computer herstellen Roeselare

Hulp voor computer herstellen in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Roeselare

Computer herstellen in Roeselare (8800) - Yoenes
Yoenes
Roeselare
5/5 (5 reviews)
Heeft u hulp nodig met uw computer? Zit er een virus die u niet kan wegkrijgen? Had je graag een verse start gehad met uw computer? Dat kan allemaal!
Computer herstellen in Roeselare (8800) - Mattias
Mattias
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Ik zorg ervoor dat dingen terug werken zoals ze zouden moeten werken. Geen trage PC, geen slechte wifi, geen vreemde foutmeldingen. Als het kan gefixt worden, dan doe ik het graag en goed.
Computer herstellen in Moorslede (8890) - Matthias
Matthias
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Zoals een auto moet een computer, laptop of tablet ook onderhouden worden. Met mijn jarenlange ervaring als Software Developer en kennis als Bachelor IT zijn zo'n klusjes voor mij een gekende bezigheid. Advies geef ik graag aan de mensen, zowel objectief als subjectief. Ik heb onlangs een oude buurvrouw geholpen met aanschaffen van een nieuwe laptop. Hierdoor spaarde ze ongeveer 350 euro. Dit gaf mij een bevredigend gevoel.
Computer herstellen in Oostnieuwkerke (8840) - Rachid
Rachid
Oostnieuwkerke
5/5 (1 reviews)
Wanneer u een probleem of vraag heeft over uw computer, smartphone, tablet, digitale televisie, printer of een nieuwe website nodig, ik bouw voor jou een moderne, gebruiksvriendelijke website , U kan mij inschakelen voor een betrouwbare oplossing.
Computer herstellen in Roeselare (8800) - Jurgen
Jurgen
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als ingenieur heb ik een technische bagage, verantwoordelijkheid en inzicht. Ik heb een eigen zaak waar alles goed moet verlopen, oog voor detail moet hebben en waar ik de klant tevreden moet stellen. Ik help graag mensen en dat op een eerlijke manier. Ik zit niet graag stil.
Computer herstellen in Ledegem (8880) - Jasper
Jasper
Ledegem
1.0/5 (1 reviews)
Doormiddel van mijn opleidingen kwam ik reeds in contact met diverse problemen op zowel computers als smartphones en andere elektrische apparaten. Ik zorg steeds voor een gepaste oplossing en help je graag verder door alles in mensentaal uit te leggen op uw tempo.
Computer herstellen in Ledegem (8880) - Josè
Josè
Ledegem
Nieuw
Als zelfstandige, later in dienstverband, heb ik veel installaties van pc's, servers en netwerken verzorgt zowel in bedrijven, scholen als thuis installaties. Opleidingen en cursussen bij bedrijven als Acer, Siemens, HP, Microsoft, Cisco en anderen zorgen voor een degelijke kennis van hard en software.
Computer herstellen in Roeselare (8800) - Bart
Bart
Roeselare
Nieuw
Allerhande problemen met het dagdagelijkse gebruik van uw PC, het volledige Windowspakket kent geen geheimen voor mij. Eerlijke analyse + probleemoplossingd
Computer herstellen in Roeselare (8800) - Miguël
Miguël
Roeselare
Nieuw
- Herstellen pc's / laptops - onderhoud pc's /laptops -> zoals verwijderen virussen / malware / .. - hulp bij basis windows - digitaliseren VHS naar DVD/USB/hardeschijf Indien nog wens mag u gerust ook mij contacteren.
Computer herstellen in Ledegem (8880) - Arne
Arne
Ledegem
Nieuw
7 jaar ervaring met het bouwen van computers, kennis windows van a-z
Computer herstellen in Roeselare (8800) - Kevin
Kevin
Roeselare
Nieuw
Hoi heb je een pc probleem of probleem met smartphone laat dan iets weten... Breng je pc binnen en ik kijk er asap naar. Ook als je nieuw bent en je stap naar eerste smartphone zet kan ik helpen met uitleg
Computer herstellen in Oekene (8800) - Marco
Marco
Oekene
Nieuw
Hallo allemaal, mijn naam is Marco, ik heb meer dan 30 jaar ervaring in computer en hardware, software. De meeste problemen heb ik al gezien, meegemaakt en opgelost. Zowel mijn werk als hobby draait om computers en netwerken. Aarzel niet mij in te schakelen voor al uw PC-problemen, mijn werk is mijn hobby.
Computer herstellen in Ingelmunster (8770) - Marijn
Marijn
Ingelmunster
Nieuw
Hoi, Ik ben Marijn kom uit Ingelmunster voor vele mensen de helper uit nood voor alles wat computer gerelateerd is. Bij mij kan je voor alles terecht rondom computers, zowel software als hardware. Moet er iets hersteld worden aan je computer? Staan er virussen op? Werkt je internet niet meer? Of start je computer helemaal niet meer op? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
Computer herstellen in Roeselare (8800) - Kevin
Kevin
Roeselare
Nieuw
Software problemen... Pc traag geworden.. Wenst U een cleane installatie... Of een backup... Mail dan gerust... Breng je pc binnen en ik los het voor U op
Computer herstellen in Izegem (8870) - Alain
Alain Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
Nieuw
Computerprobleem , een nieuwe computer nodig, jouw printer doet het niet, jouw draadloos netwerk is veel te traag ? Stel jouw vraag en ik zorg voor een oplossing. zowel voor kleine bedrijven als voor particulieren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ de uiteenlopende diensten die hier geboden worden en de betrouwbaarheid zijn voor mij een reden om hier zeker nog gebruik van te maken. ”
Mircea
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Roeselare: geëvalueerd met 4.33 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Roeselare, laptop herstellen Roeselare, harde schijf herstellen Roeselare, computer herstellen Roeselare, computer reparatie Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden