wandelen met hond Nijlen

Hulp voor wandelen met hond in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Nijlen

Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Silke
Silke
Berlaar
5/5 (3 reviews)
Ik doe zowiezo toch wandelingen met mijn hond en neem dus met veel plezier een speelkameraad mee voor hem. Ook ik geniet van een wandeling met de hond dus dit is een win win situatie!
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Jason
Jason
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en vooral een hondenliefhebber! Heb zelf nooit honden gehad, maar op familiefeesten ben ik de eerste om met de hond te spelen van mijn grootouders en vriendin. Bovendien wandel/loop ik sowieso 2-3x per week. Als ik iemand zijn/haar hond zou kunnen meenemen, zou dat een win-win kunnen zijn. 😉
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Ferre
Ferre
Nijlen
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 honden dus ik ben het gewoon om met honden te wandelen. Tot 20 km buiten Nijlen is mogelijk of verder met km vergoeding.
Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Alexi
Alexi
Berlaar
5/5 (1 reviews)
hier dicht bij mij is er een nete waar ik rustig kan gaan wandelen met de honden ze kunnen ook los lopen daar ik wandel er altijd met mijn honden wandeling duur ongeveer 30min-1uur en er is hier ook dicht bij de averechten wwaar er een honden weiden is en mooie wandel paden . ik werk nu als dogwalker.
Wandelen met hond in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
5/5 (1 reviews)
Op school leer ik hoe ik met de honden moet gaan wandelen hoe ze luisteren en hoe ik moet oppassen met gevaar zoals gif en scherpe voorwerpen in parken of op straat.
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nijlen
Nieuw
Ik ben een echte dierenliefhebber. Al van kindsaf heb ik konijnen, kippen, katten, vissen enzovoort thuis verzorgd. Een eigen hond heb ik niet maar wel in mijn directe omgeving. Dogsitten op een hond van vrienden doe ik vaak. Dit gebeurt meestal wel bij de baasjes thuis aangezien ik nog bij mijn ouder woon.
Wandelen met hond in Bevel (2560) - Kim
Kim
Bevel
Nieuw
Altijd al een dierenliefhebber geweest. Ik heb zelf een retriever pup in huis, dus weet wel van wanten. En elke reden om met een hond op wandel te kunnen gaan is een goeie!
Wandelen met hond in Ranst (2520) - Kim
Kim
Ranst
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en vind het dan ook enorm fijn om in mijn vrije tijd hiermee bezig te zijn. Ik heb zelf drie katten en heb ook ervaring met honden en konijnen. Ik wil graag helpen in het oppassen en het uitlaten van huisdieren. Ik zou mezelf beschrijven als betrouwbaar en loyaal. Ik vind het belangrijk om steeds de beste zorg te bieden voor jullie huisdier!
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Lieselotte
Lieselotte
Nijlen
Nieuw
test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Melissa
Melissa
Nijlen
Nieuw
Heb zelf ook dieren een chuhuahua en een paard . Op school heb ik dierenzorg gevolgd al ben ik wel niet in de sector gaan werken maar omgeschoold. Ik heb zeker wel de grote verantwoordelijkheid om met je hond te gaan wandelen alsook ruim ik de hond zijn behoefte op ik heb ook altijd zakjes bij .
Wandelen met hond in Bevel (2560) - Tinneke
Tinneke
Bevel
Nieuw
beste ik hou super veel van wandelen ik kan zo genieten van de rust ik zie dieren heel graag ik hou er van om me te spellen me knuffelen of kunstjes leren
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Neel
Neel
Nijlen
Nieuw
Zelf ben ik opgegroeid met honden om me heen. Twee jaar geleden kreeg ik van mijn ouders een chihuahua die ikzelf heb weten op te voeden tot een sociaal mevrouwtje dat luistert naar de basisbevelen. Naast een chihuahua loopt er op dit moment ook een Mechelse herder bij ons rond. Ik ben dus ook gewend aan lange wandeltochten ;)
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Renée
Renée Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
Nieuw
Door mijn diploma en job als hondentrimmer heb ik veel kennis van honden. Zelf heb ik een Dwergschnauzer die dagelijks zijn wandelingen nodig heeft. Indien mogelijk is het altijd fijn om hem mee te nemen.
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Amber
Amber
Nijlen
Nieuw
Ik ben een enorme dieren liefhebber, het uitlaten doe ik zeker graag ook de boodschappen die daar bij horen vind ik geen probleem een grote mooie wandeling om al die energie kwijt te spelen voor wanneer het baasje thuis komt en alles is top!
Wandelen met hond in Bevel (2560) - Charlotte
Charlotte
Bevel
Nieuw
Ik ga elke dag een wandeling maken in de omgeving met mijn hondje. Hij is nog geen jaar oud en hij is super energiek, dus de wandelingen kan hij zeker gebruiken!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Nijlen: geëvalueerd met 4.2 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Nijlen, hondenuitlaatdienst Nijlen, hondenwandelaar Nijlen, dogwalker Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Nijlen

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Nijlen

Wandelen met mijn 15 maanden oude reu. - Puppy wandelen op de middag - Wandelen met zotte Bernie - Hond uitlaten
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden