wandelen met hond Sint-gillis

Hulp voor wandelen met hond in Sint-gillis

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Sint-gillis

Wandelen met hond in Sint-joost-ten-node (1210) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-joost-ten-node
5/5 (13 reviews)
Sinds enkele jaren ga ik bij mensen thuis om (voor langere of kortere tijd) te zorgen voor hun (huis)dier(en), overal in Europa, maar meestal in Frankrijk. Eén van de mogelijke taken daarbij is één of meer keer per dag wandelen met de hond. Op verzoek kan ik u hiervoor zonder problemen referenties sturen.
Wandelen met hond in Sint-agatha-berchem (1082) - Ann
Ann
Sint-agatha-berchem
4.92/5 (12 reviews)
Ik heb een goed contact met honden en wandel graag. Ik ben strength als het moet, maar kan ook spelen. Zoekt u een verantwoordelijk iemand om zorg te dragen voor uw hond? Ik ben beschikbaar!
Wandelen met hond in Brussel (1000) - Elisabeth
Elisabeth
Brussel
5/5 (3 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend die met plezier oppast op uw huisdier, en met gaat wandelen, eten geeft kortom helemaal voor zorgt op de momenten dat het nodig is voor u. Ik beschik over een tuin waar ze vrij kunnen zijn en hou enorm van het maken van wandelingen.
Wandelen met hond in Ganshoren (1083) - Mauro
Mauro
Ganshoren
5/5 (3 reviews)
Vroeger steeds een hond gehad bij mijn ouders maar sinds ik op een appartement woon is het monenteel niet mogelijk om een dier te houden. Op deze manier wens ik anderen te helpen die geen grote wandeling kunnen maken met hun hond en waardoor ik toch kan genieten alsof het de mijne zoudem zijn :)
Wandelen met hond in Jette (1090) - Emma
Emma
Jette
5/5 (2 reviews)
Ik heb net het eerste jaar van de studie dierenzorg aan HoGent goed volbracht. Daarbij heb ik verschillende keren voor de honden van vrienden gezorgd. Zelf hebben we thuis een kat. De grootte van de hond maakt voor mij niets uit. Ik heb een hart voor dieren en ik sta er dus ook op om ze de nodige aandacht en care te geven.
Wandelen met hond in Brussel (1000) - Ingmar
Ingmar
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik hou van lange wandelingen en wandel zelf elke dag. De honden van mijn vrienden zagen me altijd graag komen omdat ze wisten dat ik hen de langste wandeling van de week ging geven.
Wandelen met hond in Brussel (1000) - Ellen
Ellen
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik Ben een echte dierenvriend daarom zou ik graag gaan wandelen met honden ter ontspanning na het werk of om mensen uit de nood te helpen die er zelf geen tijd of energie meer voor hebben. Verder is het voor mij ook geen probleem om te petsitten. Ik Ben flexibel.
Wandelen met hond in Schaarbeek (1030) - Leni
Leni
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Van kindsaf had ik thuis een hond, enkele katten en konijntjes. Momenteel heb ik zelf een grote herdershond waarmee ik graag op wandel ga en vooral in het park met zijn balletje ga spelen.
Wandelen met hond in Ruisbroek (1601) - Auriane
Auriane
Ruisbroek
5/5 (1 reviews)
Sinds dat ik geboren ben heb ik steeds met dieren geleefd en toen dat er effe geen waren was ik verdwaald en heb ik mijn eigen hond gekocht ik ben fan van dieren en zie ze graag spelen en met ze spelen.
Wandelen met hond in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I am graduated in piano. I love working in the garden.
Wandelen met hond in Brussel (1000) - Ilse
Ilse
Brussel
5/5 (1 reviews)
Voor ik in Brussel woonde, had ik een hond waarmee ik dagelijks lange wandelingen maakte, naar de hondenschool ging en mee op reis ging. Nu mag hij nog altijd mee op reis en wandelen met een hond is van het liefste wat ik doe.
Wandelen met hond in Watermaal-bosvoorde (1170) - Laurie
Laurie
Watermaal-bosvoorde
5/5 (1 reviews)
J'adore partager des moments avec les animaux. J'ai déjà eu un lapin et un chien dans le passé. Aujourd'hui j'ai la chance d'avoir un chat :). Je me ferai un plaisir d'aller faire quelques balades et caresses avec vos boules de poils
Wandelen met hond in Elsene (1050) - Enada
Enada
Elsene
5/5 (1 reviews)
Naar mijn mening pas ik erg goed bij deze functie door mijn affiniteit met dieren. Het zorgen voor dieren geeft me een erg goed gevoel en ik vind het dan ook fijn om te kunnen bijdragen aan een betere leven voor dieren. Verder ben ik een harde werker en vind ik het niet erg om mijn handen uit de zakken te halen.
Wandelen met hond in Elsene (1050) - Louise
Louise
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik hou echt van dieren en vind het heel leuk om te gaan wandelen, dus honden uitlaten is voor mij de perfect combinatie! Ik heb al ervaring opgelopen door de honden van vrienden uit te laten.
Wandelen met hond in Elsene (1050) - Chia-yi
Chia-yi
Elsene
5/5 (1 reviews)
I have a dog myself and I am very active. I have done dog walking for 1 year now with several happy fur friends. If you are located in Ixelles or Etterbeek, we are available for you.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondenwandelaars in Sint-gillis

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het is gemakkelijk om in contact te komen met betrouwbare mensen voor een bepaalde dienst ; de betaling is gemakkelijk uit te voeren ; ”
Annabelle
“ Enorm tevreden. Met een gerust gevoel een paar dagen weggeweest. Iedere dag een update van thuis en een foto. Een echte aanrader! ”
Freya
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Sint-gillis: geëvalueerd met 5.0 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Sint-gillis, hondenuitlaatdienst Sint-gillis, hondenwandelaar Sint-gillis, dogwalker Sint-gillis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan wandelen met hond in Sint-gillis

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden