computer herstellen Gent

Hulp voor computer herstellen in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Gent

Computer herstellen in Gent (9000) - Ayko
Ayko
Gent
5/5 (43 reviews)
Hulp nodig voor uw pc, Mac, mobiel apparaat…? Werkt er een systeem niet naar behoren of is er bepaalde infrastructuur toe aan vernieuwing? Ik help als gediplomeerd IT’er in de buurt van Beersel en Gent (+ deelgemeenten) bij technische problemen, hulp en uitleg. Ik kan snel ter plaatse komen, reserveonderdelen leveren en heb jaren ervaring met zowat elk merk!
Computer herstellen in Gent (9000) - Stephane
Stephane
Gent
4.5/5 (8 reviews)
Hulp nodig voor uw pc of laptop?. Dat is mijn grootste passie elektronica of software. Ik heb een bachelor elektronica ICT en werk voornamelijk als freelancer en heb al heel veel ervaring in de sector. Ik kan je pc alle hardware installeren, configureren, herstellingen, onderhoud uitvoeren, advies vertrekken bij aankoop van een pc/laptop. Ik doe alles ter plaatste of in gent bij de klant.
Computer herstellen in Gent (9000) - Mustafa
Mustafa
Gent
4.5/5 (4 reviews)
Ik heb meer dan 15jaar kennis van computer, laptop, tablet, smartphone, kleine herstellingen, onderhoud van computer zoals formatteren, terug sneller maken, stukken vervangen enz...
Computer herstellen in Gent (9000) - Bjorn
Bjorn
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik ben Bjorn, 27 jaar, en werk als ambtenaar in Gent. Ik heb een passie voor IT, een vakgebied waar ik grotendeels mee in ben opgegroeid thuis. Gaande van het bouwen en installeren van computers, smartphones, netwerken tot het bouwen van websites. Ik help je met je PC, Mac, iPhone of Android klaar te maken voor gebruik. Ik beantwoord met veel plezier al je vragen. Ik wil graag mijn diensten aanbieden op vlak van IT in de regio Oost- en West-Vlaanderen.
Computer herstellen in Gent (9000) - Jens
Jens
Gent
5/5 (3 reviews)
Zit je met computerproblemen? Ik help je graag uit de nood! Doordat ik zelfstandige ben, kan ik in mijn agenda schuiven waardoor ik snel beschikbaar ben. Ik verplaats me in de ruime omgeving Gent of ik kan je computer overnemen vanop afstand (als het probleem het toelaat). Daarnaast geef ik ook graag opleiding (stap per stap) voor het gebruik van computer / tablet / smartphone. Groetjes, Jens.
Computer herstellen in Gent (9000) - Lander
Lander
Gent
5/5 (2 reviews)
Windows 10 of Mac OS installeren? Een nieuwe harde schijf of extra ram installeren? Ik kan het allemaal! Back-ups maken en/of computers eens helemaal opkuisen heb ik ook al ontelbare keren gedaan. Met mijn achtergrond in het onderwijs ben ik ook goed in advies en opleidingen geven. Ik kom graag tot bij jou met de fiets in Gent en deelgemeenten. Groeten Lander
Computer herstellen in Gent (9000) - Joeri
Joeri
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Joeri, woont te Gent Oost-vlaanderen Student Elekticien te Gent Zoek je iemand op het gebied voor een reparatie aan de elekticiteitnet of heb je problemen met uw computer kan je steeds eens contact met mij opnemen op de vermelde gegevens
Computer herstellen in Gent (9000) - Michael
Michael
Gent
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig voor uw computer? Een smartphone herstellen? Dat is voor mij? Ik heb een diploma Informaticabeheer. Dus technologie heeft voor mij geen geheimen. Ik ben elke dag bezig mijzelf nieuwe dingen aan te leren. Ik kan uw computer herstellen, herformateren, opleiding geven, advies verstrekken, enz. Ik verplaats me overal in Gent en omgeving. Een sympathieke Nerd, dat ben ik! Michael
Computer herstellen in Gent (9000) - Juan
Juan
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben iemand die graag aan computers en smartphones werkt. Ik werk al sinds de jaren 80 met computers, en ik game heel graag. Laat maar weten of ik u kan helpen. Ik ben thuis in Hard en Software.
Computer herstellen in Gent (9000) - Maxim
Maxim
Gent
5/5 (1 reviews)
Als het probleem softwaregerelateerd is, dus niet voor het vervangen van een scherm of batterij of dergelijke, dan denk ik u wel te kunnen helpen. Ik heb in het verleden al menig vriend en familielid geholpen met het oplossen van digitale problemen.
Computer herstellen in Gent (9000) - Loïc
Loïc
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben al bijna 10 jaar bezig met het samenstellen, bouwen en configureren van computers. Ik heb ervaring met custom-loop watercooling, modding, RGB-verlichting, vervangen van onderdelen, reinigen van PC's, ... noem maar op! Ik zorg ervoor dat ik altijd mee ben met de nieuwste technologieën. Ik geef niet snel op en vind voor praktisch alles een oplossing.
Computer herstellen in Gent (9000) - Ziggy
Ziggy
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik werk al sinds mijn 16e aan computers en heb diverse opleidingen achter de rug. Windows installaties, pc onderhoud, hardware. Daarnaast heb ik al veel mensen geholpen met problemen aan hun pc/smartphones en tablets. Contacteert u mij gerust voor meer info.
Computer herstellen in Gent (9000) - Hicham
Hicham Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb reeds jaren ervaring met het herstellen van hardware toestellen. Van computer tot gsm’s. Ik geef je ook een eerlijk en juiste advies omtrent jouw problemen.
Computer herstellen in Gent (9000) - Quinten
Quinten
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben de IT'er op mijn werk en heb daarnaast ervaring in kleine herstellingen in hardware en alle soorten elektronica eerlijk gezegd. Ik heb ook kennis van programma herstel, netwerken, formatteren en vele andere zaken. Plus ik kan jou ook uitleggen hoe je vaak in de toekomst het zelf kan oplossen.
Computer herstellen in Gent (9000) - Tim
Tim
Gent
Nieuw
Gebruiksmatig ben ik vertrouwd met het dagdagelijks onderhoud van PC's (defragmentatie, opkuis, ...) en het installeren van courante software en printers.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Gent: geëvalueerd met 4.93 door 71 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Gent, laptop herstellen Gent, harde schijf herstellen Gent, computer herstellen Gent, computer reparatie Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computer herstellen in Gent

gebroken scherm - SSD verwijderen en aansluiten op andere laptop - Herstelling smartphone - Installatie nieuwe MacBook Air - Melk op pc - Melk op pc - Melk op laptop - Waarschijnlijk moederbord gecrashed - Herstel van pc - Opkuis van pc, werkt traag - PC scherm half zwart - Geen beeld meer. - Brother printer optimaliseren [PC=Windows] - Pc kapot - Whatsapp geschiedenis overzetten - Interne harde schijf Imac 27inch vervangen - Herstel scherm iPhone 6S - Computer is gehackt - Ik heb problemen met mijn MAC - toetsenbord - overzetten van addressen, agenda van phone naar p - Google play store gestopt - Acer Aspire, scherm & scharnier beschadigd - Printer installeren - Voeding aansluiten, cpu controleren - HP start up loop - Up to date maken van laptop - Gezocht Mac/apple specialist - van oude naar nieuwe laptop - Stere informaticus nodig - Pc windows is traag - Ik heb geen internet opmijn vaste pc wel nog op md ipad - Defecte ecterne harde schijf - Geen beeldsignaal maar pc draait wel, vermoedelijk hardwareprobleem, zeer dringend aub - email herstellen - Telefoon Panasonic KX-TPA60 correct instellen - Gmail werkt niet meer - Camera - hacking - Iphone XR herstel achterkant - USB current overflow probleem, pc zet zichzelf uit na 15 seconden om moederbord te beschermen - Informatica - Depanneren en herstellen : PC-Windows - pc Tshiba repair - Lcd scherm vervangen - waterkoeling bouwen in pc! - Keyboard laptop herstellen - Laptop reageert niet meer op toetsen - Scherm vervangen - Twee Imacs - Imac
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden