wandelen met hond Aalst

Hulp voor wandelen met hond in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Aalst

Wandelen met hond in Gijzegem (9308) - Kenneth
Kenneth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gijzegem
4.83/5 (12 reviews)
Ik ben een natuurmens en ik wandel heel graag in bossen en parken. Dat doe ik graag in het gezelschap van een hond. Ik heb redelijk wat ervaring met met zowel kleine als grote honden.
Wandelen met hond in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.92/5 (12 reviews)
Ik ben persoon die goed met dieren overweg kan omdat ik er ben mee opgegroeid en zelf baasje ben geweest van een Shetland Sheepdog. Wandelen is één van mijn hobby's en dat met een uit te laten hond, lijkt me een prima en zinvolle combinatie
Wandelen met hond in Gijzegem (9308) - Stefanie
Stefanie
Gijzegem
5/5 (5 reviews)
ik ga graag met honden gaan wandelen in het bos of in het park. heeft de eigenaar zelf plaatsen waar ze liever naartoe gaan wil ik die gerust doen. ik zie ook heel graag honden en kan hun gedrag al goed inschatten
Wandelen met hond in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een hond, een Friese stabij, Marta. Ook voor Marta hebben we altijd honden gehad. Ook ging ik in het stadspark van Gent met de honden wandelen toen ik nog op kot zat.
Wandelen met hond in Erembodegem (9320) - Monika
Monika
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een dikke hondenliefhebber die enorm graag in het natuur rondloopt het liefst met een trouwe viervoetter als gezelschap :) Oppas is ook geen enkel probleem :)
Wandelen met hond in Aalst (9300) - Hans
Hans
Aalst
5/5 (2 reviews)
Dieren zijn mijn één van mijn passies omwille van hun onvoorwaardelijke liefde. Aangezien ik graag wandel in bijzijn van leuk gezelschap waarom dan geen viervoeter als maatje?
Wandelen met hond in Aalst (9300) - Michiel
Michiel
Aalst
5/5 (1 reviews)
Zelf heb ik al enkele honden gehad waar ik dagelijks mee ga wandelen. Ook heb ik enkele jaren met de honden van het aziel gaan wandelen en heb ik 10 tal lessen gevolgd over hondengedrag. Hierdoor lukt het me om met bijna elke hond een deugddoende wandeling te maken.
Wandelen met hond in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben graag actief bezig, wandelen en lopen. Zelf heb ik geen huisdier wegens mijn allergie, maar het lijkt me superfijn om een wandeling te maken of zelfs te sporten met honden. Groot of klein ras maakt niet uit. Ik ken genoeg van honden en training om ze de baas te kunnen.
Wandelen met hond in Moorsel (9310) - Cedric
Cedric
Moorsel
Nieuw
ik wil met plezier met jullie hond gaan wandelen als jullie met verlof zijn of geen tijd hebben voor jullie huisdier!!! wij gaan af en toe wandelen met hondjes uit het asiel wij zijn vrij in school vakanties en in het weekend ;) ;)
Wandelen met hond in Aalst (9300) - Kimberley
Kimberley
Aalst
Nieuw
Momenteel heb ik een 6-jarige maltezer, genaamd Dribbel. Als het aan mij zou liggen zou ik nog veel meer honden hebben, maar ik ben de baas niet thuis (jammer genoeg). Kleine hondjes, grote honden, elk ras weet mij te boeien! Daarom ga ik ook geregeld wandelen met de honden uit het asiel hier in de buurt. (Sint-Hubertus Aalst). Ik zie wandelen met een hond als pure ontspanning en de hondjes zelf genieten er tegelijkertijd ook van, double win!
Wandelen met hond in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Aalst
Nieuw
Spijtig genoeg omdat ik op een appartementje woon kan ik zelf geen huisdieren houden. Daarom lijkt het me wel fijn om hondjes te gaan wandelen. Heb dit al meerdere keren gedaan voor vrienden.
Wandelen met hond in Baardegem (9310) - Calvin
Calvin
Baardegem
Nieuw
Ik ben zelf altijd opgegroeid met honden rond mij heen. Op een bepaald moment hadden we er zelf 10 thuis. Mijn vrouw noemt mij altijd de hondenfluisteraar. Ik ga steeds zachtaardig maar correct met deze prachtige beestjes om!
Wandelen met hond in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Grote, kleine, oude, jonge honden, met elke hond wordt er gewandeld een eigen wandeling naar zijn of haar behoeftes en kunnen. Waarbij opgelet wordt voor andere honden maar vooral om de hond een plezierig uitje te geven!
Wandelen met hond in Aalst (9300) - Delphine
Delphine
Aalst
Nieuw
Ik heb vroeger zelf een hond gehad dus weet hoe belangrijk het is om je huisdier regelmatig buiten te laten. Ik kan overweg met alle soorten hondenrassen. Ik heb zelf een Akita Inu gehad, dus ik weet een hond in bedwang te houden.
Wandelen met hond in Aalst (9300) - Robin
Robin
Aalst
Nieuw
Ik heb momenteel zelf geen huisdier maar ben wel altijd goed overeengekomen met dieren. Ik werk van thuis en ga sowieso graag af en toe eens wandelen. Als ik u of uw dier een plezier kan doen door het af en toe eens mee te nemen op een wandeling dan ben ik zeker bereid dit te doen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Aalst: geëvalueerd met 4.97 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Aalst, hondenuitlaatdienst Aalst, hondenwandelaar Aalst, dogwalker Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Aalst

Wandelen met hond - Hond buiten laten - Hond voeden en wandelen 2 keer per dag - wandelen met de hond - Whippet overdag uitlaten en eten geven - Honden uitlaten aalst, - Hond uitlaten(puppy 14 weken) onder de middag 1 a 2x per week - Wandelservice - Wandelen met pup van 13 weken oud - Hond uitlaten
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden