wandelen met hond Temse

Hulp voor wandelen met hond in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Temse

Wandelen met hond in Puurs (2870) - Filip
Filip
Puurs
5/5 (15 reviews)
Ik heb zelf een labrador Tess. Ik ben sportief en kom graag buiten. Ik ben de hele dag beschikbaar en maak met plezier een wandeling met jouw viervoeter!
Wandelen met hond in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Zelf heb ik een viervoeter rondlopen die geniet van een wandeling! Wandelen is sowieso een rustgevende activiteit en als ik hiermee een beestje gelukkig kan maken doe ik dat met veel plezier en liefde!
Wandelen met hond in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend en heb een heel lief karakter, zelf heb ik een hond, 4 katten en 2 konijnen en houd ik me wekelijks bezig met paardrijden. Ik ben ook al een paar keer gaan oppassen op honden voor een aantal weken omdat de eigenaars op vakantie waren en heb dat met veel plezier gedaan. Jullie dieren zullen in goede handen zijn. Zowel oppassen als wandelen zou ik heel graag doen.
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
4.8/5 (5 reviews)
Ik ben al heel mn leven een dierenliefhebber en wandel graag . Dus ook met de hond(en ) . Ben eventueel ook bereid een hond op te vangen tijdens vakantie van de baasjes .
Wandelen met hond in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en maak met veel plezier een goeie wandeling met je hond. Het liefst van al vul ik mijn vrije tijd met een frisse neus en wat gezelschap, bijvoorbeeld van je hond. Ik kan je hond uitlaten, hij kan bij ons een aantal uren terecht in de tuin of ik breng hem voor je naar de hondenkapper. Contacteer me gerust voor vragen of om een date met je hond in te plannen
Wandelen met hond in Waasmunster (9250) - Vickie
Vickie
Waasmunster
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf 12j een hond gehad en ging elke dag wandelen met haar. Ik heb dus al wat ervaring en ik hou van lange wandelingen, zalig! Ik vind dit een belangrijk onderdeel voor het welbevinden van het dier!
Wandelen met hond in Puurs (2870) - Jelle
Jelle
Puurs
5/5 (3 reviews)
Als dierenliefhebber ben ik uitermate geschikt om de hond uit te laten. Ik heb ervaring met enkele huisdieren binnen de familie. En een groot pluspunt , ik ken alle leuke wandelwegen in de buurt.
Wandelen met hond in Beveren-Leie (8791) - Arne
Arne
Beveren-Leie
5/5 (2 reviews)
Ik kan zelf geen dieren in huis houden omdat mijn ouders allergisch zijn. Dit vind ik heel jammer aangezien ik echt heel graag bij dieren ben. Als ik op kot zit ga ik bijna dagelijks wandelen of joggen met de honden uit het asiel. Ook door de dieren van vrienden heb ik er al genoeg ervaring mee opgedaan.
Wandelen met hond in Burcht (2070) - Nathalie
Nathalie
Burcht
5/5 (2 reviews)
Mede door eigen ervaring, kennis en opleiding, als ook door andere honden te begeleiden o.a. bij gedragsproblemen, revalidatie, voeding, kruiden. Een leuke ontspannende wandeling met de honden, tijdens vakantie, enkele dagen weg van huis , geef ik de thuisblijvers ( hond, kat, weidedieren) de nodige zorg en liefde. Met respect vr mens en dier. Ik ben altijd eerlijk,stipt en betrouwbaar.
Wandelen met hond in Hamme (9220) - Shania
Shania
Hamme
5/5 (2 reviews)
Ik heb al van jongs af aan honden en ik heb mijn honden zelf afgericht. Ik pas ook op honden bij verschillende mensen. Ik heb geen voorkeur voor kleine of grote honden.
Wandelen met hond in Hoboken (2660) - Diane
Diane
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ben gek op honden en poezen,door mijn full time job heb ik de tijd niet en zou een hondje meer alleen zijn dan dat het baasje er zou zijn. Door te gaan wandelen met het hondje/hond van iemand waar het niet voor lukt maak ik iedereen blij,het baasje,?onze viervoetige vriend en mezelf. Hopelijk tot snel.
Wandelen met hond in Beveren-waas (9120) - Lena
Lena
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
Hoi! Ik ben lena 27 jaar, bijna 28 jaar. Sinds kort heb ik zelf een hondje (nu 12 weken) Aangezien ik met hem ook ga wandelen, kan ik best nog een andere hond uitlaten. Bent u niet in staat te gaan wandelen? Geen probleem ik doe dit met plezier!
Wandelen met hond in Hoboken (2660) - Selin
Selin
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ik ben echt een dierenvriend. Ik hou van katten en honden. Het liefst zou ik zelf een hondje willen. U mag zelf aangeven hoelang uw hond het liefst wandelt.
Wandelen met hond in Belsele (9111) - Stephanie
Stephanie
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik hou enorm veel van honden. Ik heb zelf al 13 jaar een hond waar ik heel veel met heb gewandeld en reizen gemaakt en uitstappen gemaakt samen. Als ik honden zie op straat ben ik direct verkocht. Ik zorg ook voor de honden van de familie.
Wandelen met hond in Hemiksem (2620) - Gitte
Gitte
Hemiksem
3.5/5 (2 reviews)
Ik heb een hond (cocker spaniel) die graag veel beweging heeft dus een uitgebreide lange wandelingen is zeker geen probleem. Het nodige zoals drollen wegnemen en weggooien in een vuilbak is dan ook een must voor mij, dus je buurt laat ik ook niet vuil achter.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Temse: geëvalueerd met 4.78 door 82 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Temse, hondenuitlaatdienst Temse, hondenwandelaar Temse, dogwalker Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden