computer herstellen Brussel

Hulp voor computer herstellen in Brussel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Brussel

Computer herstellen in Laken (1020) - Bram
Bram Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
4.94/5 (17 reviews)
Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door computers. Beroepshalve is het voor mij ook noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends. Mijn specialiteit is het bouwen van à la carte computers. Zowel voor Windows als voor MacOS. Ik kan u ook helpen bij het instaleren als het configureren van software.
Computer herstellen in Anderlecht (1070) - Ben
Ben
Anderlecht
5/5 (3 reviews)
De meeste huis-tuin en keuken computers kennen weinig geheimen voor mij. Hulp nodig met het installeren, werken, verbeteren met je computer/telefoon/wifi router. Ik sta tot uw dienst.
Computer herstellen in Brussel (1000) - Timon
Timon
Brussel
5/5 (2 reviews)
Meer dan 6 jaar ervaring in IT. Ik kan computers maken, compenenten uit elkaar halen en zelf solderen, een scherm vervangen van android toestel of laptop, problemen met software oplossen je kan het zo zot niet bedenken of ik kan er een oplossing voor vinden. Neem gerust contact op voor een gratis eerste gesprek en zo kunnen we de juiste oplossing voor jou vinden! Op maat en op uw tempo!
Computer herstellen in Brussel (1000) - Sven
Sven
Brussel
Nieuw
heb je hulp nodig? ik doe: herstellen van PC en Smartphone/Tablet als er Software fouten zijn. uitwisselen van PC componenten. maar ook Console Modding voor Nintendo consoles.
Computer herstellen in Brussel (1000) - Piet
Piet
Brussel
Nieuw
Vanaf de eerste breuk van mijn GSM-scherm, 10 jaar geleden, tot de reparatie van de smartphone van mijn vriendin, enkele maanden geleden. Zelf smartphones/laptops openvijzen en onderdelen vervangen is interessant, milieu-vriendelijk en voordelig.Toevallig erin gerold en ondertussen alle mogelijke tools aangekocht.
Computer herstellen in Brussel (1000) - Faouzi
Faouzi
Brussel
Nieuw
Bonnes connaissances en informatique et smartphones Je peux aider dans la réparation ou l'installation de logiciels. L'informatique est un domaine vaste qui nécessite du temps, mais avec le temps nous pouvons tout réparer.
Computer herstellen in Schaarbeek (1030) - Lionel
Lionel
Schaarbeek
Nieuw
Werkend in de IT is depanneren en herstellen van computers en andere toestellen een tweede natuur. Stuurt u mij gerust een berichtje en ik zal vrijblijvend communiceren wat kan. Ik garandeer ook mijn werk: alleen als het werkt moet u betalen
Computer herstellen in Sint-joost-ten-node (1210) - Teodor
Teodor
Sint-joost-ten-node
Nieuw
I don't have actual degrees for IT support, but I have past experience. Last 2 years I've done 5 gorgeous builds. (2 of them were mine :D) I have good knowledge of PC parts and software, but I work mostly on Windows, and a bit in Linux.
Computer herstellen in Schaarbeek (1030) - Paulina
Paulina
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben een IT assistant voor een Brusselse non profit. Ik werk elke dag met computers en smartphones. I'm very patient and kind even with some more tricky questions
Computer herstellen in Brussel (1000) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussel
Nieuw
Ik ben 10 jaar geleden begonnen met een studentenbedrijf gespecialiseerd in computer herstellingen. Na mijn studies ben ik naar grotere klanten en systemen overgeschakeld maar ik mis het herstellen van Apple & Microsoft computers. Ik ken beide besturingssystemen vanbuiten en kan ook herstellingen uitvoeren aan hardware gerelateerde problemen zoals het herstellen van kapotte schermen & moederborden
Computer herstellen in Schaarbeek (1030) - Jonathan
Jonathan
Schaarbeek
Nieuw
Al van kleins af aan ben ik gepassioneerd door hardware en software. Ik leer nog elke dag bij en ik heb de drang om IT-problemen zo zorgvuldig mogelijk op te lossen.
Computer herstellen in Laken (1020) - Michael
Michael
Laken
Nieuw
Met softwareproblemen alsook hardwareproblemen kom ik dagelijks in aanraking op mijn huidige job. Vooral op Windows, maar ook op MAC devices vind ik mijn weg.
Computer herstellen in Jette (1090) - Adil
Adil
Jette
Nieuw
Ik help al jaren familie en vrienden met het herstellen en upgraden van hun PCs (zowel laptops als desktops), en heb ook al behoorlijk wat smartphones van verschillende merken hersteld (scherm vervangen of unbricken).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Brussel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Brussel: geëvalueerd met 4.98 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Brussel, laptop herstellen Brussel, harde schijf herstellen Brussel, computer herstellen Brussel, computer reparatie Brussel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Brussel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden