wandelen met hond Ekeren

Hulp voor wandelen met hond in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Ekeren

Wandelen met hond in Merksem (2170) - Walter
Walter
Merksem
5/5 (13 reviews)
Als gepensioneerde met dierenwelzijn als beroep sta ik altijd in voor de oppas en noden van alle diertjes die jullie in huis hebben. Wees dus maar zeker dat met de jaren kennis je dieren veilig bij mij zitten
Wandelen met hond in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (6 reviews)
Al heel mijn leven ben ik een grote hondenliefhebber. Thuis hebben wij een Siberische Husky van iets ouder dan een jaar. Ik heb voornamelijk ervaring met grote honden. -Siberische Hsuky -newfoundlander -flatcoated retrievers -canadese herders -bouviers -mechelse herders -...
Wandelen met hond in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Wandelen is voor iedereen goed, dus niet alleen voor de hond. De sociale contacten worden zo beter onderhouden en dat niet alleen voor de hond. De wandelingen worden natuurlijk aangepast aan de leeftijd, het ras.
Wandelen met hond in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Wandelen met hond in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben elke ochtend vrij en hou wel van een (flinke) wandeling. Ik bezit een nauwkeurig observatie vermogen. Vaak ga ik met vrienden wandelen met hun honden.
Wandelen met hond in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en ga daar zelf meerdere keren per dag mee wandelen. Ik hou van honden en ben echt een dierenvriend. Lange wandelingen vind ik ook zeker geen probleem.
Wandelen met hond in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (1 reviews)
Wandelen en honden is de beste combinatie om me uit te leven en tot rust te komen, ik wandel zelf wekelijks met de honden van mijn vrienden die altijd gelukkig zijn dat ik me ervoor opgeef. Kakjes worden ook altijd opgeraapt ;)
Wandelen met hond in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Mijn vriend en ik hebben zelf twee grote honden, Oisin en Khan, en we zijn allebei zot op dieren. Ik kan je helpen met het uitlaten van je hond, eten geven, aandacht geven, spelen, verzorgen, enzovoort. Ik werk fulltime, overdag elke weekdag, maar ik werk vaak thuis. Daarom ben ik beschikbaar avonden en weekends.
Wandelen met hond in Merksem (2170) - Emilie
Emilie
Merksem
5/5 (1 reviews)
Mijn beste vriendin is honden trainer en ik heb van haar al veel geleerd. Ik heb al met een roedel honden gewandeld dus 1 of 2 extra honden is voor mij geen probleem tijdens een wandeling. Mijn 2 honden zijn ook zeer sociaal dus kan elke hond mee op wandeling. Vaak ga ik naar een parkje of een bos en laat daarna de hondjes spelen en lopen op een grote losloosweide bij mij in de buurt.
Wandelen met hond in Stabroek (2940) - Niki
Niki
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel geduld en ben suppergraag in de buitenlucht. Een wandeling samen met een hond lijkt me heel gezellig! Is er een bos of park bij je in de buurt ga ik met plezier tot daar!
Wandelen met hond in Merksem (2170) - Alexander
Alexander
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ben opgegroeid in een huis met veel dieren en vind het leuk om die te verzorgen. Tegenwoordig heeft mijn moeder 2 zeer drukke Border Collies, die ik verzorg al zij op vakantie gaat.
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Amber
Amber
Brasschaat
Nieuw
Ik ben altijd al een hele grote hondenvriend geweest. Ik ben ermee opgegroeid en zou geen leven zonder hond kunnen voorstellen! Ik breng graag tijd door met dieren en zou het dus ook fijn vinden om met úw favoriete viervoeter een wandeling te gaan maken!
Wandelen met hond in Merksem (2170) - Aurelie
Aurelie
Merksem
Nieuw
Ik heb altijd dieren gehad en ben een echte dierenvriend. Dieren zijn zoals mensen voor mij. Momenteel heb ik een hond en een kat, maar ik heb ook konijntjes gehad.
Wandelen met hond in Antwerpen (2030) - Jada
Jada
Antwerpen
Nieuw
Ik ben het gewoon om met honden te wandelen. Ook met meer als 1 hond. Ik vind dit leuk om te doen ook al is het slecht weer. Ik vind het ook niet erg om lange wandelingen te doen.
Wandelen met hond in Antwerpen (2030) - Polina
Polina
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend. Spijtig genoeg mag ik van mijn mama geen hond thuis. Dus ik zou het heel leuk vinden om met een hond te kunnen wandelen. Heb al vaak met de hond van de buuren mogen wandelen. Ik hoop dat u hond het heel leuk met mij zou vinden! Tot ziens!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Ekeren: geëvalueerd met 4.97 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Ekeren, hondenuitlaatdienst Ekeren, hondenwandelaar Ekeren, dogwalker Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Ekeren

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Ekeren

Dieren - Wandelen met de hond - Tijdens ziektebed hond te wandelen - Dieren - Wandelen met de hond - Uitlaten - Dagelijkse hondenwandelaar werkweek - Kat - Wandelen met de hond in Ekeren (2180) - Wandelen met de hond in Ekeren (2180)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden