wandelen met hond Oostende

Hulp voor wandelen met hond in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Oostende

Wandelen met hond in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.54/5 (48 reviews)
Ik ben opgegroeid tussen de dieren, en ben een grote dierenvriend, dus ik wil gerust petsitten , de hond uitlaten, de katten verzorgen, de honden in bad knippen, terwijl u afwezig bent, neem ik gerust de verzorging en alles wat het dier nodig heeft op mij
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Lynn
Lynn
Oostende
4.65/5 (23 reviews)
Zelf heb ik 2 herdershonden waar ik veel mee ga wandelen, ook heb ik ervaring al bij andere eigenaars om hun hond thuis te verzorgen en uit te laten . Na een goede kennismaking kunt u me gerust toevertrouwen aan u viervoeters
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Luc
Luc
Oostende
5/5 (3 reviews)
Mijn ervaring als lesgever met lln. met ADHD en autisme spectrum (ASS) en goede kennis van GON , okan en gok, biedt mij alle vaardigheden om uw zoon of dochter bij te sturen met kennis, leervaardigheden en skills om weer op niveau te komen bij schoolse achterstand
Wandelen met hond in Wilskerke (8431) - Natasha
Natasha
Wilskerke
5/5 (3 reviews)
Ik heb een groot doorzettingsvermogen. Ik hou van mooie wandelingen te doen. Ik heb veel liefde voor honden. Ik geef graag kusjes. Ik hou v hun affectie.
Wandelen met hond in De haan (8420) - Jade
Jade Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De haan
5/5 (2 reviews)
ik ben altijd gaan wandelen met de honden van de familie vanaf dat ik ze zag. ik geef graag de honden tijdens de wandeling uitgebreid de tijd om eens rond te snuffelen en te spelen
Wandelen met hond in Bredene (8450) - Erika
Erika
Bredene
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een hond (golden retriever) en doe hier zelf grote wandelingen mee. Ik vind het belangrijk dat honden beweging krijgen en doe graag grote wandelingen, dus wil ik graag mensen hierbij helpen.
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Davy
Davy
Oostende
5/5 (1 reviews)
Heb zelf verschillende huisdieren en ook hondje , ik wandel graag en hou van dieren dus als jij voor jou oogappel een wandelbuddy zoekt contacteer me snel
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Miguel
Miguel
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb al sinds mijn jeugd een hond, alsook katten. Enkele jaren geleden had ik een Maltezer. Nu zitten er 2 Golden Retrievers in mijn roedel. Toen een vriend stierf vorig jaar, heb ik de zorg van zijn 2 Rottweilers op me genomen tot ze een nieuw thuis hadden. Klein of groot, ik ga er graag mee wandelen of zorg voor hun welzijn. Dit in onderling overleg zodat de hond zich op zijn/haar gemak voelt.
Wandelen met hond in Wilskerke (8431) - Steffi
Steffi
Wilskerke
5/5 (1 reviews)
Ook bij wandelingen kan de hond/de honden ook iets tofs verwachten! Ikzelf wandel namelijk graag in de duinen, op het strand, overal waar natuur is, wandel ik graag! En ik wandel ook graag voor een langere tijd. Als u wilt dat ik met uw hond voor een kwartier ga gaan wandelen, dan is dit ook goed. Als u liever wilt dat ik voor een uur ga gaan wandelen, mij is het om het even!
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik vind het fijn om met de hond te gaan wandelen buiten. Ik ga ook veel met mijne hond buiten wandelen ook vaak op strand en dat is meestal aangenaam en leuk. Ben een echte dierenvriend.
Wandelen met hond in Bredene (8450) - Lieve
Lieve
Bredene
5/5 (1 reviews)
Wandelen met de hond is geen enkel probleem groot of klein maakt niet uit ! Ik heb geen schrik van honden ! Als ik ergens wandel en er passeert een hond trek ik altijd zijn/haar aandacht
Wandelen met hond in Gistel (8470) - Cédric
Cédric
Gistel
5/5 (1 reviews)
Ik word al mijn hele leven omringd door (huis)dieren en in het bijzonder honden. Ik heb zelf ook twee honden en ik sta ook voor die van u klaar! Ik kan op de honden passen en regelmatig met ze wandelen.
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Johan
Johan
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben van kleinsaf opgegroeid met honden en katten en in de mate van het mogelijke vind ik omgaan met honden fantastisch! Nu ga ik ook regelmatig met de hond van kennissen wandelen.
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Kimberley
Kimberley
Oostende
5/5 (1 reviews)
Wandelen met de hond is een uitlaatklep voor een hond . Het is gewoon een momentje dat je kan genieten met een hond dat je meer verbind met elkaar .Het is ook een rustgevend momentje voor de persoon die de hond uitlaat om buiten te zijn en een frisse neus te kunnen halen .
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Caro
Caro
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik werd grootgebracht met honden en heb er momenteel thuis zelf twee. Ik weet hoe belangrijk hun dagelijkse wandelingen zijn en ik vind het super leuk om te wandelen met ze, zeker in de natuur! Tijdens de zomervakantie heb ik nu extra tijd en kan ik dus ook met jouw hond(je) wandelen. Het kunnen lange of korte wandelingen zijn, af en toe of op regelmatig basis. Laat maar weten! :)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondenwandelaars in Oostende

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Oostende: geëvalueerd met 4.84 door 93 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Oostende, hondenuitlaatdienst Oostende, hondenwandelaar Oostende, dogwalker Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan wandelen met hond in Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden