geïnstalleerd. Heb kennis van zowel Windows, Mac en Linux. Ik kan je helpen met je netwerk setup, pc instellingen, herinstalleren van Windows en meer. Aarzel niet om te vragen.
Computer herstellen in Nieuwkerken-waas (9100) - Cheyenne
Cheyenne
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heb opleiding gevolgd voor ict en ik repareren ook smartphone en tablet Kan ook computers bouwen en laptop upgrade zorg dat weer wat sneller is
Computer herstellen in Sint-gillis-waas (9170) - Arnoud
Arnoud
Sint-gillis-waas
Nieuw
Hoi, mijn naam is Arnoud. Ik ben dag in dag uit bezig met computers en websites, zowel in mijn hoofdberoep en als zelfstandige in bijberoep. Websites ontwikkelen, handleidingen schrijven, opleidingen geven, computers onderhouden, hardware installeren, Google Adwords & Analytics beheren, ... zijn voor mij dagelijkse bezigheden. Heeft u een computer / webprobleem? Dan bent u aan het juiste adres.
Computer herstellen in Sint-niklaas (9100) - Recep
Recep
Sint-niklaas
Nieuw
Hallo, ik ben Recep, 32 jaar oud en woonachtig in Sint-Niklaas. Van opleiding ben ik leerkracht informatica, sinds 2007 beoefen ik mijn beroep met hart en ziel, in mijn vrije tijd help ik mensen door hun pc problemen op te lossen. Sindsdien is het voor mij een passie geworden om pc problemen van mensen zo snel en duurzaam mogelijk te verhelpen.
Computer herstellen in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Beste, Ik ben Jan en wil u graag helpen bij computerproblemen. Start deze niet op, maakt hij ineens veel lawaai enz. Installeren van software (programma's) Ook helpen bij het maken van backups en dergelijke zit in de mogelijkheden Jan
Computer herstellen in Nieuwkerken-waas (9100) - Wim
Wim
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben 17 jaar zelfstandige als IT support analist. Ik kan zowat elke taak uitvoeren die er bestaat op gebied van informatica. Formatteren, virussen verwijderen, bestanden kopiëren, backups en restores, cloud omgeving, netwerken, vpn, voip, firewalls, etc.. utp kabels aansluiten, wifi, enzoveel meer....
Computer herstellen in Stekene (9190) - Stef
Stef Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stekene
Nieuw
Aangezien ik reeds jaren actief ben in de IT branche is er geen enkel probleem te groot voor mij. Heb je een trage computer ? Valt je draadloos internet constant weg ? Is je computer gecrashed ? Ben je bestanden kwijt ? Samen lossen we dit op. Tot snel !
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 55 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Sint-niklaas, laptop herstellen Sint-niklaas, harde schijf herstellen Sint-niklaas, computer herstellen Sint-niklaas, computer reparatie Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden