tuinonderhoud Borgloon

Tuinonderhoud Borgloon: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Borgloon

Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Gunther
Gunther
Brustem
5/5 (20 reviews)
Hallo, ik ben een 45-jarige 'nieuwe' man en woon in het centrum van Sint-Truiden. Momenteel werk ik deeltijds en heb één dag per week vrij. Ik wil via dit platform mijn vrije tijd nuttig besteden om zo wat bij te verdienen en mensen te helpen. Mijn skills gaan van huishouden tot kleine klusjes in en rond het huis. Ik ben eerlijk, stipt en werk nauwkeurig.
Tuinonderhoud in Alken (3570) - Boris
Boris
Alken
5/5 (9 reviews)
Persoon van 28 jaar wilt graag bijklussen. Ik heb ervaring in tuinwerken en schilderen (schilder diploma). Ik kan enkel in het weekend werken, aangezien ik ook nog een job heb doorheen de week. Voor de rest ben ik heel flexibel.
Tuinonderhoud in Bovelingen (3870) - Stany
Stany
Bovelingen
4.86/5 (7 reviews)
Nieuw op Listminut. Ik ben sinds jaar en dag een klusjesman voor iedereen die het goedkoper wil. Ik ben van alle markten thuis, 55 jaar en veel vrije tijd, veel mensen hebben kleine of grote klusjes in en rond hun huis of appartement. Alle werken met graafmachines en kleine andere machines mogelijk. Ik kom graag eens kijken of ik kan helpen, . Misschien tot binnenkort
Tuinonderhoud in Gelinden (3800) - Willy
Willy
Gelinden
4.71/5 (7 reviews)
Hallo, Ik ben Willy; gepensionneerd. Ik bouwde mijn woning ooit zelf + elektriciteit, waterleiding, schilderen, behangen. Kortom ik ben voor alles aanspreekbaar wat klussen betreft in en rondom de woning (ook tuin).
Tuinonderhoud in Alken (3570) - David
David Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Alken
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben David uit Alken en ik heb veel interesse in uw vraag betreffende het onderhoud van uw tuin. Ik doe tuinonderhoud in bijberoep. Ik beschik over het nodige tuinmateriaal zoals heggenschaar, heggenschaar op steel, motorzaag, bladblazer, bosmaaier, enz... . Indien het groenafval dient meegenomen te worden, kan de kostprijs hiervan besproken worden. Met vriendelijke groet, David
Tuinonderhoud in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Dag allemaal! Ik ben Hugo, een jonge arbeider uit Peru. Ik ben 27 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb veel ervaring als personal trainer, zorg voor mensen, manager en keukenliefhebber. Ik spreek Engels, Nederlands, een beetje Frans en mijn moedertaal is Spaans.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Guigoven (3723) - Kenny
Kenny
Guigoven
5/5 (4 reviews)
Hallo allemaal, Ik ben Kenny, 30 jaar. Ik ben arbeider maar zou graag een centje bijverdienen. Ben afgestudeerd in de tuinbouw dus kan bij deze helpen bij het onderhouden van tuinen ( snoeien, gras maaien, … ) Wij hebben onlangs zelf gebouwd en ook daar heb ik redelijk wat zelf ingedaan ( tegels leggen, vloerverwarming leggen, waterleidingen trekken,... )
Tuinonderhoud in Guigoven (3723) - Bart
Bart
Guigoven
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal. Ik ben Bart uit Kortessem en 30 jaar oud. Ik zou graag iets willen bijverdienen door in mijn vrije tijd mensen van hun onkruid te verlossen. Het wieden van onkruid was vroeger mijn eerste werk als jobstudent en ik ben het altijd graag blijven doen. Groeten
Tuinonderhoud in Kortessem (3720) - Mike
Mike
Kortessem
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Mike(34), Ik ben graduaat elektromechanica. ik werk als technisch tekenaar (metaal/bouw), en ben in mijn vrije tijd graag bezig in de (moes)tuin. Ik doe ook graag allerhande klusjes in en om het huis. Maar ook grotere werken ga ik niet uit de weg: elektriciteit, gyprocwerken, tegelen, monteren keukens/meubels. Ik ben niet tevreden met een "ok" resultaat, het moet perfect zijn!
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Daan
Daan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Daan uit Sint-Truiden. Ik ben een jonge zelfstandige van 27 uit Sint-Truiden. U kan bij mij terecht voor algemene tuinwerken. Ik sta graag voor uitdagingen en probeer het steeds creatief aan te pakken.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Jelle 35 jaar. Ik ben beschikbaar voor kleine binnen en buiten werkjes. En dit voor de ruime omgeving Hasselt/Limburg. Ik kies voor een degelijke afwerking met degelijke materialen.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Bonaventure
Bonaventure Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Bonaventure. Graag stel ik mijn expertise in tuinwerken ten dienste en help ik mensen op een correcte manier gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen. Contacteer me gerust als ik iets voor u kan betekenen!
Tuinonderhoud in 's herenelderen (3700) - Jurgen
Jurgen
's herenelderen
5/5 (2 reviews)
Ben een man die al jaren bezig is in tuinen en kleine klussen . De laatste jaren , helpen mijn zonen 21 j mij . Ik kan alleen werken , zij kunnen alleen werken . Zijn in het bezit van een aanhangwagen
Tuinonderhoud in Heers (3870) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heers
5/5 (2 reviews)
Ik ben altijd een handige harry geweest. Voor bijna alle werken in en rondom het huis kan u bij mij terecht. Na corona zat de sleur wat in men eigen job en heb ik besloten om als extra mensen te helpen in bijberoep. Hier haal ik veel voldoening uit.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Emiel
Emiel
Brustem
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, ik ben Emiel ik zouw graag iets willen bij verdienen ik ben 17jaar ik heb een beetje ervaring in tuinonderhoud en ik zit in een tuinbouwschool ik studeer tuinonderhoud en aanleg En doet dat graag.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Borgloon

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Borgloon: geëvalueerd met 4.98 door 82 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Borgloon, tuinier Borgloon, hovenier Borgloon, tuinaannemer Borgloon, onderhoud tuin Borgloon, opruimen groenafval Borgloon, tuinonderhoud prijzen Borgloon,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden