wandelen met hond Temse

Hulp voor wandelen met hond in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Temse

Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
....................................................................................................................................................................
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik bij iemand thuis als thuiszorg, waarbij ik dus ook de 8 honden uitlaat en verzorg. Ik ben zelf energiek, open-minded en hou van dieren!
Wandelen met hond in Temse (9140) - Kelly
Kelly
Temse
5/5 (1 reviews)
Af en toe ga ik wandelen met mijn oma haar hond. Ook ga ik soms wandelen met mijn beste vriend zijn hond. En natuurlijk heb ik zelf ook een hond die uitgelaten moet worden. Daar kan ik echt van genieten.
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Lotte
Lotte
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Zelf heb ik twee katten maar geen honden. Wel ben ik in het verleden geregeld eens op de honden van een vriendin gaan passen. Ik maak per dag gemiddeld 30min vrij om op uw dieren te komen letten en te verzorgen. En als u natuurlijk tips heeft voor leuke uitlaat en wandelroutes zijn deze zeker welkom!
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Een van mijn favoriete mensen op deze planeet is Cesar Millan. Door The Dog Whisperer show te volgen leerde ik meer bij over honden psychologie, en door een lange wandeling te doen met je hond(en) geef ik hem/haar/hen de beweging die ze dagelijks nodig hebben om rustig, voldaan, en gelukkig te zijn.
Wandelen met hond in Temse (9140) - Sara
Sara
Temse
Nieuw
Dag, ik ben Sara. Ik ben 16 jaar, Woon in Temse en ben een grote dieren vriend. Hebt u iemand nodig die een stevige wandeling of een kleine aangename wandeling gaat maken met uw baste vriend? Dan ben ik wie u zoekt. Ik ben zeer sportief, graag buiten en zeker niet bang om wat vuil te worden. Laat snel iets van u horen zo dat we kennis kunnen maken. Groetjes, Sara.
Wandelen met hond in Beveren-Leie (8791) - Nele
Nele
Beveren-Leie
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en haal er mijn ontspanning uit om met dieren bezig te zijn. Ze eten te geven, om ermee te wandelen en alle andere taken die erbij horen
Wandelen met hond in Temse (9140) - Tess
Tess
Temse
Nieuw
Ik zie graag beesten graag jammer genoeg heb ik zelf geen beesten omdat ik er geen tijd voor heb. Daarom wil graag tijd spenderen voor u beestje. Ik heb vroeger altijd beestjes gehad Tot binnenkort 😊
Wandelen met hond in Bornem (2880) - Tiffany
Tiffany
Bornem
Nieuw
Vroeger altijd honden gehad altijd goed voor gezorgd mama bracht Beau ook steeds langs wanneer ze zelf op reis ging. En zoals eerder vermeld ben ik een grote dieren vriend
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik hou enorm veel van dieren, zelf heb ik een aantal huisdieren waar ik ten volle van geniet! Ik kan goed omgaan met andere dieren en ben vaak beschikbaar :)
Wandelen met hond in Opwijk (1745) - Gina
Gina
Opwijk
Nieuw
De meeste dieren kennen geen geheimen voor mij , ik begrijp hun lichaamstaal vrij snel waardoor ik vlot vertrouwen kan winnen. Geduld en rust uitstralen stelt dieren op hun gemak . Dieren observeren en ermee omgaan is een passie voor mij.
Wandelen met hond in Temse (9140) - Linda
Linda
Temse
Nieuw
Bij mijn ouders hadden en hebben ze een hond, ook mijn zussen hebben elk 2 of meer honden. Zelf hebben we er geen omdat onze kat dat niet leuk vind. (Onze kat is ooit bijna naar hond vrienden gevlogen....terwijl die hond niks deed...)
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Jesse
Jesse
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Mijn liefde voor dieren is groot. Ik heb altijd al huisdieren in huis gehad, waaronder ook honden. Ik word blij in het bijzijn van een hond. Daarnaast, ben ik al een aantal keer gaan wandelen met asielhonden.
Wandelen met hond in Temse (9140) - Kiani
Kiani
Temse
Nieuw
Hoi , ik ben kiani. Ik heb zelf een hondje en in de vakanties let ik op de 3 honden van de buren. Ik ben een grote dierenvriend. Uw hond zal gelukkig zijn . :)
Wandelen met hond in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik hou enorm veel van dieren en kan er ook goed mee om Meestal trek ik de beestjes wel aan Vind het leuk om met dieren bezig te zijn Je krijgt er ook zoveel van terug he
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Temse: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Temse, hondenuitlaatdienst Temse, hondenwandelaar Temse, dogwalker Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden