wandelen met hond Hasselt

Hulp voor wandelen met hond in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Hasselt

Peter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.95/5 (175 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend, moest het nodig zijn dan kan ik altijd wandelen met de hond. Dit is wel voornamelijk in het weekend. Ik beschik over een break dus de hond zit comfortabel in de achterzijde van de wagen. In het verleden ging ik regelmatig de hond van mijn broer of zuster halen om deze eens uit te laten in Bokrijk. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Wandelen met hond in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb zelf huisdieren en wil graag de zorg voor andere huisdieren opnemen.
Wandelen met hond in Nieuwerkerken (3850) - Frederik
Frederik
Nieuwerkerken
5/5 (6 reviews)
gras afdoen met eigen toestel of het mijne is geen probleem, zelfs het afgemaaid gras/ snoeisel kan mee en breng ik naar het containerpark. Heb je een mooie tuin en wil je er van genieten, maar heb je er geen tijd voor om het te onderhouden contacteer mij. Ikzelf heb een tuin van 15a44 met 3 geitjes en begin verschillende perkjes aan te maken.
Wandelen met hond in Helchteren (3530) - Christina
Christina
Helchteren
5/5 (4 reviews)
Ik heb al heel mijn leven honden gehad en we hebben ook al enkele poezen gehad. Ik wandel ook graag dus wil ik gerust de hondjes die anders heel de dag alleen thuis zijn eens komen uithalen voor een wandeling.
Wandelen met hond in Kortessem (3720) - Marijke
Marijke
Kortessem
5/5 (3 reviews)
Ik wandel graag dus ik laat met plezier jouw hond en/of kat even uit! Ik kom ze even graag even knuffelen en eten geven! Ik heb zelf ook een (erg speelse) Roemeense straathond die erg onderdanig is, dus als jouw hond sociaal en speels is en je wil hem/haar graag even laten ravotten breng ik haar graag mee! Jij kent jouw hond het beste dus hier mag je zelf kijken wat goed is voor onze honden.
Wandelen met hond in Zonhoven (3520) - Frédéric
Frédéric
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
vroeger ging ik al met de honden van mijn bomma wandelen en het was altijd leuk om ze te zien spelen op het open terrein of in het bos. Daarom zou ik u graag willen helpen om uw hond de poten eens te laten strekken.
Wandelen met hond in Herk-De-Stad (3540) - Marijke
Marijke
Herk-De-Stad
5/5 (2 reviews)
Ik ben van jongs af aan opgetrokken met dieren. Ik heb zelf 2 Staffordshire terriërs waar we heel wat tijd bij besteden. Ze zijn zoals je het kan zeggen onze wereld. Ik vind zorg en liefde voor dieren heel belangrijk.
Wandelen met hond in Berbroek (3540) - Sophie
Sophie
Berbroek
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf 2 honden bij mijn mama, waar ik regelmatig mee ga wandelen of eens meeneem om een terrasje te doen. Ook met de hond van mijn beste vriendin ga ik bijna wekelijks wandelen 😊 ik geniet er enorm van!
Wandelen met hond in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Van jongs af hebben we thuis altijd dieren gehad. Ik heb al verschillende keren op honden en katten van familie en vrienden gepast. Zelf heb ik ook een zeer speelse en sociale bordercollie. Ik ben bereid om op uw huisdier te passen, uit te laten en te voeden. De liefde die je terug krijgt van een dier verwarmd mijn hart en ik draag dan ook altijd de beste zorg voor het dier zodat ze zeker gelukkig zijn. Tot snel!
Wandelen met hond in Kuringen (3511) - Yannick
Yannick
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Zowel mijn vriendin als ikzelf zijn grote dierenvrienden. Zelf hebben we een husky van inmiddels 9 jaar die nog boordevol energie zit. Als u op een moment een dagje niet voor de hond kan zorgen val ik graag in voor u.
Wandelen met hond in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Van jongsaf ben ik een grote dierenvriend. Een grote koploper zit er voor mij niet tussen, elk lief diertje wat ik in de watten kan leggen, vind ik prachtig. Als zij genieten, geniet ik mee. Hopelijk tot snel!
Wandelen met hond in Heusden-Zolder (3550) - Geneviève
Geneviève
Heusden-Zolder
5/5 (1 reviews)
Ik heb een hele grote liefde voor dieren in het algemeen en dat deel ik met mijn jongste zoon. Toen hij nog thuis woonde was het hier een ware zoo 😉. Van thuis uit mocht ik geen hond dus zorgde ik maar voor het hondje van de buren. Eenmaal getrouwd kwamen de honden: Sloeber, Woef, Mupke,Tara, Fleur, Haifa en de enige die nog leeft is onze boerenfox Fluts (13). Wandelen heb ik altijd graag gedaan.
Wandelen met hond in Kuringen (3511) - Kenneth
Kenneth
Kuringen
Nieuw
Met honden omgaan is een van de leukste bezigheden. De liefde van deze honden zien als we gaan wandelen, daar doe ik het voor. U kan me uw hond toevertrouwen, nergens zal hij zo goed terechtkomen als bij mij.
Wandelen met hond in Stokrooie (3511) - Sem
Sem
Stokrooie
Nieuw
Hallo, Ik ben Sem, 15jaar oud. Ik woon in een deelgemeente van Hasselt. Ik zit nu in mijn 4e jaar humane wetenschappen in Herk-de-Stad (2017). Ik ben sociaal, zelfstandig en serieus. Hier in huis lopen er ook altijd beestjes rond. Mama is namelijk een hondenoppassser. Ook heb ik al ervaring in het passen op katten.
Wandelen met hond in Stevoort (3512) - Tim
Tim
Stevoort
Nieuw
Ik ben opgegroeid met twee honden waardoor ik geen schrik heb van honden. Ik wandel graag en hou wel van een luchtje scheppen. Thuis oppassen of een bezoekje brengen om de honden eten te geven is helemaal geen probleem.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 206 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Hasselt, hondenuitlaatdienst Hasselt, hondenwandelaar Hasselt, dogwalker Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Hasselt

Dogsit op zondag - Hondenopvang in huis - hond wandelen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden