tuinonderhoud Stevoort

Tuinonderhoud Stevoort: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Stevoort

Jeroen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Herk-De-Stad (3540) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herk-De-Stad
4.93/5 (123 reviews)
Hallo, ik ben Jeroen, 30 jaar oud. Ik woon in de regio Nieuwerkerken en wil graag wat bij klussen. Bij voorkeur tuinieren, naar de containerpark gaan... Ik kan ook echter ook andere dingen. Heb mijn huis zelf afgewerkt, zowel binnen als buiten.
Tuinonderhoud in Herk-De-Stad (3540) - Tom
Tom
Herk-De-Stad
4.99/5 (119 reviews)
Hoi, mijn hobby is in de tuin werken. Ik heb hiervoor een motoculteur met overtopfrees en rotoreg om je grond te bewerken en gras te kunnen inzaaien. Hoog gras maaien (klepelmaaier) is ook een regelmatige bezigheid, net zoals je gras te ontmossen (verticuteren). Ook heb ik een zwaar kliefmachine om je hout te klieven. Plaatsen van deuren en laminaat (vooral in de winter) is ook één van mijn hobby.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (114 reviews)
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Tom is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Kuringen (3511) - Tom
Tom
Kuringen
5/5 (15 reviews)
Hoi, ik ben Tom 46 jaar en werk overdag als technisch medewerker. Jaren voer ik al allerhanden klussen uit en wil nu via deze weg ook na mijn uren aan de slag. Dit platform is dan ook ideaal om mensen te vinden die mijn hulp kunnen gebruiken. Werk steeds alsof het voor me zelf is! ;-)
Tuinonderhoud in Binderveld (3850) - Gunter
Gunter
Binderveld
4.91/5 (11 reviews)
Jonge dynamisch en technisch onderworpen persoon die zich graag buiten zijn vaste job wil toeleggen op mensen te helpen. Graag luister ik naar uw vragen of verzoeken waarmee ik mij nuttig voor jou kan bezig houden
Tuinonderhoud in Alken (3570) - Boris
Boris
Alken
5/5 (9 reviews)
Persoon van 28 jaar wilt graag bijklussen. Ik heb ervaring in tuinwerken en schilderen (schilder diploma). Ik kan enkel in het weekend werken, aangezien ik ook nog een job heb doorheen de week. Voor de rest ben ik heel flexibel.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Kristof
Kristof
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Hallo, Mijn naam is Kristof en ben woonachtig in Hasselt. Ik stel mijn vrije tijd ter beschikking om wat bij te verdienen in het tuinonderhoud zoals hagen snoeien, grasmaaien, opruimen,enz. Ik ben een gemotiveerde en harde werker. Nauwkeurigheid en gestructureerd werken vind ik belangrijk.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben Jelle, een 40 jarige zelfstandige. Momenteel ben ik bezig met de verkoop van mijn bedrijf en ik zoek alvast een nieuwe bezigheid. Ik doe graag werk in de tuin en aan het terras, maar kan ook helpen met kleine klusjes in huis of doe transport met mijn camionette. Ik kan ook helpen met basistaken op de computer: onderhoud, virusverwijdering, (her-)installeren randapparatuur.
Tuinonderhoud in Alken (3570) - David
David Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Alken
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben David uit Alken en ik heb veel interesse in uw vraag betreffende het onderhoud van uw tuin. Ik doe tuinonderhoud in bijberoep. Ik beschik over het nodige tuinmateriaal zoals heggenschaar, heggenschaar op steel, motorzaag, bladblazer, bosmaaier, enz... . Indien het groenafval dient meegenomen te worden, kan de kostprijs hiervan besproken worden. Met vriendelijke groet, David
Tuinonderhoud in Kermt (3510) - Giovanni
Giovanni
Kermt
5/5 (5 reviews)
Dag allemaal, ik ben giovanni, een gepensioneerde ex-mijnwerker van 62 jaar. Door aan mijn eigen woonst te werken, heb ik ervaring met het klussen aan een huis zoals behangen, schilderen, monteren. Ook in de tuin ben ik handig zoals; het gras afrijden, snoeiwerk, etc. Waarom ik te vertrouwen ben? Ik heb in een carrosserie zaak gewerkt als verantwoordelijke en kwam dagelijks in contact met klanten.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Graag help ik je met allerhande klussen. Vloerwerken, betonwerken, metsen, gyprocwerken en verschillende schrijnwerken. Ook plaats ik met veel plezier je tuinhuis of maakt ik je tiny house. Ik werk steeds correct. Contacteer mij voor je vragen
Tuinonderhoud in Kuringen (3511) - Pieter
Pieter
Kuringen
5/5 (3 reviews)
Ik ben werknemer, partner en vader van 2 kinderen. Om van mijn hobby een bijverdienste te kunnen maken, ben ik recent gestart als tuinman in bijberoep. Graag help ik u verder met klussen in het groen zoals gras maaien, hagen scheren, ongewenste kruiden wieden e.d.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Jelle 35 jaar. Ik ben beschikbaar voor kleine binnen en buiten werkjes. En dit voor de ruime omgeving Hasselt/Limburg. Ik kies voor een degelijke afwerking met degelijke materialen.
Tuinonderhoud in Stevoort (3512) - Gunter
Gunter
Stevoort
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is Gunter... Mijn hoofdberoep is installateur sanitair cv. Ik zou je kunnen helpen met kleine renovatie zoals schilderen, behangen, plaatsen van gyproc wanden, elektriciteits werken,tegelwerken, onderhoud van tuinen als ook snoeien van hagen, plaatsen van boordstenen. Ik heb heel wat technische bagage op gedaan de afgelopen 23jaar.
Tuinonderhoud in Binderveld (3850) - Tim
Tim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Binderveld
5/5 (2 reviews)
Heb altijd in tuinen gewerkt , grote tuinen en kleine tuinen heb oog voor afwerking en kwaliteit, doe aanplanten, inrichten, snoeien, zaag werken, maaien en verticuteren enz... . Ben in bezit van eigen materiaal en wagen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Stevoort

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Stevoort: geëvalueerd met 4.68 door 436 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Stevoort, tuinier Stevoort, hovenier Stevoort, tuinaannemer Stevoort, onderhoud tuin Stevoort, opruimen groenafval Stevoort, tuinonderhoud prijzen Stevoort,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden