computer herstellen Hasselt

Hulp voor computer herstellen in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Hasselt

Computer herstellen in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Hasselt
5/5 (10 reviews)
Als zijnde IT verantwoordelijke bij verschillende bedrijven heb ik veel ervaring in het in kaart brengen en aanleggen van (bedrijfs-)netwerken. Dit inclusief aankoop en instellen van alle hardware, optimaliseren van de beveiliging, opzetten van VPN verbindingen, optimaliseren van draadloze netwerken (Wifi), ... Voor problemen met je computer of laptop weet meestal vrijwel onmiddellijk waar de fout zit en kan u zo (goedkoop) uit de nood helpen.
Computer herstellen in Zonhoven (3520) - Frédéric
Frédéric
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Heeft u een defect toestel of zit u vast met een bepaald programma of instelling? Ik help u graag verder. Ook voor verdere uitleg kan je op mij rekenen
Computer herstellen in Nieuwerkerken (3850) - Mark
Mark
Nieuwerkerken
5/5 (1 reviews)
Dit is mijn grootste hobby ben indertijd begonnen met een tandy computer daarna commodore en tenslotte de pc zelf, mee met het begin van internet tijdperk en ik steek vloeiend een pc in elkaar en maak hem klaar voor gebruik doe ik trouwens voor mezelf ook en heb steeds de beste stukken voor schappelijke prijs
Computer herstellen in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig met de pc? Of liever met een gsm? Geen probleem. Ik heb genoten van een technische opleiding m.a.w. netwerkbeheer, tot eind juni. Ik heb in de laatste maand alle laatste kneepjes van het vak opgedaan en sta nu paraat om iedereen te hulp te schieten! :-) Hopelijk tot snel!
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Ronny
Ronny
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kan u helpen met problemen met uw computer of thuisnetwerk. Van het installeren van printers tot formatteren van uw harde schijf, het kan allemaal. Ervaring met Windows, Linux, en MacOS in mindere mate. Ook bij netwerkproblemen, zowel bekabeld als met WiFi kan ik u helpen.
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Peter
Peter
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Al vele jaren ben ik gebeten door alles wat met computers te maken heeft. Nieuwe versie van Windows testen nog voor ze te koop zijn, PC's opnieuw installeren bij problemen, software en drivers installeren, ... Al deze zaken doe ik al vele jaren voor vrienden en familie en wil ik nu dankzij dit geweldig alternatief ook voor jou doen.
Computer herstellen in Nieuwerkerken (3850) - Ken
Ken
Nieuwerkerken
5/5 (1 reviews)
Door op te groeien in de digitale wereld weet ik hier mijn weg wel in. U kan mij altijd contacteren om samen te bekijken als ik u kan helpen met uw te repareren toestel. Software matig en hardware matig voor enkel computers.
Computer herstellen in Stevoort (3512) - Tim
Tim
Stevoort
Nieuw
Hallo, Ik ben Tim en ik zoek nog wat klusjes om in mijn vrije tijd te doen. Ik ben een student op de pxl. Ik studeer rechtspraktijk. Ik ben zeer gemotiveerd, en heb graag sociaal contact. Indien je iemand zoekt met flexibele uren en nauwkeurige werkprestaties ben je aan het juiste adres.
Computer herstellen in Spalbeek (3510) - Maarten
Maarten
Spalbeek
Nieuw
Reeds meerdere jaren los ik grote en kleine problemen met computers en tablets op. Of dit nu een programma is dat niet meer goed werkt, een harde schijf die het begeven heeft of een ander probleem is. Ik zoek steeds naar de best mogelijke oplossing.
Computer herstellen in Kermt (3510) - Vincent
Vincent
Kermt
Nieuw
Ik bied professionele Apple Mac reparaties aan. Met 10 jaar ervaring help ik u verder met allerhande problemen, en dat tegen een laag tarief. Ik hanteer vaste prijzen, geen uurloon: reparaties kosten 40 euro. Bestanden overzetten is inbegrepen in die prijs, data recovery (bestanden van een beschadigde schijf halen) kost 20 euro extra. Computer niet in orde = niet betalen.
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik verkoop en herstel al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken. Ik verkoop en herstel al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken. Ik verkoop en herstel al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken.
Computer herstellen in Diepenbeek (3590) - Pieter
Pieter
Diepenbeek
Nieuw
Ik ben al 15 jaar werkzaam in de IT sector en kan je helpen met de meeste software installaties, problemen en configuraties. Bij hardware problemen probeer ik de oorzaak te vinden en advies te geven.
Computer herstellen in Zonhoven (3520) - Jordi
Jordi
Zonhoven
Nieuw
Zit jij ook met een kapot scherm? Of heb je een nieuwe batterij nodig? Of eender ander probleem, bij ons heeft uw Electronica zeker nog een kans. Zowel: computer, gsm, mixer, oven, stofzuiger, auto, Playstation,... Neem contact op en dan kunnen we samen zien wat het probleem is en probereren wij deze te herstellen. Tot snel!
Computer herstellen in Zonhoven (3520) - Nurettin
Nurettin
Zonhoven
Nieuw
Installeren en formatteren van je apparatuur zoals pc, laptop, tablet en mobiel. Installeren van randapparatuur. Uitleg geven over het gebruik er ervan. Wifi verbetering Netwerk kabels trekken.
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Ben
Ben
Hasselt
Nieuw
Werkt jou laptop op computer niet meer? Zegt hij dat hij oververhit is? Ik ben werkende als een Developer bij iFacto Business Solutions. In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan laptops of pc's. Graag wat meer RAM in je pc of laptop gehad? Contacteer me dan en we gaan samen opzoek naar het voordeligste product.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ de uiteenlopende diensten die hier geboden worden en de betrouwbaarheid zijn voor mij een reden om hier zeker nog gebruik van te maken. ”
Mircea
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Hasselt, laptop herstellen Hasselt, harde schijf herstellen Hasselt, computer herstellen Hasselt, computer reparatie Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden