wandelen met hond Geel

Hulp voor wandelen met hond in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Geel

Wandelen met hond in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
I like animals. I am very happy to walk with dogs. I am veterinary of Vietnam and having years of experience. I would like to help you to make your dogs feel happier
Wandelen met hond in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Niets leuker dan met de hond wandelen vind ik, zelf heb ik altijd honden gehad. Dus no worries, ik heb er ervaring mee. En er een heel grote liefde voor!
Wandelen met hond in Geel (2440) - Floor
Floor
Geel
5/5 (1 reviews)
We hebben thuis altijd honden gehad dus ik heb al veel ervaring om met honden om te gaan. Ik ga ook vaak wandelen met de hond van mijn vriend thuis. We gaan dan vaak een halfuurtje wandelen en soms ook langere routes van enkele uren. Ik kan met alle soorten honden goed omgaan😊
Wandelen met hond in Geel (2440) - Eline
Eline
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb bij mijn ouders een hond gehad. Daar ging ik veel mee wandelen en gaf hem eten. Ik zie graag honden en wil graag later met mijn vriend een bordercolli. Ik ben sportief en wandel graag. Ik ben zachtaardig en zorgzaam. De liefde die je terugkrijgt van een huisdier/hond vind ik zalig. Voor mij is verbondenheid belangrijk om voldoening en energie uit een job te halen.
Wandelen met hond in Geel (2440) - Stephanie
Stephanie
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb dierenzorg gedaan als studie. Heb zelf een hond gehad en ondertussen ookal ervaring opgedaan als honden uitlater/verzorgen tijdens vakantie van de baasjes dat mij zeer zeker goed bevallen is.
Wandelen met hond in Geel (2440) - Branco
Branco
Geel
5/5 (1 reviews)
Elke aanpak bij elke hond is anders sommige zullen zo in je armen springen andere honden zullen misschien eerst wat observeren wie je bent maar 1 ding hebben ze allemaal gemeen met elkaar en dat is vertrouwen opbouwen, bij elke hond werk ik met geduld, aandacht, en zorg zodat ik samen met uw hond urenlang de wijde natuur in kan trekken U even zonder zorgen en uw hond kan zich even goed uitleven
Wandelen met hond in Geel (2440) - Valérie
Valérie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Als professionele dierenoppasser en dierenvriend in hart en nieren zijn uw dieren bij mij in goede handen. Klusjes zoals uitkuisen van de kattenbak, dierenverblijf schoonmaken, planten water geven, enz. worden met alle plezier en zorg gedaan.
Wandelen met hond in Geel (2440) - Amber
Amber
Geel
Nieuw
Ik heb zelf altijd een hond gehad, nu ik alleen woon mis ik dit wel. Omdat mijn appartement te klein is om een goede thuis te bieden voor een hond, wil ik graag met andere mensen hun hond gaan wandelen. Het leven is tegenwoordig druk, daarom dat ik graag iemand anders zijn hondje wat extra aandacht kan geven :)
Wandelen met hond in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Wij hebben altijd husky´s gehad en momenteel ook. In de zomer op gepetsit. Ook vrienden er bij gelogeerd en mee verzorgd de honden waar ze op hebben gepetsit. Ik ben flexibel qua dagen en uren maar de zaterdag gaat bijna nooit. Mvg
Wandelen met hond in Geel (2440) - Cheyenne
Cheyenne
Geel
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenvriend, ik ben opgegroeid met honden in huis, op dit moment heb ik een husky. Ik ga graag wandelen met honden, Maar ook het borstelen van de vacht doe ik graag.
Wandelen met hond in Geel (2440) - Kris
Kris
Geel
Nieuw
Toen ik jonger was, hadden we thuis een hond(je). Ik ging heel graag met hem wandelen. Ik ben graag in openlucht en vergezeld van een brave hond. Ik ben een hondenvriend.
Wandelen met hond in Geel (2440) - Julie
Julie
Geel
Nieuw
Altijd een hond thuis gehad. Zeer dier lievend. Ik paq er graag op, ga ook graag wandelen. Laat maar weten wat er gedaan kan worden. Wandelen, oppassen,..
Wandelen met hond in Geel (2440) - Hildegarde
Hildegarde
Geel
Nieuw
Ik ben heel geduldig heb een groot hard voor honden. Groot en klein maakt niert uit. de vriendschap die ik aan hen kan geven en ook van hen terug krijg geeft mij een juist gevoel.
Wandelen met hond in Geel (2440) - Xena
Xena
Geel
Nieuw
Ik heb zelf een trouwe, lieve viervoeter thuis. Een hondje extra uitlaten per dag is dus dubbel zo veel plezier voor mij! Ik soigneert jou hond zoals hij van mezelf zou zijn!
Wandelen met hond in Geel (2440) - Cato
Cato
Geel
Nieuw
Toen ik 12 jaar was had ik mijn eerste eigen hond. Vanaf deze leeftijd ben ik altijd met honden gaan wandelen. Op dit moment ben ik in het bezit van een border collie. Hiermee ga ik dagelijks veel wandelen. Ik doe dit dan ook met alle plezier. Ik zie heel graag honden, ben echt een dierenvriend. Nu ga ik ook nog geregeld wandelen met een Golden Retriever.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Geel: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Geel, hondenuitlaatdienst Geel, hondenwandelaar Geel, dogwalker Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Geel

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Geel

Met hond wandelen - Hondenuitlaat gezicht - mila - Uitlaten en training van een Boxer puppy - Wandelen met onze newfie - Hond uitlaten Geel - Hond uitlaten - Wandelen met mijn hond - Wandelen met de hond in Geel (2440) - Wandelen met de hond in Geel (2440)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden