computer herstellen Leuven

Hulp voor computer herstellen in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Leuven

Computer herstellen in Heverlee (3001) - Toon
Toon
Heverlee
4.97/5 (74 reviews)
Is je computer defect, geraak je niet op internet, lopen bepaalde programma's vast, heb je een virus, is er een kabel stuk of is je computer in het water gevallen. ik hoop dat ik je bij al deze problemen vlot en efficiënt kan helpen.
Computer herstellen in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben ICT-coordinator in een middelbare school en heb 2,5 jaar in de ICT-sector gewerkt. Al sinds mijn jeugd help ik vrienden en familie met hun technische problemen.
Computer herstellen in Everberg (3078) - Moozy m
Moozy m
Everberg
4.57/5 (7 reviews)
IT-specialist met 15jaar ervaring staat klaar om u te helpen met de installatie, reparatie of onderhoud van Desktop, Laptop, MacBook, Tablet, smartphone, Smart tv, WiFi installatie, printer en scanners enz…
Computer herstellen in Leuven (3000) - Koen
Koen
Leuven
5/5 (4 reviews)
Uw computer is defect, start niet meer op, heeft een virus, is traag? Ik probeer voor u een correcte en betaalbare oplossing te vinden. Ik focus hierin op een degelijke kwalitatieve oplossing waarmee u weer lange tijd verder kan.
Computer herstellen in Haacht (3150) - Wim
Wim
Haacht
5/5 (3 reviews)
Ik ben Wim, opgegroeid met digitale technologie, met kennis van Windows, Linux, Android,... Ook veel ervaring met installatie en reparatie van computers/gsm's allerhande bij familie, vrienden,... Kennissen omschrijven mij als geduldig en betrouwbaar. Ik sta ter beschikking!
Computer herstellen in Everberg (3078) - Tom
Tom
Everberg
5/5 (2 reviews)
ik heb bijna 10 jaar lang gewerkt in de informatica wereld, en alhoewel ik dit momenteel niet meer doe kan ik hierin zeker nog van dienst zijn ( enkel microsoft of linux pc of laptop)
Computer herstellen in Leuven (3000) - Marc
Marc
Leuven
5/5 (2 reviews)
Een van mijn passies is het oplossen van informatica-problemen, software (Windows/Office ea) ,maar ook hardware, vb. een desktop of laptop uitbreiden, upgraden, harde schijf, geheugen, en andere componenten wisselen. Ook los ik graag problemen met smartphones en tablets op, zoals traagheid, installatie-problemen, backups, overzetten van data ea. Contacteer me gerust met een specifieke vraag.
Computer herstellen in Lubbeek (3210) - Joeri
Joeri
Lubbeek
5/5 (2 reviews)
Naast de 20+ jaren ervaring op mijn job in high-end omgevingen, probeer ik graag zaken thuis uit mbt website development en het herstellen van electronica, van software tot 'wel nu zou ik toch nog even de soldeerbout moeten bovenhalen'.
Computer herstellen in Kessel lo (3010) - Joris
Joris
Kessel lo
4.5/5 (2 reviews)
Gewerkt in tweedehands computerwinkel. Nu buren uit de nood helpen. Vooral Apple. Ook excel en word en beeldbewerking. Hou van uitdagingen
Computer herstellen in Heverlee (3001) - Maarten
Maarten
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ervaring met het oplossen van problemen met Mac alsook het upgraden van de hardware. Meerdere malen de harde schijf vervangen door een ssd, RAM geheugen uitbreiden, batterij vervangen, clean installs uitvoeren etc.
Computer herstellen in Leefdaal (3061) - Joery
Joery Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leefdaal
Nieuw
Wij bouwen en herstellen degelijks gepassioneerd computers en geven hierbij de allerbeste service. Wij zijn vakmensen en nemen ons beroep dan ook heel serieus. Dienstverlening staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Een computer kopen kan u overal, maar als het eens fout loopt heeft u iemand nodig om u te helpen. Dan kan u op ons rekenen en dat wordt elders al wel eens vergeten. Herstellingen kunnen aan huis of in ons atelier te Leefdaal.
Computer herstellen in Kessel lo (3010) - Jan
Jan
Kessel lo
Nieuw
Ik heb in avondonderwijs de opleiding 'installateur van huishoudinstallaties' gevolgd, en ben dus getrained om kleine herstellingen (en eventueel ook grotere projecten) te doen op vlak van electriciteit.
Computer herstellen in Heverlee (3001) - Jasper
Jasper
Heverlee
Nieuw
Ik heb redelijk wat ervaring met het installeren en herstellen van computers, zowel op vlak van hardware als software. Qua problemen met smartphones en tablets kan ik je misschien ook helpen maar dan enkel bij softwareproblemen. Bij herstellingen aan schermen e.d. kan ik je helaas niet helpen.
Computer herstellen in Herent (3020) - Simon
Simon Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
Nieuw
hulp aan huis voor al uw computerproblemen Mijn kennis: Windows & Apple OSX Android & Apple IOS Netwerken Printers Randapparatuur Sociale media Windows Powershell Webdesign
Computer herstellen in Kessel lo (3010) - Rik
Rik
Kessel lo
Nieuw
30 jaar in de IT wereld als technieker en beheerder als technieker en beheerder als technieker en beheerder als technieker en beheerder als technieker en beheerder
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Leuven: geëvalueerd met 4.89 door 104 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Leuven, laptop herstellen Leuven, harde schijf herstellen Leuven, computer herstellen Leuven, computer reparatie Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden