computer herstellen Brugge

Hulp voor computer herstellen in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Brugge

Computer herstellen in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.92/5 (133 reviews)
Ik help u graag met het vermaken / upgraden van uw computer. Ik kijk uit naar de laatste nieuwigheden om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. U kan bijna met eender wat bij mij terecht. Aarzel niet om mij te contacteren.
Computer herstellen in Damme (8340) - Xander
Xander
Damme
5/5 (11 reviews)
Ik ben 20 jaar en heb al heel m’n leven bezig met de digitale wereld. Zelf weet ik hoe lastig het is om niet te kunnen tokkelen op je toestel. hierbij help ik u om uw probleem te kunnen oplossen. geen oplossing? Geen betaling.
Computer herstellen in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Mijn ervaring mijn hardware en software zijn tamelijk sterk; ik ben zeer flexible in uren, en kan de meeste problemen remote (op afstand) in orde brengen of kom ik langs met de wagen.
Computer herstellen in Assebroek (8310) - Johannes
Johannes
Assebroek
4.83/5 (6 reviews)
verloren data, gecrashte pc's, kapot scherm van uw laptop? er zijn altijd manieren om dit recht te trekken. laat weten waar uw probleem ligt, en ik help u verder.
Computer herstellen in Sint-michiels (8200) - Herlinde
Herlinde
Sint-michiels
Nieuw
Naast mijn job als programmeur zijn computers één van mijn hobbies. Je kan gerust stellen dat computers maar weinig geheimen hebben voor mij. Ook smartphones haal ik met veel plezier uit elkaar. Heeft u problemen met een PC of Android smartphone? Stuur mij dan gerust een berichtje en we kijken samen om het probleem op te lossen. Indien gewenst kan ik bij u langskomen.
Computer herstellen in Sint-andries (8200) - Laurens
Laurens
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Virussen verwijderen, uw oude pc opnieuw razendsnel laten werken (met Linux of Windows), backups instellen en terugzetten, advies over software en installatie ervan (zowel voor pc, smartphones als tablets), verbeteren van uw wifinetwerk... Regio Brugge & omstreken.
Computer herstellen in Sint-andries (8200) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Je kan mij contacteren voor aankoop en herstel en probleemoplossing van computers. Ik herinstalleer met behoud van gegevens, verwijder virussen, en upgrade computers. Ook schermreparatie voor laptops , pc's die niet opstarten en dergelijke kan je bij mij terecht.
Computer herstellen in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben student leerkracht informatica aan de Arteveldehogeschool. Ik heb ook van nature een grote interesse in technologie en computers. Ik los met veel plezier uw problemen op.
Computer herstellen in Assebroek (8310) - Jolan
Jolan
Assebroek
Nieuw
Hallo, ik ben Jolan, een 19 jarige student woonachtig in Assebroek, Brugge. Het studentenleven is niet altijd goedkoop en daarom zou ik wel een bijverdienste kunnen gebruiken. Ik ben een gemotiveerde werker, met een verzorgd voorkomen en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, ik ben er dan ook zeker van dat ik u zou kunnen helpen met diverse taken of diensten. Hopelijk tot snel!
Computer herstellen in Knokke-heist (8300) - Nick
Nick
Knokke-heist
Nieuw
Computerproblemen (Zowel Apple als Windows), Smartphone herstellingen, Website ontwikkeling / onderhoud, Netwerkproblemen, Virus of malware opgelopen? Een opleiding nodig? Voor al deze zaken en nog veel meer kan u bij mij terecht. Groeten, Nick
Computer herstellen in Brugge (8000) - Marc
Marc
Brugge
Nieuw
Hoi, ik ben Marc. Ik heb ruime professionele kennis en ervaring met computers en servers & netwerk systemen > 25 jaar. Ik kan ook programmeren, scripten en websites maken. Ik kan je helpen met kleine en grote computerproblemen of een second opinion geven of als externe consulent advies geven of bijstaan. Je kan me altijd via email contacteren of advies vragen.
Computer herstellen in Brugge (8000) - Anil
Anil
Brugge
Nieuw
Ik gebruik computer sinds dat ik 8 was. Ik kan helpen met alle problemen troubleshooten en het probleem oplossen. Ik kan jullie ook verder helpen bij kiezen van de computers bij aankoop van nieuwe toestellen. Noem het maar wat alle problemen i.v.m elektronische toestelen kan ik nachecken voor jullie. Ook als uw denkt dat het iets klein is wil ik gerust inkijken en erover adviseren .
Computer herstellen in Assebroek (8310) - Pascal
Pascal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assebroek
Nieuw
Computers, laptops, desktops,tablets,smartphones ik geef uw toestel terug een nieuw leven. windows - mac - linux -Ios Ik probeer eerst uw huidige computer te herstellen.
Computer herstellen in Heist-aan-zee (8301) - Patrick
Patrick
Heist-aan-zee
Nieuw
hi mijn naam is Patrick ik ben een zelfdidact die al menig pc heeft gebouwd en hersteld, alsook al eens een Iphone uit de dood heb doen herijzen, bestel mijn materiaal online waardoor het veelal stukken goedkoper is maar jammer genoeg een tijdje onderweg is.
Computer herstellen in Heist-aan-zee (8301) - Jacek
Jacek Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heist-aan-zee
Nieuw
Ik ben een IT-specialist, al meer dan 15 jaar lever ik hardwareservice. Hij maakt ook afbeeldimgen, websites, online winkels, positioneert, runt een fanpagina op Facebook en Instagram
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Bjorn
“ Correcte behandeling, mensen met grote kennis van zaken, eerlijk, bekwaam en het is een abonnement meer dan waard. ”
Bjorn
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Brugge: geëvalueerd met 4.96 door 163 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Brugge, laptop herstellen Brugge, harde schijf herstellen Brugge, computer herstellen Brugge, computer reparatie Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computer herstellen in Brugge

Auriculars - Glas kapot computer - Verbinding tussen twee toestellen - WiFi probleem Netflix door 😒te veranderen iPhone - MacBook Air start niet - Het scherm van mijn laptop hangt langs een kant los
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden