computer herstellen Hasselt

Hulp voor computer herstellen in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Hasselt

Computer herstellen in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Hasselt
5/5 (10 reviews)
Als zijnde IT verantwoordelijke bij verschillende bedrijven heb ik veel ervaring in het in kaart brengen en aanleggen van (bedrijfs-)netwerken. Dit inclusief aankoop en instellen van alle hardware, optimaliseren van de beveiliging, opzetten van VPN verbindingen, optimaliseren van draadloze netwerken (Wifi), ... Voor problemen met je computer of laptop weet meestal vrijwel onmiddellijk waar de fout zit en kan u zo (goedkoop) uit de nood helpen.
Jelle is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.83/5 (6 reviews)
Ik kan uw computer depanneren, herinstalleren, virusverwijdering, randapparatuur (her-)installeren,... Graag een zo duidelijk mogelijke beschrijving van uw probleem en ik laat u meteen de mogelijkheden weten. Windows 10 en 11 herstellen kan vaak zelfs vanop afstand.
Computer herstellen in Zonhoven (3520) - Frédéric
Frédéric
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Heeft u een defect toestel of zit u vast met een bepaald programma of instelling? Ik help u graag verder. Ook voor verdere uitleg kan je op mij rekenen
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Roel
Roel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Uw computer presteert nog wel goed, maar de software doet niet altijd wat u vraagt? - Algemeen nazicht om de computer sneller te maken - Software updates - Verwijderen van virussen en spyware - Opsporen en herstellen van fouten in het besturingssysteem - (Her)Installatie van het besturingssysteem - Migratie van uw data naar een andere computer - Uw computer start niet meer op? Hardware problemen?
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Peter
Peter
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Al vele jaren ben ik gebeten door alles wat met computers te maken heeft. Nieuwe versie van Windows testen nog voor ze te koop zijn, PC's opnieuw installeren bij problemen, software en drivers installeren, ... Al deze zaken doe ik al vele jaren voor vrienden en familie en wil ik nu dankzij dit geweldig alternatief ook voor jou doen.
Computer herstellen in Stevoort (3512) - Tim
Tim
Stevoort
Nieuw
Hallo, Ik ben Tim en ik zoek nog wat klusjes om in mijn vrije tijd te doen. Ik ben een student op de pxl. Ik studeer rechtspraktijk. Ik ben zeer gemotiveerd, en heb graag sociaal contact. Indien je iemand zoekt met flexibele uren en nauwkeurige werkprestaties ben je aan het juiste adres.
Computer herstellen in Kermt (3510) - Vincent
Vincent
Kermt
Nieuw
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik verkoop en herstel al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken. Ik verkoop en herstel al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken. Ik verkoop en herstel al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken.
Computer herstellen in Diepenbeek (3590) - Pieter
Pieter
Diepenbeek
Nieuw
Ik ben al 15 jaar werkzaam in de IT sector en kan je helpen met de meeste software installaties, problemen en configuraties. Bij hardware problemen probeer ik de oorzaak te vinden en advies te geven.
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Ronny
Ronny
Hasselt
Nieuw
Ik kan u helpen met problemen met uw computer of thuisnetwerk. Van het installeren van printers tot formatteren van uw harde schijf, het kan allemaal. Ervaring met Windows, Linux, en MacOS in mindere mate. Ook bij netwerkproblemen, zowel bekabeld als met WiFi kan ik u helpen.
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Ben
Ben
Hasselt
Nieuw
Werkt jou laptop op computer niet meer? Zegt hij dat hij oververhit is? Ik ben werkende als een Developer bij iFacto Business Solutions. In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan laptops of pc's. Graag wat meer RAM in je pc of laptop gehad? Contacteer me dan en we gaan samen opzoek naar het voordeligste product.
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Federico
Federico
Hasselt
Nieuw
Personal experience in the sector. I've already repair and clean several console, iPhone, pc and tablet this year. You will find that all my service are at best price.
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Koen
Koen
Hasselt
Nieuw
fhishfuidshfuidshfuiosdhjfiousdhfuiosdhfuidhsuifhdsiufhsdoufhsdiuohfsduiohfdsiuohfisudohfdsiouhfsdiouhfdsiouhfousdhfousdhfousdhfousdhfousdhfosdhfouhsdoufhsdiofhsdoif
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Lennert
Lennert
Hasselt
Nieuw
100% als het gaat om pc opnieuw in te stellen of virussen te elimineren. We geven er ook altijd een free clean up bij van de pc !
Computer herstellen in Hasselt (3500) - Test
Test
Hasselt
Nieuw
ipoaerzpuioaezuioaerzuaezproaezioruiaezopruipoaezuripoaezuripoaeuzripoaezuripouaezoriuaeziporuipoaezruipoazeuripoauripoauirpoeuprioazeuirouazeiporuaeziorup
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Hasselt: geëvalueerd met 4.97 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Hasselt, laptop herstellen Hasselt, harde schijf herstellen Hasselt, computer herstellen Hasselt, computer reparatie Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computer herstellen in Hasselt

Geen toegang meer tot google - Beveiliging, ondersteuning - onderzoek hacking - Pc af - Waterkoeler installeren - Waterkoeler installeren - ik zoek hulp iemand die een nieuwe laptop volledig op maat kan configureren - Informatica - Depanneren en herstellen : PC-Windows - externe harde schijf herstellen - MAC in Hasselt (3500) - Depanneren en herstellen - PC-Windows in Hasselt (3500)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden