wandelen met hond Oostende

Hulp voor wandelen met hond in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Oostende

Nicola is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.51/5 (45 reviews)
Ik ben opgegroeid tussen de dieren, en ben een grote dierenvriend, dus ik wil gerust petsitten , de hond uitlaten, de katten verzorgen, de honden in bad knippen, terwijl u afwezig bent, neem ik gerust de verzorging en alles wat het dier nodig heeft op mij
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Lynn
Lynn
Oostende
4.65/5 (23 reviews)
Zelf heb ik 2 herdershonden waar ik veel mee ga wandelen, ook heb ik ervaring al bij andere eigenaars om hun hond thuis te verzorgen en uit te laten . Na een goede kennismaking kunt u me gerust toevertrouwen aan u viervoeters
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Luc
Luc
Oostende
5/5 (3 reviews)
Mijn ervaring als lesgever met lln. met ADHD en autisme spectrum (ASS) en goede kennis van GON , okan en gok, biedt mij alle vaardigheden om uw zoon of dochter bij te sturen met kennis, leervaardigheden en skills om weer op niveau te komen bij schoolse achterstand
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Davy
Davy
Oostende
5/5 (1 reviews)
Heb zelf verschillende huisdieren en ook hondje , ik wandel graag en hou van dieren dus als jij voor jou oogappel een wandelbuddy zoekt contacteer me snel
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Miguel
Miguel
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb al sinds mijn jeugd een hond, alsook katten. Enkele jaren geleden had ik een Maltezer. Nu zitten er 2 Golden Retrievers in mijn roedel. Toen een vriend stierf vorig jaar, heb ik de zorg van zijn 2 Rottweilers op me genomen tot ze een nieuw thuis hadden. Klein of groot, ik ga er graag mee wandelen of zorg voor hun welzijn. Dit in onderling overleg zodat de hond zich op zijn/haar gemak voelt.
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik vind het fijn om met de hond te gaan wandelen buiten. Ik ga ook veel met mijne hond buiten wandelen ook vaak op strand en dat is meestal aangenaam en leuk. Ben een echte dierenvriend.
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Casey
Casey
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf enkele honden thuis waar ik mee ga wandelen dus dat is zeker geen probleem voor mij! ik volg ook een cursus honden traing, dus bij mij aan het juiste adres!
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Johan
Johan
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben van kleinsaf opgegroeid met honden en katten en in de mate van het mogelijke vind ik omgaan met honden fantastisch! Nu ga ik ook regelmatig met de hond van kennissen wandelen.
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Kimberley
Kimberley
Oostende
5/5 (1 reviews)
Wandelen met de hond is een uitlaatklep voor een hond . Het is gewoon een momentje dat je kan genieten met een hond dat je meer verbind met elkaar .Het is ook een rustgevend momentje voor de persoon die de hond uitlaat om buiten te zijn en een frisse neus te kunnen halen .
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Caro
Caro
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik werd grootgebracht met honden en heb er momenteel thuis zelf twee. Ik weet hoe belangrijk hun dagelijkse wandelingen zijn en ik vind het super leuk om te wandelen met ze, zeker in de natuur! Tijdens de zomervakantie heb ik nu extra tijd en kan ik dus ook met jouw hond(je) wandelen. Het kunnen lange of korte wandelingen zijn, af en toe of op regelmatig basis. Laat maar weten! :)
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Eline
Eline
Oostende
Nieuw
Van kindsbeen af ben ik grootgebracht met dieren. Meer bepaald heb ik een voorliefde voor honden. Ik bied dan ook graag de mogelijkheid aan om met uw hond te gaan wandelen. Veel groetjes en hopelijk to binnenkort.
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Imaani
Imaani
Oostende
Nieuw
hallo ik ben imaani en ben echt een grootte dierenvriend! ben altijd opgegroeid geweest met honden , en wandel zeer graag met hun! bij mij zullen ze zeker nooit iets tekort komen want aandacht krijgen ze al zeker veel te veel van mij :)
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Nick
Nick
Oostende
Nieuw
Ik hou van honden, heb al altijd honden gehad, ik ben een heel sportief iemand dus meerdere kilometers wandelen per dag draai ik mijn hand niet voor om.
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Axana
Axana
Oostende
Nieuw
Dag allemaal Ik heb veel ervaring met honden ik hou al van kleinsaf van alle dierenen Ik ga graag met honden gaan wandelen Ik zorg voor pupies en oudere honden Elk ras Hopelijk mag ik met uw 4 voeter gaan wandelen mvg axana
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Gerd
Gerd
Oostende
Nieuw
Hallo, Heb altijd zelf honden en katten gehad. Zelfs grote honden zijn geen probleem. Had altijd een Bernersenner thuis bij mij. Dus eten geven, verzorging en wandelen zijn geen probleem.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Oostende: geëvalueerd met 4.92 door 78 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Oostende, hondenuitlaatdienst Oostende, hondenwandelaar Oostende, dogwalker Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Oostende

Wandeling met bichon frisse - Ochtendwandeling met hondje - Mij hond juist laten plassen - Opvang in Oostende tijdens concert op 4/8 - Oppas en wandelen met hond - Wandelen met de hond - Hou van dieren heb zelf hondje ga graag wandelen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden