computer herstellen Kortrijk

Hulp voor computer herstellen in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Kortrijk

Computer herstellen in Wevelgem (8560) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wevelgem
4.93/5 (14 reviews)
Voor thuis of kleine kantoornetwerken, automatisering tot backup... 20 jaar ervaring weet voor de meeste problemen wel een oplossing! Wil je vooral overdag jouw activiteit doen en jouw problemen met pc's, laptops, wifi en andere smartthings 's avonds aanpakken, dan komen onze uurroosters overeen! ;-)
Computer herstellen in Kuurne (8520) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kuurne
4.9/5 (10 reviews)
Ik help u graag met het herstellen en upgraden van pc/multimedia. Na de studies informaticabeheer ettelijke jaren ervaring met troubleshoots. Mvg, Stijn
Computer herstellen in Bissegem (8501) - Filip
Filip
Bissegem
5/5 (6 reviews)
Hebt u hulp nodig met uw netwerk, moet er een NAS bij of mss een email server of een Domain Controller, firewall met een of meerdere hotspots, het kan allemaal
Computer herstellen in Deerlijk (8540) - Yentl
Yentl
Deerlijk
5/5 (5 reviews)
Problemen met je toestellen? Ik kan 80% van de problemen oplossen. Het vervangen van onderdelen, hulp bij het installeren van apps enz… is zeker geen probleem. Neem gerust contact op :)
Computer herstellen in Kortrijk (8500) - Nicolas
Nicolas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Ik help graag met het herstellen, onderhouden en upgraden van uw PC. Ik ben op de hoogte van alle laatste nieuwigheden om u zo goed mogelijk te kunnen assisteren en het beste voor u te bieden.
Computer herstellen in Kortrijk (8500) - Carol
Carol
Kortrijk
3.5/5 (2 reviews)
Ik ben Carl, uit Kortrijk. 49j. Ik heb veel ervaring opgedaan bij grote renovaties en herstellingen in mijn huis en tuin. (tussenoorlogs huis: veel ouderdomsgebreken). Wat ik doe, doe ik grondig en met oog voor detail. Zelf heb ik op verschillende terreinen van wetenschap en techniek vorming gehad, dus qua gefundeerde achtergrond ontbreekt het me ook niet.
Computer herstellen in Zwevegem (8550) - Kjemalj
Kjemalj
Zwevegem
5/5 (2 reviews)
Hulp nodig voor uw PC of laptop? Ik heb een bachelor in informatica. Herstelingen is mijn hobie en ik ben flixible in dat. Ik kan ook Website doen. Advice te geven voor informatika om wat ik heb kenis. Video editing. Photo editing. Ik kan simple programa in visual studio .NET maken en enz. Zend me mail voor meer info!
Computer herstellen in Bissegem (8501) - Leander
Leander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Snelle service We streven ernaar om elke herstelling zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, de meeste van onze herstellingen zijn klaar binnen de 24 uur. Zonder risico's Indien wij Uw toestel niet kunnen herstellen hoeft U niets te betalen! Bovendien maken wij vrijblijvend een offerte alvorens we beginnen aan de herstelling. Met garantie U krijgt op alle onderdelen
Computer herstellen in Wevelgem (8560) - Thibauld
Thibauld
Wevelgem
5/5 (1 reviews)
Zowel hardware als software. Herstellen van schermen, toetsenborden, vervangen batterijen. Recovery van data indien mogelijk en herinstallaties van allerhande toestellen.
Computer herstellen in Bissegem (8501) - Mobi
Mobi
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Met meer dan 20 jaar ervaring in computer wereld naast mijn diploma afgestudeerd als software management, heb ik een 10 tal jaren professionele ervaring als IT'er voor grote projecten, nu help ik u graag als u problemen hebt met windows, Pc, laptop of een mac van herstellen op software of hardware, tot internet of emails, smartphone of smartTV kan ik u handje bijstaan. Hopelijk tot binnenkort!
Computer herstellen in Harelbeke (8530) - Jean-claude
Jean-claude
Harelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben al een heel lange tijd bezig met pc software hersteling en installatie vooral als hobby, bij vrienden en kennissen. Dus hiermee wou andere mensen helpen met al de kenis die ik al opgebouwd heb. Ik bid een kwalitatief oplossing, maar heelas kunnen in deze wereld niet alle problemen opgelost worden door een persoon dus wat ik niet kan zal ik ook eerlijk vermelden.
Computer herstellen in Anzegem (8570) - Remco
Remco
Anzegem
5/5 (1 reviews)
Hallo , ik ben Remco, 44 jaar. System/netwerk engineer van beroep en help je graag met je PC of laptop / server / NAS / netwerk / Wifi/ Datarecuperatie. Dit zowel voor nieuw materiaal of bij een hardware defect. Ook voor Office 365 (consument + B2B) kan je bij mij terecht.
Computer herstellen in Kortrijk (8500) - Kenneth
Kenneth
Kortrijk
Nieuw
Smartphone of computerhulp nodig? Ik werkte als technieker bij een telecom bedrijf. Ik bezit momenteel al 3 jaar ervaring in de IT sector. Computerherstelling of advies dan moet u bij mij zijn. Bovendien ben ik ook in staat leuke websites te ontwerpen.
Computer herstellen in Heule (8501) - Farid
Farid
Heule
Nieuw
Heb brede ervaring met computers in multi bedrijven als hoge scholen als freelancer en ook bij kleine organisaties netwerkopzet, helpen met storing en ook bij particulieren, Dus problemen verhelpen, upgraden, websites maken en onderhouden
Computer herstellen in Beveren-Leie (8791) - Brecht
Brecht
Beveren-Leie
Nieuw
hebt u hulp nodig met u pc of laptop? formatteren,herinstallaties, backups, netwerken, het is allemaal mogelijk. ook kleine websites maken zijn geen probleem. ik verplaats me in de ruime regio van waregem
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Kortrijk: geëvalueerd met 4.86 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Kortrijk, laptop herstellen Kortrijk, harde schijf herstellen Kortrijk, computer herstellen Kortrijk, computer reparatie Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden