computer herstellen Mechelen

Hulp voor computer herstellen in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Mechelen

Computer herstellen in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Doordat ik hobby matig ook met PC'S bezig ben bouw ik deze altijd zelf op, op deze manier betaal je niet voor onderdelen die je niet nodig hebt en is de pc steeds aanpasbaar indien uw gebruik en noden veranderen.
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik ben niet zo goed in teksten schrijven. Ik amuseer me gewoon graag met computers en hopelijk kan ik hierbij ook al uw herstellingen uitvoeren. Ik leer hier ook graag zoveel mogelijk over bij.
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik werk voor een telecom bedrijf en werk daar als een Developer. Aldus werk ik vaak met computers en modems en kan je hiermee verder helpen. Mijn eigen PC/laptops heb ik vaker opengedaan en hersteld dan ik zou willen toegeven :)
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Wouter
Wouter
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Wouter, van kleins af aan bezig met computers en intussen ingenieur computerwetenschappen. Ik werk als consultant, ben recentelijk getrouwd en trotse (mede)eigenaar van den Billy, onze kat. Ik kan je helpen met laptop, Office, Windows, uw netwerk, backupoplossingen (Synology, ...), mediaservers, gsm en ipad, ...
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Olivier
Olivier
Mechelen
Nieuw
IT-er met reeds 6 jaar ervaring in Industriële IT-omgevingen. Problemen met je computer of randapparatuur? Stel je probleem voor en ik schiet je te hulp! Van Hardware tot Software, van Router tot Switch, van Tablet tot Smartphone!
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Michaël
Michaël
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Uw oude toestel wordt weer de oude, nieuwe van toen 👍 Veel ervaring met software en instaleren van windows. Reparatie kan ook uitgevoerd worden, ik bezit het nodige en juiste materiaal.
Computer herstellen in Mechelen (2800) - David
David
Mechelen
5/5 (1 reviews)
11 jaar ervaring op een tweedelijnssupportfunctie: vervangen toetsenborden, vervangen schermen, vervangen harde schijven, hardware, software. Beschikbaar na afspraak.
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
Nieuw
Ik kan de meeste software en hardware problemen perfect oplossen. Daarbij steun ik op meer dan 14 jaar ervaring in de computerwereld. Eerst stel ik een diagnose en dan ga ik over tot de gepaste actie.
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Stefan
Stefan
Mechelen
Nieuw
Als u hulp nodig heeft op telecom of it vlak dan ben ik uw man. Ik kan buigen op 18 jaar ervaring in de sector. Voor alles wat software aangaat ga ik u zeker kunnen helpen.
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Axel
Axel
Mechelen
Nieuw
Ik ben altijd met de laatste trents mee, maar als je computer nog goed genoeg is zal ik nooit proberen van je een andere aan te raden. Ik ben iemand die altijd de noden en budget van iemand boven mijn die van mij zet.
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Mugisha
Mugisha
Mechelen
Nieuw
I have a wide range if experience and I have studied both Telecom and Computer engineering. Worked with different models. I good experience in computer hardware maintenance and upgrade
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Magomed
Magomed
Mechelen
Nieuw
Ik heb een opleiding informatica gevolgt en werk met computers sinds ik klein was. Daarnaast ken ik iets van computer hardware en kan ik achterhalen welke onderdelen moeten worden vervangen als iets niet werkt.
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Lode
Lode
Mechelen
Nieuw
formatteren, defragmeteren, verlossen van virussen en spyware volgens de regels van de kunst. Vervangen van onderdelen en vaststellen van computerproblemen
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Khalid
Khalid
Mechelen
Nieuw
IT-problemen aan het begin van het werk die niemand wil. Erg frustrerend, vooral als je het probleem niet snel zelf kunt oplossen. Voor alle technische problemen mag je mij contacteren. Ik hou van mijn job omdat ik mensen graag help. Is je pc traag, wil jij gegevens overzetten, netwerkinstellingen corrigeren, smarttoestellen configureren, noem het maar op! Ik help je al te graag.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Mechelen: geëvalueerd met 4.96 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Mechelen, laptop herstellen Mechelen, harde schijf herstellen Mechelen, computer herstellen Mechelen, computer reparatie Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen computer herstellen in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie computer herstellen in Mechelen

Resetten - Apple - installatie email in outlook - INstalleren programmas (5) - INstalleren programmas (4) - INstalleren programmas (3) - INstalleren programmas (2) - INstalleren programmas - TV in slaapkamer afstellen - Depanneren en herstellen in Mechelen (2800) - Depanneren en herstellen - PC-Windows in Mechelen (2800) - Koeling
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden