wandelen met hond Evergem

Hulp voor wandelen met hond in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Evergem

Wouter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (86 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Ik hou zowel van honden als van katten. Zelf heb ik thuis geen hond, enkele een kat. Ik heb geen kennis van hondenschool, dus enkel het wandelen is een optie voor mij. .
Wandelen met hond in Ertvelde (9940) - Talha
Talha
Ertvelde
5/5 (3 reviews)
Dag ik ben Talha, ik heb naar België 6 maand geleden gekomen ik volg en cursus Nederlands dus ik werk niet. Door Corona mijn lessen zijn online en ik ben bijna altijd vrij. Ik houd van dieren en ik wil graag je helpen.
Wandelen met hond in Ertvelde (9940) - Christiaan
Christiaan
Ertvelde
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag met de hond wandelen en u mag zelf aangeven hoe lang uw hond het liefst wandelt. Ik zie heel graag honden en een echte dierenvriend. Het maakt niet uit of dit in een stad is of op het platteland en zeker in de bossen.
Wandelen met hond in Evergem (9940) - Yara
Yara
Evergem
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en hou enorm veel van honden van elk ras. Ik ga zelf elke dag met mijn hond wandelen en doe het ook zeer graag. Ik kijk altijd voor de mooiste en leukste plekjes zodat het voor de hond een super ervaring is
Wandelen met hond in Oostakker (9041) - Asheley
Asheley
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Ik ben een rustig iemand en maak graag tijd voor een wandeling met je hond. Mijn ervaring bestaat uit zelfstudie en ervaring als vrijwilliger bij asielen. Ook ben ik reeds al voor vrienden en buren hun honden gaan verzorgen tijdens hun vakantie. Ik ben al gek op dieren van zodra ik kon lopen.
Wandelen met hond in Sleidinge (9940) - Sissi
Sissi
Sleidinge
Nieuw
In het middelbaar studeerde ik natuur- en groentechnische wetenschappen met ook lessen over huisdieren. We mochten onze honden meenemen naar school en er op school mee wandelen... Geweldig Zelf heb ik een hond, een border collie. Daarvoor hadden we een kleine hond, een kruising van verschillende honden. Beide honden kwamen van het asiel en hadden dus een hoekje af.
Wandelen met hond in Evergem (9940) - Lynn
Lynn
Evergem
Nieuw
Hallo, ik ben een jonge dame dat al heel haar leven omringd is door dieren. Ik heb ervaring met heel veel dieren zoals honden, katten, konijnen, paarden en schapen en zou graag nog meer ervaring krijgen in het verzorgen en onderhouden van dieren. Zelf hebben we zowel een rottweiler als dwergpinscher als dwergkees thuis dus elk ras is welkom!
Wandelen met hond in Hermalle-sous-argenteau (4681) - Kato
Kato
Hermalle-sous-argenteau
Nieuw
Hallo, ik ben kato. Ik heb zelf een hond, een Oud Duitse Herder. Daarvoor heb ik ook al 3 honden gehad. Ik ga elke dag gaan wandelen met mij hond. Korte of lange wandelingen vind mijn hond allemaal goed en ik natuurlijk ook. Ik vind het leuk om in de buiten lucht te zijn met een hond. Ik zou u graag helpen! Met vriendelijke groeten, Kato.
Wandelen met hond in Ertvelde (9940) - Megan
Megan
Ertvelde
Nieuw
Van jongs af aan ben ik een dierenvriend, in het bijzonder honden. Overal waar ik op straat een hond (in mijn ogen zijn het , groot of klein, jong of oud, allemaal puppies, stop ik direct mijn conversatie om puppy te roepen. Ze zijn zo lief en schattig en geven zoveel liefde. Mijn droom is later een hondenpension te openen, maar hiervoor zal ik eerst nog veel moeten sparen.
Wandelen met hond in Evergem (9940) - Leni
Leni
Evergem
Nieuw
Ik ben een heel grote dierenvriend. Ik wandel graag. Vroeger had ik 2 honden waar ik ook dagelijks mee wandelde. Ik heb er ervaring mee. Ik ga heel liefdevol met honden om. Ik zou graag zelf een hondje hebben maar zit lukt niet omdat ze dan lang alleen zou zitten. Daarom zou ik via deze manier toch met hondjes in contact kunnen komen. Tot snel!
Wandelen met hond in Oostakker (9041) - Xander
Xander
Oostakker
Nieuw
Ik heb zelf 2 katten. En hopelijk binnenkort een hond. Ik zorg graag voor dieren en ga graag wandelen. Een perfecte combinatie lijkt me. :) Vroeger ging ik vaak met de honden uit het asiel gaan wandelen. Dat deed ik ook heel graag maar door een verhuis is het nu toch jammergenoeg net iets te ver. Ik ben een propere jongeman en heb het beste voor met u en uw dier.
Wandelen met hond in Evergem (9940) - Koen
Koen
Evergem
Nieuw
Als vrijwillige wandelaar bij het asiel heb ik de nodige ervaring met honden. Ik wil graag helpen om 's avonds of in het weekend uw favoriete viervoeter uit te laten.....
Wandelen met hond in Evergem (9940) - Frederik
Frederik
Evergem
Nieuw
ik heb zelf ( in tijden dat ik nog samen was met vriendin) 2 honden gehad, mijn toemalige vriendin deed dierenzorg en hondentrimmen, dus ik ben vaak gaan doggy-sitten , gaan wandelen, enz bij mensen die het niet konden door ziekte of werkverplichtingen enz
Wandelen met hond in Oostakker (9041) - Celine
Celine
Oostakker
Nieuw
Van jongsaf ben ik een dierenvriend , ik hou vooral van honden . Ik heb al verschillende keren op honden gepast, Staffords en schoothondjes heb ik het meest ervaring mee , ik heb geen schrik van honden omdat ik geloof met de juiste lichaamstaal de hond te begrijpen en aan de wensen van baasje en hond te voelden .
Wandelen met hond in Evergem (9940) - Rita
Rita
Evergem
Nieuw
Ik ga graag wandelen met de hond als het baasje even geen tijd heeft.Ook wanneer de eigenaar op reis is. Ik ben dierenliefhebber en wandelen in de natuur vind ik zalig
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Evergem: geëvalueerd met 4.8 door 92 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Evergem, hondenuitlaatdienst Evergem, hondenwandelaar Evergem, dogwalker Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden