wandelen met hond Gent

Hulp voor wandelen met hond in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Gent

Wandelen met hond in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Thuis had heb ik altijd een hond gehad. Op men huidig appartement is dat helaas niet mogelijk. Ik vind het wel nog steeds heel fijn om met een hond te gaan wandelen
Wandelen met hond in Gent (9000) - Claudia
Claudia
Gent
5/5 (7 reviews)
Have been walking my dog for years but since I moved out I miss that part of my routine. I am really good with animals and I love being around them.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Bart
Bart
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik heb zelf ook altijd een hond gehad.En heb enorm veel ervaring met wandelen,door meer dan 10j te werken als vrijwilliger in het dierenasiel van Gent.Daar met de meest uiteenlopende karaktertjes gewerkt,dus er is weinig of niks dat me eventueel zou afschrikken.Kijk er naar uit om wandelingen te maken met nieuwe vriendjes..
Wandelen met hond in Gent (9000) - Astrid
Astrid
Gent
4.5/5 (6 reviews)
Ik heb sinds jongs af aan ervaring met hondenwandelingen bij de honden van mijn oma, later met honden van het asiel en toen ik 23 jaar was ben ik begonnen met hondenwandelingen als vrijwilligerswerk bij andere mensen. Ik kan er ongelofelijk van genieten. Graag ontmoet ik uw trouwe viervoeter binnenkort!
Wandelen met hond in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
4.8/5 (5 reviews)
Ik ga sowieso af en toe wandelen en ik hou van dieren. Als iemand in de buurt een viervoeter heeft die een fikse of kleine wandeling kan gebruiken, neem ik haar of hem met plezier even mee.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Veronique
Veronique
Gent
5/5 (4 reviews)
10 jaar ervaring, ik heb zelf een hond van 9 jaar, sociaal opgevoed en is geduldig met andere honden en heb ook met heel veel honden samengewoond toen ik nog aan cohousing deed en ging vaak met hun op stap, ik volg ook een cursus hondtraining
Wandelen met hond in Gent (9000) - Emil
Emil
Gent
4.5/5 (4 reviews)
Ik heb zelf geen huisdieren omdat ik op een appartement woon. Ik ben graag buiten en wandel graag. Als u iemand zoekt om met de hond te wandelen (graag een brave, sociale hond), doe ik dit graag! Oppassen kan ook. Ik heb ook ervaring opgedaan met werken op een kinderboederij: schapen, konijnen, kippen... ik verzorg ze graag. Paarden zijn mijn lievelingsdieren en ook hier kan ik helpen.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Nisse
Nisse
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf een hond van 10 maanden oud en ga elke ochtend een uur wandelen/spelen in het park de groene vallei. Ik ben steeds bereid om 's morgens of 's avonds je hond mee uit te nemen.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Zita
Zita
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik ben al heel mijn leven lang een dierenvriend en ben er ook tussen opgegroeid. Ik ga vaak wandelen met honden van kennissen/vrienden maar zou graag nog meer tussen de diertjes zijn.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Nick
Nick
Gent
5/5 (3 reviews)
Hallooo! Ik werk momenteel in ploegen en heb dus regelmatig wat tijd over. Een centje bijverdienen lijkt mij dus ideaal te combineren! Ik ben zot van honden en zou dus graag de verantwoordelijkheid nemen om op uw viervoeter te letten! Groeten N.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Wij hebben veel ervaring met wandelen met honden. Wij doen namelijk al vele jaren woningoppas in heel België. Daar hoort de zorg voor honden natuurlijk ook bij!
Wandelen met hond in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme honden fan. Naast mijn enorme grote liefde voor mijn eigen viervoeter kan ik voor eender welk hondje smelten. Het welzijn van dieren staat boven op mijn top-10 van belangrijkste dingen.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Stijn
Stijn
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf geen huisdieren meer, ik woon te klein en ben er niet genoeg voor thuis soms om het dier dan de nodige aandacht te kunne geven. Maar kan wel bijvoorbeeld jouw huisdier uitlaten door weer en wind zelfs. Deed dit vroeger vaak met honden uit het assiel
Wandelen met hond in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en hou van een stevige wandeling. Als student zit ik vaak achter mijn bureau, een wandeling is dan voor mij de ideale manier om even te ontspannen. Ik ga dus graag met uw viervoeter op pad!
Wandelen met hond in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme grote dierenvriend. Ga heen wandeling uit de weg. Het zijn de beste vriend van de mens. De hond geniet van de aandacht en de wandeling dat hij krijgt en ik krijg er een goed geboel van.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondenwandelaars in Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Gent: geëvalueerd met 4.92 door 107 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Gent, hondenuitlaatdienst Gent, hondenwandelaar Gent, dogwalker Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan wandelen met hond in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden