tuinonderhoud Stokrooie

Tuinonderhoud Stokrooie: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Stokrooie

Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (114 reviews)
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Tuinonderhoud in Kuringen (3511) - Erwin
Erwin
Kuringen
5/5 (17 reviews)
Hoi, mijn naam is Erwin en word bijna 50j. Ik ben iemand die graag bezig is en uitgerust met 2 rechter handen. Jammer genoeg kan ik mijn drang om te klussen niet uiten in mijn dagelijkse job. Vandaar dat ik hopelijk hier wat klusjes kan vinden, iemand uit de nood kan helpen en ineens een centje kan bijverdienen
Tom is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Kuringen (3511) - Tom
Tom
Kuringen
5/5 (15 reviews)
Hoi, ik ben Tom 46 jaar en werk overdag als technisch medewerker. Jaren voer ik al allerhanden klussen uit en wil nu via deze weg ook na mijn uren aan de slag. Dit platform is dan ook ideaal om mensen te vinden die mijn hulp kunnen gebruiken. Werk steeds alsof het voor me zelf is! ;-)
Tuinonderhoud in Zonhoven (3520) - Valentin
Valentin
Zonhoven
5/5 (14 reviews)
Hallo, mijn naam is Valentin. 62 jaar gepensioneerd en wil me nog graag af en toe bezighouden. Werken in de tuin of kleine klusjes doe ik graag. Kort om...ik ben graag bezig. Hopelijk tot binnenkort, maar hou het vooral gezond.
Tuinonderhoud in Kermt (3510) - Giovanni
Giovanni
Kermt
5/5 (5 reviews)
Dag allemaal, ik ben giovanni, een gepensioneerde ex-mijnwerker van 62 jaar. Door aan mijn eigen woonst te werken, heb ik ervaring met het klussen aan een huis zoals behangen, schilderen, monteren. Ook in de tuin ben ik handig zoals; het gras afrijden, snoeiwerk, etc. Waarom ik te vertrouwen ben? Ik heb in een carrosserie zaak gewerkt als verantwoordelijke en kwam dagelijks in contact met klanten.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Graag help ik je met allerhande klussen. Vloerwerken, betonwerken, metsen, gyprocwerken en verschillende schrijnwerken. Ook plaats ik met veel plezier je tuinhuis of maakt ik je tiny house. Ik werk steeds correct. Contacteer mij voor je vragen
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Kuringen (3511) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kuringen
4.0/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Jan uit Hasselt. Ik doe tuinonderhoud en klussen in bijberoep. Ik ben iemand die luister naar zijn klant , zorgvuldig en stipt is. Ik heb proffessineel materiaal waarmee ik de werken op een efficiënte manier kan uitvoeren. Ik ben elektricien van opleiding en kom hiermee dagelijks in aanraking tijdens mijn hoofd job. Voor het snoeien heb ik voor en najaar snoeien gevolgd in pvco.
Tuinonderhoud in Kuringen (3511) - Pieter
Pieter
Kuringen
5/5 (3 reviews)
Ik ben werknemer, partner en vader van 2 kinderen. Om van mijn hobby een bijverdienste te kunnen maken, ben ik recent gestart als tuinman in bijberoep. Graag help ik u verder met klussen in het groen zoals gras maaien, hagen scheren, ongewenste kruiden wieden e.d.
Tuinonderhoud in Zonhoven (3520) - Frédéric
Frédéric
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Frédéric. Ik heb een opleiding bachelor elektro-mechanica en via dit platform zou ik u graag willen helpen met allerhande klussen. Gaande van gras afrijden tot elektriciteit leggen, elektrische of mechanische toestellen herstellen, verven, enz... Vragen staat vrij! Ook voor het transporteren van goederen of naar het containerpark gaan kan u op mij rekening. Groeten en tot binnenkort
Tuinonderhoud in Zonhoven (3520) - Kris
Kris
Zonhoven
4.5/5 (2 reviews)
Hallo,mijn naam is Kris en ben 40jaar wonende te Zonhoven. Hiermee wil ik mijn vrije tijd nuttig besteden en ietsje bijverdienen en zo ook de mensen verder helpen . Heb veel ervaring in verschillende klussen al 25jaar ondertussen en zeer uit elkaar lopende klussen , zoals tegel en vloer werken maar ook borduren zetten en zelfs tuinonderhoud, of verf werkjes , enzovoort... Tot binnenkort
Tuinonderhoud in Zolder (3550) - Robin
Robin
Zolder
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, ik ben Robin, een 37 jarige arbeider uit Heusden-Zolder. Ik ben handig, flexibel en zeer nauwkeurig. Ik heb veel ervaring opgedaan bij de verbouwing van ons huis. Ik kan u helpen met uiteenlopende klussen. We hebben thuis 2 kindjes dus een extraatje om iets leuk te doen kunnen we altijd gebruiken, ik ben bereid om daarvoor de handen uit de mouwen te steken.
Tuinonderhoud in Appelterre-eichem (9400) - John
John
Appelterre-eichem
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben een gepensioneerde voetbaljournalist die u wil komen helpen om uw tuin, grasplein en kanten te helpen onderhouden met uw materiaal. Schrik niet van mijn leeftijd (75); ik ben gezond en nog vrij sterk. Tot vorig seizoen schreef ik in bijberoep nog over eersteklassevoetbal. Nu wil ik wat buiten werken om fit te blijven, weer wat structuur in mijn dagen te krijgen en om iets bij te verdienen.
Tuinonderhoud in Kuringen (3511) - Taron
Taron
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal ik ben Taron en werk al 10 jaar in de telecom. Maar ben ook heel handig als er iets hersteld moet worden of vernieuwd worden thuis. Ik heb ook een eigen camionet voor als u graag iets wilt verhuisen of naar de container park wil brengen.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben zelfstandige koerier uit Hasselt en heb vaak vrije uren die ik kan opvullen met extra opdrachten zoals verhuizingen, expressritten enzovoort. Voor meer informatie kan u me altijd .
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kom uit de evenementen-sector en was gewoon om meerdere shifts / vele uren per dag te werken, nu door Corona werk ik van 6h30-15h30. Dus ik heb nog energie en tijd over om een handje toe te steken bij diegene die dit nodig heeft! Afwerking sin het belangrijkste van de job, en een stukje rijden met de auto zit mij ook zeker niet tegen. Misschien tot snel!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Stokrooie

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Stokrooie: geëvalueerd met 4.62 door 187 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Stokrooie, tuinier Stokrooie, hovenier Stokrooie, tuinaannemer Stokrooie, onderhoud tuin Stokrooie, opruimen groenafval Stokrooie, tuinonderhoud prijzen Stokrooie,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden