computer herstellen Dilbeek

Hulp voor computer herstellen in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Dilbeek

Computer herstellen in Sint-martens-lennik (1750) - Bavo
Bavo
Sint-martens-lennik
4.92/5 (66 reviews)
Hulp nodig voor u computer? Dan bent u aan het juiste adres! Voor het opschonen, herinstalleren of andere kleinere IT gerelateerde problemen moet je bij mij zijn ;)
Computer herstellen in Laken (1020) - Bram
Bram Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
4.94/5 (17 reviews)
Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door computers. Beroepshalve is het voor mij ook noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends. Mijn specialiteit is het bouwen van à la carte computers. Zowel voor Windows als voor MacOS. Ik kan u ook helpen bij het instaleren als het configureren van software.
Computer herstellen in Vorst (1190) - Nicolas
Nicolas
Vorst
4.9/5 (10 reviews)
Hebt u problemen met u computer of smartphone? Ik help u met plezier verder. Gezien mijn professionele ervaring, ben ik gewend te werken met verschillende technologieën. Ik ben beschikbaar in regio Brussel en drietalig (nl,fr & en)
Computer herstellen in Dilbeek (1700) - François
François
Dilbeek
5/5 (9 reviews)
Plus de 10 ans d'expérience Installation anti-virus, réinstallation Windows 10 ou Linux. Upgrade Windows 7 vers Windows 10 ou Linux. Dépannage PC, ajout mémoire, changement disque en SSD --------------------------------------------------------------------------------- Meer dan 10 jaar ervaring in ICT Installatie update upgrade windows of Linux Herstellen PC, toevoegen geheugen, disk vervangen
Computer herstellen in Anderlecht (1070) - Ben
Ben
Anderlecht
5/5 (3 reviews)
De meeste huis-tuin en keuken computers kennen weinig geheimen voor mij. Hulp nodig met het installeren, werken, verbeteren met je computer/telefoon/wifi router. Ik sta tot uw dienst.
Computer herstellen in Brussel (1000) - Timon
Timon
Brussel
5/5 (2 reviews)
Meer dan 6 jaar ervaring in IT. Ik kan computers maken, compenenten uit elkaar halen en zelf solderen, een scherm vervangen van android toestel of laptop, problemen met software oplossen je kan het zo zot niet bedenken of ik kan er een oplossing voor vinden. Neem gerust contact op voor een gratis eerste gesprek en zo kunnen we de juiste oplossing voor jou vinden! Op maat en op uw tempo!
Computer herstellen in Itterbeek (1701) - Vangersh
Vangersh
Itterbeek
Nieuw
Door te werken in verschillende IT/ICT bedrijven heb ik tal van technologieën, systemen en toepassingen gezien, en daardoor een heel uitgebreide ervaring en portfolio kunnen opbouwen voor al uw technische IT problemen.
Computer herstellen in Anderlecht (1070) - Thomas
Thomas
Anderlecht
Nieuw
Problemen met je pc? Volledig nieuwe instalatie? Onderdelen upgraden? Een volledig op maat gemaakte game pc? Ik doe dit graag voor je. Een uit dd hand gelopen hobby.
Computer herstellen in Vlezenbeek (1602) - Raf
Raf
Vlezenbeek
Nieuw
Ja, ik ben de persoon waar iedereen in de familie bij terecht komt als ze een computer probleem hebben. Ik help ze dan ook graag verder. Is je computer traag en moet die nagekeken worden? Misschien heeft die een upgrade nodig? Kan je bepaalde randapparatuur maar niet aan de praat krijgen? Hardware of software problemen, ik probeer ze allemaal voor jou op te lossen.
Computer herstellen in Schepdaal (1703) - Thomas
Thomas
Schepdaal
Nieuw
Dag Iedereen, ... Mijn naam is Thomas en ik ben op zoek naar mensen wie ik kan helpen met Informatica problemen. Ik kan helpen met mensen die graag een NAS of network attached storage willen hebben voor professioneel of normaal gebruik. Deze NAS kan dan gebruikt worden voor backups te automatiseren wat ik graag samen met u kan instellen.
Computer herstellen in Oudenaken (1600) - Rutger
Rutger
Oudenaken
Nieuw
Hulp nodig voor uw computer? Een smartphone herstellen? Dat is voor mij! Ik heb een bachelor in informatica en werk al 6 jaar in de sector. Ik kan uw computer herformateren, opleidingen geven, advies verstrekken.
Computer herstellen in Sint-gillis (1060) - Yahya
Yahya
Sint-gillis
Nieuw
hulp nodig voor uw computer ?een smartphone herstellen? dat is voor mij!ik heb een opleiding in informatica en werk al 12 jaar in dit domain , ik kan uw computer herformatern ,advise geven, ik verplaats me overal in brussel en omgeving en als het mogelijk is ook in belgie waaneer zie ik het belangrijk is . dat ben ik Yahya
Computer herstellen in Ternat (1740) - Amine
Amine
Ternat
Nieuw
Zelf ben ik een software ingenieur met een diploma computerwetenschappen. Daarnaast heb ik 9 jaren gewerkt als student ik een computershop waar ik van alles heb geleerd. Alles wat met computers of IT te maken heeft, beheers ik enorm goed. Schermen van laptops en smartphones vervangen. Windows herinstalleren. MAC OS X updaten. etc... Letterlijk alles :)
Computer herstellen in Relegem (1731) - Ief
Ief
Relegem
Nieuw
Software installeren op computer/tablet/gsm. Backups maken en windows(indien geldige key)/linux opnieuw installeren met benodigde software. Installeren van extra harde schijf in laptops met plaats voor cd/dvd speler (zelfde interne aansluiting...)
Computer herstellen in Asse (1730) - Kris
Kris
Asse
Nieuw
Eerlijk gezegd, ik ben geen IT’er en ben geen nerd die nu al weet wat Huawei, Apple, Dell en noem alle merken maar op binnen 5 maanden zullen lanceren. Maar als mijn eigen pc of smart phone stuk is, dan repareer ik die wel zelf. Soms is het wat zoeken, afhankelijk van het merk, maar op mijn werk staat men toch dikwijls al eens aan mijn bureau met vragen over “hoe doe je dit op pc of smartphone?”
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Dilbeek: geëvalueerd met 4.96 door 107 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Dilbeek, laptop herstellen Dilbeek, harde schijf herstellen Dilbeek, computer herstellen Dilbeek, computer reparatie Dilbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Dilbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden