wandelen met hond Leuven

Hulp voor wandelen met hond in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Leuven

Wandelen met hond in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Zelf heb ik 3 honden thuis en is mijn mama dierenarts. Naast honden heb ik ook nog veel andere diertjes, die me nauw aan het hart liggen. Ik ben namelijk een echte dierenvriend.
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Sylvia
Sylvia
Leuven
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Sylvia. Ik ben een grote dierenvriend. Ik zou graag voor uw hond komen zorgen en er rond een uur mee gaan wandelen. Mijn vriend heeft een hond die ik regelmatig uitlaat. Ze is zeer koppig, dus ik heb daar al wat ervaring mee.
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo! Voor een klein prijsje ga ik met uw hond een wandeling maken wanneer het voor u even moeilijk is. Ik ben vaak onmiddellijk beschikbaar in en rond Leuven. Uiteraard draag ik goed zorg voor uw trouwe viervoeter.
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben sinds jongs af aan gepassioneerd door dieren. Zelf heb ik thuis verschillende dieren waaronder een hond, katten, pony, ... Nu ik in Leuven studeer help ik graag andere mensen met het verzorgen van hun huisdieren. Groot of klein.
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Judith
Judith
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik heb al heel mijn leven een hond gehad (3 in totaal). Ik ben goed in de omgang met honden en mijn liefde voor hen is enorm groot! Ik ben strict, veilig en respectvol in mijn omgang met dieren.
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Tijntje en ik ben gek op honden! Ik mocht er nooit zelf hebben dus ging ik vroeger vaak langs bij de buurvrouw om die van haar uit te laten. Ik doe dit met veel plezier als het voor u moeilijk gaat!
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Rani
Rani
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik wandel zelf heel graag en vaak met mijn hond maar tijdens de week op kot kan ik dit spijtig genoeg niet doen. Ik zou dus graag mensen helpen door met hun honden te gaan wandelen.
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Karen
Karen
Leuven
Nieuw
Ik ben een echte hondenliefhebber. Bovendien zou het ideaal zijn om het joggen met het uitlaten van een hond te combineren. Ik heb vaak gebabysit op mijn nichtjes en neefjes, waarbij we dan ook samen met de hond leuke dingen gingen doen in het park!
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Jessica
Jessica
Leuven
Nieuw
Zelf heb ik ook honden gehad. Mijn eerste was een American Staffort. En het hondje die ik momenteel heb is een kruising StaffordXMechelaar. Dus van Chihuahua tot Duitse dog NO PROB! bij mijn schoonouders staat de Golden Retriever die ook perfect naar mij luistert :) Een passie die ik graag wil delen en waar ik ook graag mensen mee wil helpen. wandelen in het bos, velden, park, straat, zee ,...allemaal mogelijk! Even sms en of iets laten weten ik antwoord in het uur
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Jana
Jana
Leuven
Nieuw
Ik ben Jana, ik ben 24 jaar, woon in leuven in mijn vrije tijd hou ik me bezig met het opvangen van zwerfkatjes. Maar ik bied ook de mogelijkheid om jullie 4 voeter op te vangen of bij jullie thuis te verzorgen tijdens jullie vakantie ik heb al +- 5 jaar ervaring ben in bezit van verschillende diploma's hiervoor (Asielmedewerker, EHBO bij dieren, kattenverzorging, konijnenverzorging)
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Hester
Hester
Leuven
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en hou vooral van honden. Ik kan gezien mijn job in het onderwijs erg flexibel zijn in de zomermaanden. Ik ben zorgzaam en geniet er zelf erg van om met dieren bezig te zijn.
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Leuven
Nieuw
Ik hou enorm veel van honden maar mag er jammer genoeg zelf geen houden op mijn appartement. Dus ik help mezelf en jou door uw huisdiertje mee op pad te nemen!
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Giel
Giel
Leuven
Nieuw
Ik heb zelf ook een hond thuis en mis het wandelen wel, brengt zowel mens als beest tot rust. ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Burcu
Burcu
Leuven
Nieuw
Ik wandel graag met honden en ik heb er veel ervaring mee aangezien ik in turkije 2 grote honden heb. En ik ga gemakkelijk om met de honden en de meeste honden houden van mij :)
Wandelen met hond in Leuven (3000) - Ayko
Ayko
Leuven
Nieuw
Ik ga heel erg graag wandelen met honden. Het geeft me ook een gevoel van rust. Het liefst wandel ik in een bos of ga in er mee door het stad. Ik heb namelijk ook 2 honden in de familie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Leuven, hondenuitlaatdienst Leuven, hondenwandelaar Leuven, dogwalker Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Leuven

Wandelen met hond (11) - Wandelen met hond (10) - Wandelen met hond (9) - Wandelen met hond (8) - Wandelen met hond (7) - Wandelen met hond (6) - Wandelen met hond (5) - Wandelen met hond (4) - Wandelen met hond - Wandelen met hond (2) - Wandelen met hond - Dog walking - Morgen- en avonduitlaat van keeshond - 's morgens rond half 8 mijn 3 klleine honden uitln - Met de hond gaan wand3len - Honden uit laten! - Wandelen 3 keer/dag vanaf mandag tot frijdag - Tijdelijk 3x/dag hond uitlaten: eigenares op leeftijd en pols gebroken waarsor ze zelf tijdelijk niet kan gaan wand - Dog walk leuven - Hond uitlaten op donderdag, zaterdag en zondag - wandeling met de hond - Wandelen met de hond in Leuven (3000)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden