wandelen met hond Leuven

Hulp voor wandelen met hond in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Leuven

Nele is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Nele
Nele
Leuven
5/5 (10 reviews)
Ik ben van kinds af aan al omringd door honden in het gezin. Nu hebben we zelfs ook nog 2 honden: een Mechelse herder van 8jaar en een Border collie van 2 jaar. Rond mijn 14de was ik ook zelf begonnen als hondsitter in de buurt. zowel wandelen als thuis langsgaan. Dit heb ik een paar zomers gedaan. Nu zou ik dit graag opnieuw doen aangezien ik honden mis in het kotleven.
Wandelen met hond in Kessel lo (3010) - Lauren
Lauren
Kessel lo
4.83/5 (6 reviews)
Ik houd ervan om wandelingen te maken en doe dit bijna dagelijks. Een hond maakt dit des te leuker. Ik woon dichtbij het provinciaal domein waar het prachtig is om te wandelen.
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Zelf heb ik 3 honden thuis en is mijn mama dierenarts. Naast honden heb ik ook nog veel andere diertjes, die me nauw aan het hart liggen. Ik ben namelijk een echte dierenvriend.
Wandelen met hond in Heverlee (3001) - Simon
Simon
Heverlee
5/5 (5 reviews)
Weinig ervaring. Enkel met honden van vrienden gewandeld. Maar wel zeer gemotiveerd natuurlijk om met jou hond te gaan wandelen. Het liefst natuurlijk in een mooi stukje natuur waar je hond zich helemaal kan uitleven.
Wandelen met hond in Heverlee (3001) - Silvia
Silvia
Heverlee
5/5 (3 reviews)
Hi I like to walk and I love dogs and all animals I live in Heverlee and love green areas I am the right person for you :) Please select me ! All the best Silvia A
Wandelen met hond in Wilsele (3012) - Flo
Flo
Wilsele
5/5 (3 reviews)
Hallo! Ik ben een enorme dierenvriend en ga graag wandelen. Heb nu ook heel wat extra tijd door mijn online lessen dus eens wandelen met uw hond lijkt me ideaal! Heb vroeger namelijk ook een hond gehad waar ik heel erg graag mee wandelde en dat mis ik nu wel
Wandelen met hond in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben sinds kleins af aan met honden opgegroeid. Ik hou ervan om tijd met ze door te brengen. Ook heb ik zelf een hondje dat steeds aan mijn zijde staat. Kijk er echt heel hard naar uit om jullie lieve viervoeters te ontmoeten.
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Sylvia
Sylvia
Leuven
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Sylvia. Ik ben een grote dierenvriend. Ik zou graag voor uw hond komen zorgen en er rond een uur mee gaan wandelen. Mijn vriend heeft een hond die ik regelmatig uitlaat. Ze is zeer koppig, dus ik heb daar al wat ervaring mee.
Wandelen met hond in Lubbeek (3210) - Ana
Ana
Lubbeek
5/5 (3 reviews)
In my family home for almost 20 years I had a dog, a German Shepherd, who was my best Friend. Now I can't have a pet because I am renting a room in Leuven. I am a dog lover, I would like to have contact with them. I can take both short and long walks, preferably in the forest.
Wandelen met hond in Heverlee (3001) - Joke
Joke
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Hej daar! Ik Ben eem enorme liefhebber van honden. Doordat ik te Klein woon Ben ik niet in de mogelijkheid er eentje te houden....mis het enorm een hond rond mij af en toe....dus zoek jij iemand om af en toe de hond uit te laten. Laat het mij weten en ik kijk of ik kan! Groetjes
Wandelen met hond in Kessel lo (3010) - Sarah
Sarah
Kessel lo
5/5 (2 reviews)
Thuis ga ik altijd steevast met de honden (Cane Corso en Labrador) wandelen! Maar hier in Leuven, waar ik nu woon, zijn huisdieren jammer genoeg niet toegelaten. Dus ik ga met veel enthousiasme met uw hond een mooie wandeling maken. Aangezien ik een loopster ben, ken ik de regio zeer goed!
Wandelen met hond in Heverlee (3001) - Niels
Niels
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend. Heb zelf twee binnenhuiskatten en vroeger in het ouderlijk huis verschillende honden. Ik hou van wandelen en laat dat nu iets zijn wat honden graag doen. Katten houden van rust, ik straal dit ook uit. In het algemeen aarden dieren goed in mijn aanwezigheid.
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Hanne
Hanne
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik woon zelf op een appartement, dus heb momenteel zelf nog geen hond. Wel ga ik regelmatig eens met de hond van vrienden en familie wandelen. Dit zijn eerder grote honden.
Wandelen met hond in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
Ik wil graag van bij u thuis (in mijn buurt) uw hond mee op wandel nemen. Momenteel heb ik zelf geen dieren, maar heb in het verleden wel twee keer een hond opgevoed.
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo! Voor een klein prijsje ga ik met uw hond een wandeling maken wanneer het voor u even moeilijk is. Ik ben vaak onmiddellijk beschikbaar in en rond Leuven. Uiteraard draag ik goed zorg voor uw trouwe viervoeter.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondenwandelaars in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Leuven: geëvalueerd met 4.93 door 61 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Leuven, hondenuitlaatdienst Leuven, hondenwandelaar Leuven, dogwalker Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan wandelen met hond in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden