tuinonderhoud Landen

Tuinonderhoud Landen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Landen

Herman is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Tienen (3300) - Herman
Herman
Tienen
4.85/5 (65 reviews)
Dag allemaal, ik ben Herman, een jonge gepensioneerde, gecertificeerde loodgieter, tuinman en klusser die van aanpakken weet mijn motto, de uitgevoerde werkjes moeten dezelfde kwaliteit hebben zoals ze bij mij moeten uitgevoerd zijn en dit tot ieders tevredenheid. Ik heb een persapparaat om sanitaire leidingen af te persen ben perfect Nederlands met notie van het Frans en Duits.
Tuinonderhoud in Velm (3806) - Marc junior
Marc junior
Velm
5/5 (8 reviews)
Mijn naam is Junior. Ik wil graag wat bijverdienen naast mijn gewone job als leerkracht. Mijn vader is altijd fruitboer geweest en aangezien de appel niet ver van de boom valt, werk ik graag in het veld maar vooral in tuinen (maaien, snoeien, onkruid verwijderen, planten,...).
Tuinonderhoud in Outgaarden (3321) - David
David Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Outgaarden
5/5 (7 reviews)
Hallo allemaal, Ik ben David, 41jaar en heb ondertussen 20 jaar ervaring in de bouw en ook in de tuinbouw. Ik ben vooral gespecialiseerd in elektriciteit en sanitair. Maar ook andere klussen schrikken me niet af. Ook in de tuin kan ik mijn mannetje staan. Onderhoud, snoeiwerken, hakselen van hout alsook het bouwkbouwklaar maken van perselen. Bij interesse hoor ik het graag. Grtz David
Tuinonderhoud in Eliksem (3400) - Joris
Joris
Eliksem
4.5/5 (4 reviews)
Hallo, Ik ben joris, 30 jaar en ben op zoek naar een aantal tuin om te onderhouden, zodat ik een centje kan bijverdienen. Ik ben graag buiten bezig, dus is dit ideaal voor mij.
Tuinonderhoud in Overwinden (3400) - Kanio
Kanio
Overwinden
5/5 (3 reviews)
Hallo! Mijn naam is Kanio ,26 jaar en werkend in de sanitaire sector. Ik zou graag wat bijverdienen via deze weg vooraleer ik mijn bijberoep opstart. Voor algemene klus- en tuinwerken kan u bij mij terecht. Voor verdere afspraaken kan u op mij klikken
Tuinonderhoud in Tienen (3300) - Anke
Anke
Tienen
5/5 (3 reviews)
Ik ben een actieve 28 jarige die open staat voor vele klusjes, gaande van oppas tot tuinonderhoud, kuisen of honden uitlaten. Ik verplaats me met de fiets en openbaar vervoer. Als je een harde werker zoekt, die zelfstandig kan werken, geen schrik heeft van vuile handen en zich graag flexibel opstelt dan ben je bij mij aan het juiste adres. Hopelijk kunnen wij snel iets betekenen voor elkaar!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Linter (3350) - Dylan
Dylan
Linter
4.5/5 (2 reviews)
dag iedereen ben dylan een jonge werkzoekende van 19 jaar. ben van plan binnen zeer korte tijd zelfstandig te starten. maar ook dan blijf ik jullie met plezier van dienst. ik heb ervaring in alle klus en renovatiewerken alsook in tuin aanleg en onderhoud.
Tuinonderhoud in Bost (3300) - Kelvin
Kelvin
Bost
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Kelvin. Ik werk in schiften en heb dus al eens tijd om eens iemand te komen helpen voor een vergoeding. Ik kan helpen bij elektronische apparaten in te stellen, Ikea spellen in elkaar zetten of onderhoud, binnen en buiten.
Tuinonderhoud in Landen (3400) - Marc
Marc
Landen
5/5 (1 reviews)
Mijn naam is Marc, ik ben 39 en werk in shiften. Mijn hoofdberoep is klantendienst, ik heb een A2 automechanica, ik ben handig met sleutelen aan de auto, fiets of ook thuis. Met talen kan ik ook goed overweg: Frans, Duits en Engels. Van Computers ben ik ook niet bang. Ik heb een kat (Porsche) dus als ik bij u kan komen oppassen, dan laat maar weten.
Tuinonderhoud in Landen (3400) - Mathieu
Mathieu
Landen
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Mathieu en ik ben 20 jaar. Ik ben student en met de sluiting van de horeca heb ik helaas geen bijverdiensten meer. Ik ben iemand die vlot met mensen omga. Verder ben ik een handige persoon en een harde werker. Het grasmaaien, uw hond wandelen, meubels verplaatsen & monteren, schilderen… zijn o.a. taken die ik kan voeren. Ik neem alle klusjes aan. Aarzel niet, neem contact op!
Tuinonderhoud in Tienen (3300) - Stijn
Stijn
Tienen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Stijn, Ik werk voor krefel als installateur van oa dampkappen vaatwassers... zelf heb ik in mijn eigen woning renovatie werken gedaan. Gyproc, tegelen, sanitair. Aan oude elektrische installaties werk ik niet. Ik werk graag in de tuin. Het ene werk al wat zwaarder dan het andere . Ik verplaats me met de auto.
Tuinonderhoud in Eliksem (3400) - Tommy
Tommy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eliksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een professionele tuinman die vooral onderhoud van prive en bedrijfstuinen doet en grote oppervlakte maait en aanplantingen verzorgd maar ook het leveren van verschillende tuinmaterialen kan op vraag van de klant
Tuinonderhoud in Velm (3806) - Brent
Brent
Velm
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Brent 28 jaar en breng de week vooral door achter de computer voor. Hierdoor breng ik mijn vrije tijd vooral door in de tuin, of met fietsen. Indien jullie beroep willen doen op mijn diensten, kan je me altijd contacteren
Tuinonderhoud in Tienen (3300) - Georges
Georges
Tienen
5/5 (1 reviews)
Goeie dag, Ik ben Georges en ben ondertussen op pensioen gerechtigde leeftijd gekomen waardoor ik dat kan gaan doen wat ik graag doe. Dit kan van onderhoud wagen tot fiets zijn, van bomen vellen tot hagen snoeien of kleine klusjes in en rondom de woning. Georges
Tuinonderhoud in Drieslinter (3350) - Frederik
Frederik
Drieslinter
5/5 (1 reviews)
Mijn naam is Frederik ik ben 35 jaar oud en heb ervaring in tuinaanleg en onderhoud en doe vooral kleine reparaties en onderhoud Ik heb mijn woning volledig zelf verbouwd en heb elektriciteit elektronica gestuurdeerd In hoofdberoep heb ik ervaring als werfmanager en techniekers aansturen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Landen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Landen: geëvalueerd met 4.92 door 101 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Landen, tuinier Landen, hovenier Landen, tuinaannemer Landen, onderhoud tuin Landen, opruimen groenafval Landen, tuinonderhoud prijzen Landen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden