wandelen met hond Mechelen

Hulp voor wandelen met hond in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Mechelen

Baghdasaryan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (46 reviews)
ik ben een person met grote liefde naar dieren, graag vertrouwelijk iemaand dat met u hondje kan wandelen, geen probleem ik doe het heel graag. groeten en tot ziens.
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Tine
Tine
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben opgegroeid met grote honden thuis. Momenteel heb ik een klein hondje thuis een cavelier king Charles. Ik heb naast mijn eigen hond ook ervaring met de honden van andere. Ik ben een spontaan meisje en heb zeker geen angst van geen enkel ras. Mijn wandelingen zijn tamelijk van afstand en hier geniet ik ook van. Een feest voor de hond en voor mij. Hopelijk kan ik je van dienst zijn! Tine
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Jolien
Jolien
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik hou heel erg van dieren maar kan, doordat ik op een appartement woon, helaas zelf zelf geen hond houden. Ik ben bovendien een fervente wandelaar en het lijkt me enorm fijn een hond te hebben die mij kan vergezellen op mijn wandeltochten. De lengte van deze tochten is uiteraard afhankelijk van wat de hond aankan.
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Nils
Nils
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hey , om te beginnen ben ik een groot dierenvriend , heb jarenlang een prachtige labrador gehad waar ik minimum 2x per dag mee ging wandelen of joggen . heb ook een rosse kater gehad die een vondeling was van uit een achtergelaten nest . Graag zou ik dus terug meer contact willen met deze dieren als ook bijverdienste van maken .
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Het bezitten van een hond is een van mijn 3 dromen toen ik klein was. Ik had niet de kans om dit te doen toen ik leraar was in Turkije. Ik zou graag vrienden willen zijn met honden voordat ik mijn familie uit Turkije haal.
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Mechelen
Nieuw
Ik hou heel veel van honden en ga graag wandelen,zo kan ik ook uw lieve viervoeter een mooie wandeling bezorgen,vol geduld en liefde want ook zij verdienen alle zorg. Heb dit reeds vele keren gedaan en is een hele fijne ervaring geweest voor me
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Myrte
Myrte
Mechelen
Nieuw
Mijn naam is Myrte. Ik ben 22 jaar oud en ben een enorme dierenliefhebber! Sinds kort woon ik in een appartement in Mechelen waardoor het niet mogelijk is dieren in huis te nemen. Ik zou het dus super vinden mocht ik af en toe met een hond op stap kunnen gaan!
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Opgegroeid op een boerderij ben ik grootgebracht met dieren. Het hoogtepunt voor mij was toen onze hond beviel van 9 puppy's. Ik woon nu in de stad en heb nog geen ruimte voor een hond, doch meer dan genoeg liefde om te geven aan een hond op een prachtige wandeling.
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Tim
Tim
Mechelen
Nieuw
Gaan wandelen met de hond is voor mij pure ontspanning. Niets leuker dan de viervoeter uitlaten en zelf even de frisse buitenlucht opsnuiven. Daar ik zelf in een studio woon kan ik spijtig genoeg geen huisdier in huis halen. Ideaal om via deze manier toch nog wat te kunnen genieten van een frisse wandeling!
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
Mechelen
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en had zelf vroeger 2 bouviers en 2 katten. Ik wil graag op dieren passen, met ze gaan wandelen, ervoor zorgen tijdens uw verlof, ...
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Jessica
Jessica
Mechelen
Nieuw
Hallo ik ben jessica ben 24 jaar (transgender). Heb een hele grote liefde voor dieren vooral voor honden . graag wil ik gaan wandelen met honden . ik heb vroeger honden gehad waar ik elke dag 2 keer mee ging wandelen. Zou zelf graag terug een hond willen maar omwille van mijn appartement is dit niet echt mogelijk. Dus hoop ik op deze manier toch wat meer met honden terug te kunnen bezig zijn.
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
Nieuw
Als kind heb ik altijd een hond gehad en verzorgd. Ik vond het heel leuk om met de hond te gaan wandelen en zou dit graag opnieuw doen. Helaas woon ik te klein om een hond zelf te houden.
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Debbie
Debbie
Mechelen
Nieuw
Hallo, ik ben een enorme dierenvriend en heb zelf een frans bulldogje waar ik heel vaak mee ga wandelen. Zoek je iemand om op je hondje te passen of mee te gaan wandelen.. Aarzel niet om mij te contacteren. Groetjes
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Hilde
Hilde
Mechelen
Nieuw
Ik heb zelf enkele keren een hond gehad dus heel wat ervaring in wandelingen. Ben een hele grote dierenvriend. Dier gelukkig, ik gelukkig. En als ik hiermee mensen kan helpen, heel graag!
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Heidi
Heidi
Mechelen
Nieuw
Wij hebben altijd al hondjes gehad. Van heel klein ( chihuahua) , naar heeel groot( Deense dog). Sinds een jaar en half woont ons Spaans straathondje bij ons in ons gezinnetje. We ( samen met de kindjes) gaan super graag wandelen met hondjes, ook samen spelen. Wij gaan op regelmatige basis naar de honden wij, in het bos van hofstade bad....
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Mechelen: geëvalueerd met 4.93 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Mechelen, hondenuitlaatdienst Mechelen, hondenwandelaar Mechelen, dogwalker Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Mechelen

Met puppy even spelen en uitlaten - Wandelen met mijn hond - wandelen met hond
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden