wandelen met hond Sint-niklaas

Hulp voor wandelen met hond in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Sint-niklaas

Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Ann
Ann
Nieuwkerken-waas
4.91/5 (11 reviews)
Hallo! Ik ben een dame van 41 jaar. Ik werk reeds 20 jaar in het onderwijs. Ik wil naast mijn job in het onderwijs, nog wel wat extra centjes bijverdienen. Zeker in de vakantie! Ikzelf heb 3 kindjes. Hopelijk kunnen we snel samenwerken met alle vertrouwen!
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Giorgi
Giorgi
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Bonjour, je m'appelle Giorgi et je suis un amoureux de tous les animaux. Je possède moi-même un chat qui me procurent du bonheur chaque jour. J'ai toujours vécu avec des animaux dans la maison, ils font partis de mon quotidien. J'ai déjà effectué plusieurs promenades pour des clients, j'ai toujours eu un bon contact. Je promène vos chiens dans des endroits selon vos envies ou
Wandelen met hond in Sint-niklaas (9100) - Tamara
Tamara
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Van groot tot klein kan aan de lijn. Ik ben het gewoon om dagelijkse wandelingen te doen met onze viervoeters. We slagen ook geen dagen over. Ik heb ook ervaring met grote loebassen uitlaten.
Wandelen met hond in Belsele (9111) - Stephanie
Stephanie
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik hou enorm veel van honden. Ik heb zelf al 13 jaar een hond waar ik heel veel met heb gewandeld en reizen gemaakt en uitstappen gemaakt samen. Als ik honden zie op straat ben ik direct verkocht. Ik zorg ook voor de honden van de familie.
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Stef
Stef
Nieuwkerken-waas
4.5/5 (2 reviews)
Ga zeer graag wandelen met de hond, zowel korte - middelmatige als grote afstanden. Woon in het centrum van Sint-Niklaas maar er is ook zeer veel groen en open ruimtes
Wandelen met hond in Belsele (9111) - Annabel
Annabel
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik ben een supergrote dierenvriend en heb al heel mijn leven honden en katten thuis en heb dus veel ervaring. Ik heb intussen ook al twee jaar een vast adres waar ik ga catsitten, het I de leukste job van heel de wereld. Verder ben ik rustig, vriendelijk en betrouwbaar.
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Elena
Elena
Nieuwkerken-waas
3.5/5 (2 reviews)
Zelf ben ik de trotse eigenaresse van mijn 3 jarige Dobberman Pincher teefje die ik sinds puppy heb en gaan samen graag wandelen...een extra wandelvriendje is altijd welkom!
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathalie
Nathalie
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 Engelse bulldogs gehad. 2 jaar geleden heb k Fleur moeten laten inslapen, ze was 12 jaar en had nog weinig levenskwaliteit. Ik mis onze dagelijkse boswandelingen heel erg. Ik ga soms in het weekend gaan wandelen met de honden in het asiel.
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Sigrid
Sigrid
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren en van wandelen, dus ik ga echt mooie lange wandelingen doen met je hond. Ik hou ook van telkens nieuwe dingen te ontdekken samen met je viervoeter
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Lisette
Lisette
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ga zelf heel graag wandelen in de natuur, korte of langere wandelingen, dat maakt niet uit. Maar een wandeling maken met een hond erbij, dat lijkt mij veel leuker !
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Lotte
Lotte
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Zelf heb ik twee katten maar geen honden. Wel ben ik in het verleden geregeld eens op de honden van een vriendin gaan passen. Ik maak per dag gemiddeld 30min vrij om op uw dieren te komen letten en te verzorgen. En als u natuurlijk tips heeft voor leuke uitlaat en wandelroutes zijn deze zeker welkom!
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Yara
Yara
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Ik wandel namelijk heel graag en met een hond erbij maakt het je wandeling nog leuker. Ik heb vroeger ook 3 honden gehad en ging daar ook graag en veel mee wandelen. Ik ga ook soms eens met de honden van een vriendin wandelen als zij gaan werken is.
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Een van mijn favoriete mensen op deze planeet is Cesar Millan. Door The Dog Whisperer show te volgen leerde ik meer bij over honden psychologie, en door een lange wandeling te doen met je hond(en) geef ik hem/haar/hen de beweging die ze dagelijks nodig hebben om rustig, voldaan, en gelukkig te zijn.
Wandelen met hond in Belsele (9111) - Kylie
Kylie
Belsele
5/5 (1 reviews)
De trouwe viervoeter is mijn lievelingsdier! Een hond tovert onmiddellijk een lach op mijn gezicht en met hen spelen, wandelen is de ideale ontspanning voor mij. Zelf heb ik ook een Amerikaanse stafford die al 13 jaar mijn trouwste vriend is.
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Elvira
Elvira
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik hou heel veel van de honden en loop er vaak mee. Ik bestudeer altijd alles over het ras zodat er een correcte wandeling is. Vlakbij mijn huis is een park bij het meer waar ik waak de honden uitlaat.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondenwandelaars in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.33 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Sint-niklaas, hondenuitlaatdienst Sint-niklaas, hondenwandelaar Sint-niklaas, dogwalker Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan wandelen met hond in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden