computer herstellen Roeselare

Hulp voor computer herstellen in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Roeselare

Computer herstellen in Roeselare (8800) - Yoenes
Yoenes
Roeselare
5/5 (5 reviews)
Heeft u hulp nodig met uw computer? Zit er een virus die u niet kan wegkrijgen? Had je graag een verse start gehad met uw computer? Dat kan allemaal!
Computer herstellen in Roeselare (8800) - Mattias
Mattias
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Ik zorg ervoor dat dingen terug werken zoals ze zouden moeten werken. Geen trage PC, geen slechte wifi, geen vreemde foutmeldingen. Als het kan gefixt worden, dan doe ik het graag en goed.
Computer herstellen in Moorslede (8890) - Matthias
Matthias
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Zoals een auto moet een computer, laptop of tablet ook onderhouden worden. Met mijn jarenlange ervaring als Software Developer en kennis als Bachelor IT zijn zo'n klusjes voor mij een gekende bezigheid. Advies geef ik graag aan de mensen, zowel objectief als subjectief. Ik heb onlangs een oude buurvrouw geholpen met aanschaffen van een nieuwe laptop. Hierdoor spaarde ze ongeveer 350 euro. Dit gaf mij een bevredigend gevoel.
Computer herstellen in Roeselare (8800) - Jurgen
Jurgen
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als ingenieur heb ik een technische bagage, verantwoordelijkheid en inzicht. Ik heb een eigen zaak waar alles goed moet verlopen, oog voor detail moet hebben en waar ik de klant tevreden moet stellen. Ik help graag mensen en dat op een eerlijke manier. Ik zit niet graag stil.
Computer herstellen in Ledegem (8880) - Josè
Josè
Ledegem
Nieuw
Als zelfstandige, later in dienstverband, heb ik veel installaties van pc's, servers en netwerken verzorgt zowel in bedrijven, scholen als thuis installaties. Opleidingen en cursussen bij bedrijven als Acer, Siemens, HP, Microsoft, Cisco en anderen zorgen voor een degelijke kennis van hard en software.
Computer herstellen in Roeselare (8800) - Bart
Bart
Roeselare
Nieuw
Allerhande problemen met het dagdagelijkse gebruik van uw PC, het volledige Windowspakket kent geen geheimen voor mij. Eerlijke analyse + probleemoplossingd
Computer herstellen in Bikschote (8920) - Michel
Michel
Bikschote
Nieuw
Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring met computers en kan u helpen met het Windows computer die u nu heeft, zowel als een nieuwe op maat bouwen voor u. Ik kan ook basis herstellingen doen van u GSM, zoals een nieuwe scherm.
Computer herstellen in Roeselare (8800) - Miguël
Miguël
Roeselare
Nieuw
- Herstellen pc's / laptops - onderhoud pc's /laptops -> zoals verwijderen virussen / malware / .. - hulp bij basis windows - digitaliseren VHS naar DVD/USB/hardeschijf Indien nog wens mag u gerust ook mij contacteren.
Computer herstellen in Kuurne (8520) - Brècht
Brècht
Kuurne
Nieuw
Herstellen van allerhande electronica, helpen bij softwareproblemen, gebroken schermen...
Computer herstellen in Ledegem (8880) - Arne
Arne
Ledegem
Nieuw
7 jaar ervaring met het bouwen van computers, kennis windows van a-z
Computer herstellen in Roeselare (8800) - Kevin
Kevin
Roeselare
Nieuw
Hoi heb je een pc probleem of probleem met smartphone laat dan iets weten... Breng je pc binnen en ik kijk er asap naar. Ook als je nieuw bent en je stap naar eerste smartphone zet kan ik helpen met uitleg
Computer herstellen in Oekene (8800) - Marco
Marco
Oekene
Nieuw
Hallo allemaal, mijn naam is Marco, ik heb meer dan 30 jaar ervaring in computer en hardware, software. De meeste problemen heb ik al gezien, meegemaakt en opgelost. Zowel mijn werk als hobby draait om computers en netwerken. Aarzel niet mij in te schakelen voor al uw PC-problemen, mijn werk is mijn hobby.
Computer herstellen in Meulebeke (8760) - Kenny
Kenny
Meulebeke
Nieuw
Met Informaticabeheer als opleiding voel ik me toch vrij goed in deze activiteiten. De beste oplossing bieden aan de vragende persoon en open staan naar diens vragen moet altijd de hoofdzaak zijn
Computer herstellen in Ingelmunster (8770) - Tobias
Tobias
Ingelmunster
Nieuw
Uw computer gaat trager en trager, het opstarten duurt een eeuwigheid. Die kan ik eens onderzoeken, doorheen de jaren heb ik vele tools geprobeerd om dit soort fenomenen op te lossen of toch grotendeels te verbeteren. Ook volledige herinstallaties zijn geen probleem.
Computer herstellen in Ingelmunster (8770) - Marijn
Marijn
Ingelmunster
Nieuw
Hoi, Ik ben Marijn kom uit Ingelmunster voor vele mensen de helper uit nood voor alles wat computer gerelateerd is. Bij mij kan je voor alles terecht rondom computers, zowel software als hardware. Moet er iets hersteld worden aan je computer? Staan er virussen op? Werkt je internet niet meer? Of start je computer helemaal niet meer op? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Bjorn
“ Correcte behandeling, mensen met grote kennis van zaken, eerlijk, bekwaam en het is een abonnement meer dan waard. ”
Bjorn
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Roeselare, laptop herstellen Roeselare, harde schijf herstellen Roeselare, computer herstellen Roeselare, computer reparatie Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen computer herstellen in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden