computer herstellen Brugge

Hulp voor computer herstellen in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Brugge

Computer herstellen in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.93/5 (159 reviews)
Ik help u graag met het vermaken / upgraden van uw computer. Ik kijk uit naar de laatste nieuwigheden om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. U kan bijna met eender wat bij mij terecht. Aarzel niet om mij te contacteren.
Computer herstellen in Heist-aan-zee (8301) - Silas
Silas
Heist-aan-zee
4.92/5 (13 reviews)
"Programma's installeren, updaten, printer instellen, wifi extenders, powerlines,... Werkt er iets niet van de hardware van je computer, zoek ik uit wat er aan de hand is, netwerkproblemen oplossen, wifi bereik verbeteren"
Computer herstellen in Damme (8340) - Xander
Xander
Damme
5/5 (11 reviews)
Ik ben 20 jaar en heb al heel m’n leven bezig met de digitale wereld. Zelf weet ik hoe lastig het is om niet te kunnen tokkelen op je toestel. hierbij help ik u om uw probleem te kunnen oplossen. geen oplossing? Geen betaling.
Computer herstellen in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Mijn ervaring mijn hardware en software zijn tamelijk sterk; ik ben zeer flexible in uren, en kan de meeste problemen remote (op afstand) in orde brengen of kom ik langs met de wagen.
Computer herstellen in Assebroek (8310) - Johannes
Johannes
Assebroek
4.86/5 (7 reviews)
verloren data, gecrashte pc's, kapot scherm van uw laptop? er zijn altijd manieren om dit recht te trekken. laat weten waar uw probleem ligt, en ik help u verder.
Computer herstellen in Sint-andries (8200) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
5/5 (3 reviews)
Je kan mij contacteren voor aankoop en herstel en probleemoplossing van computers. Ik herinstalleer met behoud van gegevens, verwijder virussen, en upgrade computers. Ook schermreparatie voor laptops , pc's die niet opstarten en dergelijke kan je bij mij terecht.
Computer herstellen in Assebroek (8310) - Klaas
Klaas
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Reeds heel wat ervaring met herstellen/opschonen/hersinstalleren van PC's en mac computers. Herinstalleren van tablets of iphones behoren ook tot de mogelijkheden. ook instellen van accounts en apps vormen geen probleem. Andere technische zaken kunnen ook nagezien worden. Ik heb een technisch diploma dus wel wat van alle markten thuis. Als ik het niet kan oplossen moet er niks betaald worden.
Computer herstellen in Oostkamp (8020) - Geert
Geert
Oostkamp
5/5 (2 reviews)
Backup van gegevens, installatie nieuwe (windows) pc, Configureren mailbox, facebook, wachtwoorden beveiligen (password manager), 2 staps verificatie instellen, externe sleutel. Voice over ip instellen (telefonie), router instellen (fritzbox ken ik het beste), randapparaten,...
Computer herstellen in Sint-michiels (8200) - Herlinde
Herlinde
Sint-michiels
Nieuw
Naast mijn job als programmeur zijn computers één van mijn hobbies. Je kan gerust stellen dat computers maar weinig geheimen hebben voor mij. Ook smartphones haal ik met veel plezier uit elkaar. Heeft u problemen met een PC of Android smartphone? Stuur mij dan gerust een berichtje en we kijken samen om het probleem op te lossen. Indien gewenst kan ik bij u langskomen.
Computer herstellen in Sint-andries (8200) - Laurens
Laurens
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Virussen verwijderen, uw oude pc opnieuw razendsnel laten werken (met Linux of Windows), backups instellen en terugzetten, advies over software en installatie ervan (zowel voor pc, smartphones als tablets), verbeteren van uw wifinetwerk... Regio Brugge & omstreken.
Computer herstellen in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben student leerkracht informatica aan de Arteveldehogeschool. Ik heb ook van nature een grote interesse in technologie en computers. Ik los met veel plezier uw problemen op.
Computer herstellen in Assebroek (8310) - Timo
Timo
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Waarom mij kiezen voor het herstellen van Windows pc's? Als gepassioneerde IT-student breng ik actuele kennis en enthousiasme mee. Ik ben vastberaden om elk probleem aan te pakken en bied betrouwbare en vriendelijke service. Met mijn frisse perspectief en leergierigheid onderscheid ik me van anderen. Vertrouw je pc aan mij toe en ik zorg ervoor dat hij weer als nieuw functioneert!
Computer herstellen in Assebroek (8310) - Jolan
Jolan
Assebroek
Nieuw
Hallo, ik ben Jolan, een 19 jarige student woonachtig in Assebroek, Brugge. Het studentenleven is niet altijd goedkoop en daarom zou ik wel een bijverdienste kunnen gebruiken. Ik ben een gemotiveerde werker, met een verzorgd voorkomen en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, ik ben er dan ook zeker van dat ik u zou kunnen helpen met diverse taken of diensten. Hopelijk tot snel!
Computer herstellen in Knokke-heist (8300) - Nick
Nick
Knokke-heist
Nieuw
Computerproblemen (Zowel Apple als Windows), Smartphone herstellingen, Website ontwikkeling / onderhoud, Netwerkproblemen, Virus of malware opgelopen? Een opleiding nodig? Voor al deze zaken en nog veel meer kan u bij mij terecht. Groeten, Nick
Computer herstellen in Brugge (8000) - Marc
Marc
Brugge
Nieuw
Hoi, ik ben Marc. Ik heb ruime professionele kennis en ervaring met computers en servers & netwerk systemen > 25 jaar. Ik kan ook programmeren, scripten en websites maken. Ik kan je helpen met kleine en grote computerproblemen of een second opinion geven of als externe consulent advies geven of bijstaan. Je kan me altijd via email contacteren of advies vragen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Brugge: geëvalueerd met 4.97 door 211 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Brugge, laptop herstellen Brugge, harde schijf herstellen Brugge, computer herstellen Brugge, computer reparatie Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden