wandelen met hond Kortrijk

Hulp voor wandelen met hond in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Kortrijk

Wandelen met hond in Kortrijk (8500) - Johan
Johan
Kortrijk
5/5 (10 reviews)
Ten eerste omdat ik graag ga wandelen Heb zelf lange tijd honden gehad waar ik vele en lange wandelingen mee gemaakt heb. Ben graag buiten en in de natuur. Momenteel ga ik regelmatig met de hond van mensen wandelen die zelf weinig tijd hebben.
Wandelen met hond in Kortrijk (8500) - Simon
Simon
Kortrijk
4.86/5 (7 reviews)
Ik werk super graag met honden Zelf hebben wij een boxer van 4manden en een Boston terriër van 2jaar Dus wandeling doen we graag ik volg nu les van hondenintereur Voor later met de honden te werken voor groot en kleine problemen
Wandelen met hond in Marke (8510) - Noa
Noa
Marke
5/5 (7 reviews)
ik heb altijd al een hond gehad thuis en ben echt een dieren vriend , ik weet hoe je ze kan bezig houden en entertainen en vooral veel aandacht te geven, ik hou ervan om even buiten te zijn en te genieten van de omgeving, ik vindt het heerlijk om te gaan wandelen met de hond ! :)
Wandelen met hond in Kortrijk (8500) - Niko
Niko
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Ik heb reeds enkele relaties met hondeneigenaars die beroep doen op mij om, tijdens hun vakantie of tijdelijke afwezigheid, met hun hond te gaan wandelen en te voeden. Ook zorgen voor kleine klussen als het buitenzetten van het afval, het wateren van de planten en het legen van de brievenbus horen daar bij.
Wandelen met hond in Kortrijk (8500) - Dylan
Dylan
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Ik ben afgestudeerde hondentrimmer. Ik weet hoe ik moet omgaan met honden als "niet-baasje", daarnaast hou ik van dieren en om mensen te helpen om hun dier het leven te geven die ze verdienen. Dus groot of klein... Ik sta paraat.
Wandelen met hond in Bissegem (8501) - Marthe
Marthe
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Ik heb dit al super lang in gedachten maar nog nooit echt gedaan. Ik ga soms gaan wandelen met mijn hondje. Ik doe dit super graag;. Ik vind het niet erg om vuil te worden.
Wandelen met hond in Bissegem (8501) - Tomas
Tomas
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Heel graag ga ik wandelen met uw hond! Daar mijn huisgenoot geen hond wil, kan ik jammergenoeg zelf geen hond nemen .. Echte dierenvriend! Vroeger heel vaak gaan wandelen met honden van het asiel.
Wandelen met hond in Bissegem (8501) - Agnese
Agnese
Bissegem
4.5/5 (2 reviews)
- Werkzaam geweest als sledehonden geleider in Noorwegen - Zorgde voor vier honden in de bergen van Zuid-Portugal - Geholpen bij het opzetten van een honden behendigheid school in Italie - Diende als oppas voor een grote geliefde Duitse Dog in Engeland - Vrijwiligerswerk verricht bij een hondenopvang in Letland - Deelgenomen aan projecten gerich op het socialiseren van getraumatiseerde honden
Wandelen met hond in Kortrijk (8500) - Vanessa
Vanessa
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Ik hou van alle honden. Ben zelf trotse mama van een dwergpincher en ga veel op wandel met haar. Ben liefhebber van zoal grote of kleine honden. Groetjes Vanessa
Wandelen met hond in Kortrijk (8500) - Ann
Ann
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm veel van honden, ik pas ook regelmatig op honden van familie en vrienden, ik heb een grote afgesloten tuin en ga ook dagelijks wandelen in de natuur.
Wandelen met hond in Harelbeke (8530) - Amber
Amber
Harelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd in dierenzorg, ik heb een tijdje stage gevolgd bij het dierenasiel. Ik heb ook een eigen hond, een Japanese Akita Inu genaamd mila. akita’s hebben veel energie en willen dus lange wandelingen! ik ben dit dus gewend. of je nu op reis gaat, op weekend, of doorheen de dag hulp kunt gebruiken voor het uitlaten, wassen, kammen, spelen of algemeen dogsitten, ik sta altijd klaar!
Wandelen met hond in Kortrijk (8500) - Sammy
Sammy
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik hou erg van honden, maar ik woon op een appartement en kan zelf geen hond houden. Het stond al langer op mijn lijstje mij hiervoor ergens op te geven, blij dus dat zo'n opdrachten ook via Listminut worden aangevraagd
Wandelen met hond in Bissegem (8501) - Roibin
Roibin
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel ervaring met honden. Momenteel heb ik een weimaraner waarmee ik dagelijks twee uur mee wandel. De hond van mijn moeder is ook dikwijls mee. Dus met een andere hond wandelen is zeker geen probleem of een uitdaging voor mij.
Wandelen met hond in Bissegem (8501) - Jasha
Jasha
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond waar ik bijna dagelijks mee ga gaan wandelen. Dit doe ik super graag. Vaak zijn dit toeren aan de Leie of regio Bissegem. Dus hebt u hulp nodig voor het uitlaten van u hond, dan hoor ik het graag.
Wandelen met hond in Bissegem (8501) - Luca
Luca
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Dag iedereen. Enkele jaren geleden werd mijn grootmoeder getroffen door ALS. Sindsdien help ik haar met klussen, aankopen, kuisen en vooral wandelingen in het park.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondenwandelaars in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Kortrijk: geëvalueerd met 4.96 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Kortrijk, hondenuitlaatdienst Kortrijk, hondenwandelaar Kortrijk, dogwalker Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan wandelen met hond in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden