wandelen met hond Nijlen

Hulp voor wandelen met hond in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Nijlen

Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Hey! Ik ben altijd opgegroeid met honden en ik vind het enorm fijn om ermee bezig te zijn. Zelf ben ik een heel sportieve persoon en ga ik in het weekend veel wandelen in het bos en zou graag uw hond meenemen. Het maakt niet uit als het op regelmatige basis is of slechts voor een keertje, ik neem uw viervoeter graag mee!
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Jason
Jason
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en vooral een hondenliefhebber! Heb zelf nooit honden gehad, maar op familiefeesten ben ik de eerste om met de hond te spelen van mijn grootouders en vriendin. Bovendien wandel/loop ik sowieso 2-3x per week. Als ik iemand zijn/haar hond zou kunnen meenemen, zou dat een win-win kunnen zijn. 😉
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Ferre
Ferre
Nijlen
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 honden dus ik ben het gewoon om met honden te wandelen. Tot 20 km buiten Nijlen is mogelijk of verder met km vergoeding.
Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Van kleins af aan ben ik opgegroeid met katten en honden. We hebben ooit zelfs een straathondje geadopteerd die bang had van wandelingen, van vuilbakken, etc... na enige moeite en tijd hield hij van mooie wandelingen te maken! Geduld is voor mij geen probleem met jouw trouwe viervoeter. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel en worden we vriendjes!
Wandelen met hond in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
5/5 (1 reviews)
Op school leer ik hoe ik met de honden moet gaan wandelen hoe ze luisteren en hoe ik moet oppassen met gevaar zoals gif en scherpe voorwerpen in parken of op straat.
Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Silke
Silke
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Ik doe zowiezo toch wandelingen met mijn hond en neem dus met veel plezier een speelkameraad mee voor hem. Ook ik geniet van een wandeling met de hond dus dit is een win win situatie!
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nijlen
Nieuw
Ik ben een echte dierenliefhebber. Al van kindsaf heb ik konijnen, kippen, katten, vissen enzovoort thuis verzorgd. Een eigen hond heb ik niet maar wel in mijn directe omgeving. Dogsitten op een hond van vrienden doe ik vaak. Dit gebeurt meestal wel bij de baasjes thuis aangezien ik nog bij mijn ouder woon.
Wandelen met hond in Ranst (2520) - Linda
Linda
Ranst
Nieuw
Hallo iedereen, Ik ben grote hondenliefhebber, heb zelf 2 Deense doggen. Ik kan uw hond uitlaten, oppassen, voeden enz. Ook kan dat met andere kleine huisdieren, bv poezen, konijnen, (heb er zelf ook), vogels, cavia, enz.. Kan ook terwijl u op vakantie bent brievenbus leegmaken enz.. Hopelijk tot snel..
Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Samantha
Samantha
Berlaar
Nieuw
Hallo, ik ben samantha en ik ben 18 jaar en ik woon in berlaar Ik ben een echte dierenvriend , ik hou van dieren ik heb op kleine honden en grote honden gepast en ik vind het heel leuk om een hecte band op te bouwen met dieren
Wandelen met hond in Hasselt (3500) - Marij
Marij
Hasselt
Nieuw
Bent u op vakantie, werkt u lange dagen,..., en heeft u een oppas of hondenuitlater nodig voor uw hond? Dan mag u me altijd contacteren. Zelf hebben we een Australische Herder thuis en ken ik heel wat mooie wandelplekken in de omgeving.
Wandelen met hond in Bevel (2560) - Kim
Kim
Bevel
Nieuw
Altijd al een dierenliefhebber geweest. Ik heb zelf een retriever pup in huis, dus weet wel van wanten. En elke reden om met een hond op wandel te kunnen gaan is een goeie!
Wandelen met hond in Ranst (2520) - Kim
Kim
Ranst
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en vind het dan ook enorm fijn om in mijn vrije tijd hiermee bezig te zijn. Ik heb zelf drie katten en heb ook ervaring met honden en konijnen. Ik wil graag helpen in het oppassen en het uitlaten van huisdieren. Ik zou mezelf beschrijven als betrouwbaar en loyaal. Ik vind het belangrijk om steeds de beste zorg te bieden voor jullie huisdier!
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Lieselotte
Lieselotte
Nijlen
Nieuw
test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-
Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Nick
Nick
Berlaar
Nieuw
ik ben altijd al een dierenvriend geweest en heb dan ook sinds 3 jaar zelf een labrador die ik zie als 1 van mijn eigen kinderen, ik heb dan ook zelf een een zoontje van 1.5 jaar en die 2 samen zien spelen doet men hart keer op keer smelten.
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Melissa
Melissa
Nijlen
Nieuw
Heb zelf ook dieren een chuhuahua en een paard . Op school heb ik dierenzorg gevolgd al ben ik wel niet in de sector gaan werken maar omgeschoold. Ik heb zeker wel de grote verantwoordelijkheid om met je hond te gaan wandelen alsook ruim ik de hond zijn behoefte op ik heb ook altijd zakjes bij .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Nijlen: geëvalueerd met 4.33 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Nijlen, hondenuitlaatdienst Nijlen, hondenwandelaar Nijlen, dogwalker Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Nijlen

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Nijlen

Wandelen met mijn 15 maanden oude reu. - Puppy wandelen op de middag - Wandelen met zotte Bernie - Hond uitlaten
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden