tuinonderhoud Overwinden

Tuinonderhoud Overwinden: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Overwinden

Tuinonderhoud in Tienen (3300) - Herman
Herman
Tienen
4.85/5 (65 reviews)
Dag allemaal, ik ben Herman, een jonge gepensioneerde, gecertificeerde loodgieter, tuinman en klusser die van aanpakken weet mijn motto, de uitgevoerde werkjes moeten dezelfde kwaliteit hebben zoals ze bij mij moeten uitgevoerd zijn en dit tot ieders tevredenheid. Ik heb een persapparaat om sanitaire leidingen af te persen ben perfect Nederlands met notie van het Frans en Duits.
Tuinonderhoud in Wilderen (3803) - André
André
Wilderen
4.9/5 (20 reviews)
Hallo, ik ben André gepensioneerd bediende 66 jaar oud . Thuis heb ik een vrij grote tuin met veel snoeiwerk en heb op dit gebied al wat expertise opgedaan . Graag zou ik af en toe ook andere mensen helpen met hun snoeiwerk.
Tuinonderhoud in Linter (3350) - Erwin
Erwin
Linter
4.75/5 (8 reviews)
Hallo ik ben Erwin 49jaar en ben een handige Harry ik heb vroeger zelfstandig een klusbedrijf gehad en heb hier heel wat ervaring mee opgedaan en ben van alle markten thuis , zowel binnen huis als buiten huis
Tuinonderhoud in Velm (3806) - Marc junior
Marc junior
Velm
5/5 (8 reviews)
Mijn naam is Junior. Ik wil graag wat bijverdienen naast mijn gewone job als leerkracht. Mijn vader is altijd fruitboer geweest en aangezien de appel niet ver van de boom valt, werk ik graag in het veld maar vooral in tuinen (maaien, snoeien, onkruid verwijderen, planten,...).
Tuinonderhoud in Outgaarden (3321) - David
David Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Outgaarden
5/5 (7 reviews)
Hallo allemaal, Ik ben David, 41jaar en heb ondertussen 20 jaar ervaring in de bouw en ook in de tuinbouw. Ik ben vooral gespecialiseerd in elektriciteit en sanitair. Maar ook andere klussen schrikken me niet af. Ook in de tuin kan ik mijn mannetje staan. Onderhoud, snoeiwerken, hakselen van hout alsook het bouwkbouwklaar maken van perselen. Bij interesse hoor ik het graag. Grtz David
Tuinonderhoud in Eliksem (3400) - Joris
Joris
Eliksem
4.5/5 (4 reviews)
Hallo, Ik ben joris, 30 jaar en ben op zoek naar een aantal tuin om te onderhouden, zodat ik een centje kan bijverdienen. Ik ben graag buiten bezig, dus is dit ideaal voor mij.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Overwinden (3400) - Kanio
Kanio
Overwinden
5/5 (3 reviews)
Hallo! Mijn naam is Kanio ,26 jaar en werkend in de sanitaire sector. Ik zou graag wat bijverdienen via deze weg vooraleer ik mijn bijberoep opstart. Voor algemene klus- en tuinwerken kan u bij mij terecht. Voor verdere afspraaken kan u op mij klikken
Tuinonderhoud in Tienen (3300) - Anke
Anke
Tienen
5/5 (3 reviews)
Ik ben een actieve 28 jarige die open staat voor vele klusjes, gaande van oppas tot tuinonderhoud, kuisen of honden uitlaten. Ik verplaats me met de fiets en openbaar vervoer. Als je een harde werker zoekt, die zelfstandig kan werken, geen schrik heeft van vuile handen en zich graag flexibel opstelt dan ben je bij mij aan het juiste adres. Hopelijk kunnen wij snel iets betekenen voor elkaar!
Tuinonderhoud in Linter (3350) - Dylan
Dylan
Linter
4.5/5 (2 reviews)
dag iedereen ben dylan een jonge werkzoekende van 19 jaar. ben van plan binnen zeer korte tijd zelfstandig te starten. maar ook dan blijf ik jullie met plezier van dienst. ik heb ervaring in alle klus en renovatiewerken alsook in tuin aanleg en onderhoud.
Tuinonderhoud in Bost (3300) - Kelvin
Kelvin
Bost
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Kelvin. Ik werk in schiften en heb dus al eens tijd om eens iemand te komen helpen voor een vergoeding. Ik kan helpen bij elektronische apparaten in te stellen, Ikea spellen in elkaar zetten of onderhoud, binnen en buiten.
Tuinonderhoud in Zoutleeuw (3440) - Martine
Martine
Zoutleeuw
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben 54 jaar en op zoek naar een bijverdienste. Ik woon in Zoutleeuw maar beschik over een auto dus verplaatsingen zijn geen probleem. Heb je binnenkort een feest en moet je tuin inorde gezet worden of heb je hulp nodig bij het poetsen/opruimen/klaarzetten van je tuin of living, aarzel niet ik help alles inorde zetten. Neem contact op, en we bespreken dit. Martine
Tuinonderhoud in Landen (3400) - Marc
Marc
Landen
5/5 (1 reviews)
Mijn naam is Marc, ik ben 39 en werk in shiften. Mijn hoofdberoep is klantendienst, ik heb een A2 automechanica, ik ben handig met sleutelen aan de auto, fiets of ook thuis. Met talen kan ik ook goed overweg: Frans, Duits en Engels. Van Computers ben ik ook niet bang. Ik heb een kat (Porsche) dus als ik bij u kan komen oppassen, dan laat maar weten.
Tuinonderhoud in Landen (3400) - Mathieu
Mathieu
Landen
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Mathieu en ik ben 20 jaar. Ik ben student en met de sluiting van de horeca heb ik helaas geen bijverdiensten meer. Ik ben iemand die vlot met mensen omga. Verder ben ik een handige persoon en een harde werker. Het grasmaaien, uw hond wandelen, meubels verplaatsen & monteren, schilderen… zijn o.a. taken die ik kan voeren. Ik neem alle klusjes aan. Aarzel niet, neem contact op!
Tuinonderhoud in Tienen (3300) - Stijn
Stijn
Tienen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Stijn, Ik werk voor krefel als installateur van oa dampkappen vaatwassers... zelf heb ik in mijn eigen woning renovatie werken gedaan. Gyproc, tegelen, sanitair. Aan oude elektrische installaties werk ik niet. Ik werk graag in de tuin. Het ene werk al wat zwaarder dan het andere . Ik verplaats me met de auto.
Tuinonderhoud in Eliksem (3400) - Tommy
Tommy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eliksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een professionele tuinman die vooral onderhoud van prive en bedrijfstuinen doet en grote oppervlakte maait en aanplantingen verzorgd maar ook het leveren van verschillende tuinmaterialen kan op vraag van de klant
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Overwinden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Overwinden: geëvalueerd met 4.92 door 130 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Overwinden, tuinier Overwinden, hovenier Overwinden, tuinaannemer Overwinden, onderhoud tuin Overwinden, opruimen groenafval Overwinden, tuinonderhoud prijzen Overwinden,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden