wandelen met hond Roeselare

Hulp voor wandelen met hond in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Roeselare

Wandelen met hond in Lichtervelde (8810) - Shirley
Shirley
Lichtervelde
5/5 (9 reviews)
Ik wandel heel graag en zeker met jullie hond ook. Ze genieten daarvan. Eens buiten frisse lucht dat doe wonderen. Ik wil gerust met jullie honden naar de bos gaan wandelen.
Wandelen met hond in Ardooie (8850) - Angelo
Angelo
Ardooie
4.2/5 (5 reviews)
door al mijn jaren ervaring en nattuurlijke aantrek voor dieren heb ik een enorme feeling voor alles wat leeft omdat ik heel geinteresseerd ben in wat ik doe school ik mezelf ook geregeld bij
Doreen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Oekene (8800) - Doreen
Doreen
Oekene
5/5 (5 reviews)
Ik maak wekelijks wandelingen met hondjes uit het asiel of mensen die geen tijd heb om even de hond uit te laten. Gaat u op vakantie? Ik ga graag een wandeling maken!
Wandelen met hond in Kortemark (8610) - Peter
Peter
Kortemark
5/5 (3 reviews)
Ik ben een dierenvriend. Vroeger hadden wij thuis altijd twee honden en ik mis dat nu. Daaroom als ik kan u helpen met uw hond laat mij iets weten.
Wandelen met hond in Kortemark (8610) - Eric
Eric
Kortemark
5/5 (2 reviews)
Ik heb al heel mijn leven honden en katten en vogels gehad nu nog steeds Ik ben een natuurliefhebber Ik hou van alle dieren Dieren zijn trouw en je krijgt veel liefde van terug
Wandelen met hond in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Vroeger honden gehad thuis, en wandelen vind ik super, een dodentocht is niet te hoog gegrepen. Iedereen heeft buitenlucht nodig, en is gezond voor iedereen.
Wandelen met hond in Lichtervelde (8810) - Joshua
Joshua
Lichtervelde
5/5 (2 reviews)
Ikzelf heb een Golden Retriever die dagelijks zijn meerdere wandelingen krijgt. Ook is er mee naar de hondenschool geweest toen ie puppy was. Nu is ie 7 jaar oud. Een hond is voor ons een deel van het gezin.
Wandelen met hond in Ardooie (8850) - Maxime
Maxime
Ardooie
5/5 (1 reviews)
Ik ben Maxime, ik sta ondertussen al drie jaar in het onderwijs waar ik dierenzorg geef. Ik heb een Bachelor Agro- en biotechnologie en kan dus bijles geven in verschillende wetenschapsvakken. Biologie, chemie en fysica zowel op het niveau van het secundair als hoger onderwijs. Ook anatomie, fysiologie, of andere specifieke vakken kunnen besproken worden.
Wandelen met hond in Roeselare (8800) - Edwin
Edwin
Roeselare
5/5 (1 reviews)
We hadden bij ons thuis altijd honden en katten, het waren steeds mn beste vrienden. Af en toe gaan wandelen met de hond van mensen die minder tijd hebben om dit steeds zelf te doen, lijkt me een zeer positief verhaal.
Wandelen met hond in Ingelmunster (8770) - Ophelia
Ophelia
Ingelmunster
5/5 (1 reviews)
Hallo, Bij ons thuis wonen er 3 lieve hondjes, een kat en een vogel. Dit lijkt misschien een vreemde combinatie maar met de nodige liefde en aandacht kan alles. Wandelingen gebeuren hier dan ook dagelijks. Een fijne tijd voor het dier en voor mezelf is de ideale combinatie. Doe jij het niet, dan doe ik het wel! ->> Contacteer me snel! Groetjes,
Wandelen met hond in Roeselare (8800) - Meggy
Meggy
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Mijn hond kyto en ik gaan ook dagelijks wandelen en ik neem de mooiste plekjes meestal in het rond dat hij veel kan snuffelen .hij geniet altijd volop en ikzelf ook .onze langste wandeling savonds was 7 km anders is dit gemiddeld een 3 of 4 km
Wandelen met hond in Beveren-Leie (8791) - Silke
Silke
Beveren-Leie
Nieuw
Ik ben Silke en ik ben 16 jaar ik zit nu in mijn vierde jaar handel. Ik heb zelf ook heel veel dieren en mijn 2 honden zijn echt heel wild, ik kan dieren wel in de hand houden. Laat zeker iets weten!
Wandelen met hond in Rumbeke (8800) - Inigo
Inigo
Rumbeke
Nieuw
Ik ben dol op dieren. Van baardagaam tot goudvis. Van de grootte van een een muiz tot de grootte van een olifant. Ik wandel ook zeer graag en om dit te kunnen combineren met een hond is dit een zeer leuk extraatje.
Wandelen met hond in Ledegem (8880) - Shanea
Shanea
Ledegem
Nieuw
momenteel heb ik zelf 3 jack russels en ga er dagelijks mee gaan wandelen dit is zeker en vast goed voor de diertjes maar ook voor me zelf, graag zou ik mensen willen helpen die daar geen tijd voor hebben.
Wandelen met hond in Roeselare (8800) - Manou
Manou
Roeselare
Nieuw
Hey, Ik ben manou uit Ekeren, 20 jaar en studeer dierenzorg. Ik heb zelf een hond en 2 konijnen. Je kan mij altijd contacteren om voor uw viervoeter te zorgen. Ik ben bereid om met de dieren alle zorgen te geven als wandelen en dergelijke meer. Ik ben bereid om de dieren mee te nemen en te laten verblijven bij mijn thuis of ter plaatse te gaan. Dit is bespreekbaar.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Roeselare: geëvalueerd met 4.93 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Roeselare, hondenuitlaatdienst Roeselare, hondenwandelaar Roeselare, dogwalker Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden