computer herstellen Antwerpen

Hulp voor computer herstellen in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Antwerpen

Computer herstellen in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (37 reviews)
Uw computer, smartphone of tablet werkt niet zoals dat moet. Ik kan u ermee helpen. Ik woon in het centrum van Antwerpen en ik heb een auto dus ik kan verplaatsen. Laat me weten wat kan ik voor u doen. Tot uw dienst, Jacek K.
Computer herstellen in Antwerpen (2000) - Khallil
Khallil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (19 reviews)
Algemene herstellingen PC of MAC Virus verwijderen Data recovery Spam verwijderen Herinstallatie van hardware en software Onderhoud van de software Onderhoud van de pc, koelpasta vernieuwen Computer krachtiger maken/upgraden Reparatie van een gebarsten scherm Herstellen van toetsenbord Waterschade herstellen Vervangen of upgraden van RAM geheugen Vervangen of upgraden van de harde schijf
Computer herstellen in Antwerpen (2000) - Osman
Osman Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Heb reeds jaren ervaring met computer herstellen en andere apparaten. Heb een eigen bedrijf voor computer herstellen en repareren waardoor ik genoeg kennis heb opgebouwd.
Computer herstellen in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Momenteel ben ik 21 jaar, maar ben al sinds mijn 16 bezig met het repareren van elektronische toestellen. Zo ben ik op mijn 16 jaar een reparatie start-up begonnen die is uitgebloeid tot een ferme onderneming (Verkocht wegens te grote vraag in combinatie met studies). Sindsdien blijf ik recreatief herstellen aan voordelige prijs met uitstekende service. De gemiddelde smartphonereparatie is 1u.
Computer herstellen in Antwerpen (2000) - Ayhan
Ayhan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Als een IT-specialist beschik ik over uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van informatietechnologie. Of het nu gaat om systeem beheer, netwerkbeveiliging, ik heb een breed scala aan vaardigheden om verschillende IT-uitdagingen aan te pakken. Ik ben bedreven in het oplossen van complexe technische vraagstukken. Ik benader problemen met een logische en analytische mindset.
Computer herstellen in Antwerpen (2000) - Joris
Joris
Antwerpen
4.75/5 (4 reviews)
Ik monteer zelf mijn eigen gaming desktop met custom waterkoeling. Heb heb dit nu reeds voor verschillende mensen gedaan. Ook een laptop open vijzen en een harde schijf vervangen is vaak mijn eerste opdracht op een familiefeest :)
Computer herstellen in Antwerpen (2050) - Mark
Mark
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
PC / hardware (insteekmodules), software , windows , linux, free software, ... (thuis)netwerk, WiFi, bekabeld, instellen modem/router/switch randapparatuur /printer / disk/ camera/.... Dual- of multiboot installaties (bvb Windows + Linux) windows-tuning / upgrades, opkuisen onnodige bestanden, defragmentatie ,stoppen onnodige processen,...
Computer herstellen in Antwerpen (2000) - Omar
Omar
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik los alle problemen op met PC's, tablets en smartphones. Recoveren van verloren data, besturingssystemen installeren en configuren, netwerk problemen, antivirussoftware, office, behoren ook tot mijn verworen competenties. Professioneel ben ik al reeds 6 jaar ICT'er voor KMO en grote bedrijven en ben ook een ervaren lesgever in verband met deze materie. Werkzaam als Network Engineer bij KBC.
Computer herstellen in Antwerpen (2000) - Ryan
Ryan
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben al sinds mijn kinderjaren bezig met toestellen en informatica. Tevens heb ik genoten van een opleiding 3d ontwerp en heb hierbij ook de computer tot in het kleinste detail leren kennen. Zowel soft als hardware.
Computer herstellen in Antwerpen (2000) - Karel
Karel
Antwerpen
Nieuw
PC defect? Virus infecties op je computer? Trage PC ? Ik heb de oplossing voor jou! Met mijn geavanceerde toolkit en ruime praktische kennis van macOS en Microsoft besturingssystemen, kan ik je gegarandeerd verder helpen!
Computer herstellen in Antwerpen (2050) - Ives
Ives
Antwerpen
Nieuw
software problemen krijgt u een neiuw gekocht toestel niet aangesloten werkt u wifi of internet niet PC te traag geworden.... kinderbeveiliging instellingen voor social media.....
Computer herstellen in Antwerpen (2000) - Antony
Antony
Antwerpen
Nieuw
Door mijn jaren ervaring met informatica heb ik een grondige kennis opgebouwd van pc's, laptops, servers, smartphones, tablets en Apple toestellen. Als het stuk is maak ik het of vind een oplossing voor uw probleem.
Computer herstellen in Antwerpen (2000) - Christophe
Christophe
Antwerpen
Nieuw
Sinds 2008 ben ik werkzaam in ICT wereld en ik heb ondertussen dus een brede kennis van deze wereld. Er wordt me vaak gezegd dat ik ICT zaken op een begrijpbare manier kan uitleggen en mensen vertrouwen mij snel in het werk dat ik doe. Wifi en netwerkproblemen zijn mijn specialisatie.
Computer herstellen in Antwerpen (2000) - Alex
Alex
Antwerpen
Nieuw
Alle nodige hulp voor al uw computers, laptops, tablets, smartphones, netwerk, etc. Voor al uw software en hardware problemen. Ook voor het verbeteren, uitbreiden of optimaliseren van uw toestellen. Inclusief computerlessen of opleidingen, enz.
Computer herstellen in Antwerpen (2018) - Steven
Steven
Antwerpen
Nieuw
Software en of hardware problemen? Geen probleem, laat U gerust maar iets weten zodat we een afspraak kunnen inplannen. Door mijn ervaring als System Admin, heb ik de geruime kennis om de problemen van je pc in orde te maken op de meest goedkope en efficiënte manier. Windows, Linux, Mac OS, Android, IOS, Printers,
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Antwerpen: geëvalueerd met 4.97 door 92 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Antwerpen, laptop herstellen Antwerpen, harde schijf herstellen Antwerpen, computer herstellen Antwerpen, computer reparatie Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Antwerpen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden