wandelen met hond Gent

Hulp voor wandelen met hond in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Gent

Wandelen met hond in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Thuis had heb ik altijd een hond gehad. Op men huidig appartement is dat helaas niet mogelijk. Ik vind het wel nog steeds heel fijn om met een hond te gaan wandelen
Wandelen met hond in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo ik heb al verschillende honden gehad van Deense dog tot chihuahua zeg maar we hebben ook 2 Galgos geadopteerd.Twee hondjes uit het asiel groot gebracht.Ik ben sportief en fit dus een lange wandeling door weer en wind is voor mij geen probleem.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Soroosh
Soroosh
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik vind honden lief, en vriendelijk en krijg rust van hen. Ik zou op mijn gemaak in natuur of gewoon in de stad 1 uur tijd doorbrengen met een/twee hondje(s).
Wandelen met hond in Gent (9000) - Dieter
Dieter
Gent
5/5 (4 reviews)
Hallo iedereen, ik heb al ervaring met honden gaan wandelen tijdens vrijwilligerswerk bij Dogs&drinks in Gent. Ik deed het met veel plezier en hoop binnenkort ook met jullie honden mogen gaan wandelen.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Veronique
Veronique
Gent
5/5 (4 reviews)
10 jaar ervaring, ik heb zelf een hond van 9 jaar, sociaal opgevoed en is geduldig met andere honden en heb ook met heel veel honden samengewoond toen ik nog aan cohousing deed en ging vaak met hun op stap, ik volg ook een cursus hondtraining
Wandelen met hond in Gent (9000) - Nisse
Nisse
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf een hond van 10 maanden oud en ga elke ochtend een uur wandelen/spelen in het park de groene vallei. Ik ben steeds bereid om 's morgens of 's avonds je hond mee uit te nemen.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Wij hebben veel ervaring met wandelen met honden. Wij doen namelijk al vele jaren woningoppas in heel België. Daar hoort de zorg voor honden natuurlijk ook bij!
Wandelen met hond in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme honden fan. Naast mijn enorme grote liefde voor mijn eigen viervoeter kan ik voor eender welk hondje smelten. Het welzijn van dieren staat boven op mijn top-10 van belangrijkste dingen.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Stijn
Stijn
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf geen huisdieren meer, ik woon te klein en ben er niet genoeg voor thuis soms om het dier dan de nodige aandacht te kunne geven. Maar kan wel bijvoorbeeld jouw huisdier uitlaten door weer en wind zelfs. Deed dit vroeger vaak met honden uit het assiel
Wandelen met hond in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en hou van een stevige wandeling. Als student zit ik vaak achter mijn bureau, een wandeling is dan voor mij de ideale manier om even te ontspannen. Ik ga dus graag met uw viervoeter op pad!
Wandelen met hond in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme grote dierenvriend. Ga heen wandeling uit de weg. Het zijn de beste vriend van de mens. De hond geniet van de aandacht en de wandeling dat hij krijgt en ik krijg er een goed geboel van.
Wandelen met hond in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I’m a huge dog lover and I’m myself owner of a dog. It’s a great pleasure for me to accompany your dog. During summer I’ve pretty much free time, looking forward to being the bestie of your cuty!
Wandelen met hond in Gent (9000) - Marquita
Marquita
Gent
5/5 (2 reviews)
Het is al zeer lang geleden dat ik een hond had (ik woonde nog bij mijn ouders) en momenteel woon ik op een appartement in Gent centrum dat zich niet leent om een hond te houden. Ik heb die wandelingen altijd gemist maar vooral zou het mij plezier doen om het dier gelukkig te zien
Wandelen met hond in Gent (9000) - Elisa
Elisa
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend ! Heb zelf 6katten en heb heel mijn leven honden gehad. Mijn ouders hebben vroeger les gegeven met hun eigen honden in de hondenschool en ik was ALTIJD mee.(hier heb ik ook de liefde voor dieren meegekregen)
Wandelen met hond in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hallo Heb je weinig tijd of ben je fysiek niet in staat om met je hondje te gaan wandelen? Dan help ik je daar graag mee. Vriendelijke groetjes Kaat
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Gent: geëvalueerd met 4.85 door 79 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Gent, hondenuitlaatdienst Gent, hondenwandelaar Gent, dogwalker Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Gent

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Gent

Honden oppas - eten geven aan kat en hond en wandelen met hond - gaan wandelen met mijn honden - iemand die wil wandelen met Welsh terriër - wandelaar op 12, 13,14,15 en 16 september gezocht. - graag 2 x per dag wandelen met een kleine hond - Wie wil wandelen met onze Boef? - Wandelen met de hond - Wandelen met dalmatiër en farao hond namiddag - ‘S middags wandelen met een kleine hond - Wandelen met rayo (1u) - Wandelen met hond - Hond uitlaten (+naar hondenlosloopweide vlakbij) - Hondeliefhebbet - Dieren - Boxer Stafford needs some exercise - Wandelen met husky - Wandelen met hond - Wandelen/ oppassen met Berner - Een job - Hond 3 x uitlaten - Met hond wandelen - Met hond wandelen - Wandelen rond de middag (26 juli tot 13 aug) - Max wil buiten! - Beschikbaar uitlaten hondjes - Hond uitlaten (4) - Hond uitlaten (3) - Hond uitlaten (2) - Hond uitlaten - De hond uitlaten - Wandelen met je hond - hondenvriend/schoonmaakster (4 x 1u/week) - Hondenwandelaar - Wandelen met Junior wegens lompheid van baasje - Hond uitlaten - extra wandelingen voor Junior de pitbull - Wandelen met hond - Honden wandelaar. - Met onze pup gaan wandelen 's middags - Met de hond wandelen - Hondenwandelaar gezocht voor middag (4x per week) - Dieren - Hond verzorging
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden