tuinwerken Hasselt

Tuinwerken Hasselt: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Hasselt

Tuinwerken in Herten (3831) - Marnix
Marnix
Herten
5/5 (5 reviews)
Ik werk graag buiten en in de tuin. Ik heb het meeste materiaal hiervoor ter beschikking, en heb ook een remorque voor het groenafval weg te brengen.
Tuinwerken in Diepenbeek (3590) - Noémie
Noémie
Diepenbeek
5/5 (4 reviews)
Ré-emmenagement de votre jardin, nettoyage de terrasse, plantation diverses, terrassement.. faissons de votre jardin votre havre de paix! Il vous suffit d'y penser et je fais le reste.
Tuinwerken in Zonhoven (3520) - Kris
Kris
Zonhoven
4.5/5 (2 reviews)
Heb al verschillende omheiningen geplaatst, draad of platen . Of kleine klinker werkjes of een terras aanleggen en betegelen . Of kiezel paadjes met borduren , of kunst gras behoren allemaal tot de dingen die ik kan uitvoeren .stuur me een berichtje en we zien verder
Tuinwerken in Binderveld (3850) - Tim
Tim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Binderveld
5/5 (2 reviews)
Ik heb altijd in luxe tuinen en gewoone gewerkt ik heb veel ervaring ik doe scheer en snoei werken zagen aanleg aanplanting verticuteren maaien onderhoud enzovoort
Tuinwerken in Kuringen (3511) - Taron
Taron
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een ervaren schilder met meer dan 10 jaar ervaring. U kan bij mij terecht voor schilderwerken maar ook voor de volgende klussen. - Plaatsen van omheining - Plaatsen van wc en lavabo - Plaatsen van gyproc - Pleisteren van muuren en plafond - En tuinwerken En nog veel meer....
Tuinwerken in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Het aanleggen van klinkers tegels of tuinhuisjes bouwen is voor mij geen enkel probleem. Ik heb hier ook redelijk genoeg ervaring in en kan het ook aantonen.
Tuinwerken in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
If you take a good service and quality of doing job and for wonderful conclusions you can prefer me and my services carefully and patiently with no problem.
Tuinwerken in Kuringen (3511) - Brecht
Brecht Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kuringen
1.0/5 (1 reviews)
voor zware tuinwerken hebben wij diverse machines voor het ons gemakkelijker te maken maar ook voor het u sneller te doen verlopen zo heeft u sneller plezier van een prachtige tuin
Tuinwerken in Hasselt (3500) - Dior
Dior
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Heb altijd waar ik woonde, veel tuinier werk gedaan net zo als mijn buren geholpen toen. Heb mijn ervaring gekregen en mijn know how. Ik hou om mijn werk te doen met eficientie.
Tuinwerken in Nieuwerkerken (3850) - Werner
Werner
Nieuwerkerken
Nieuw
Gaat het fysiek wat minder , dan wil ik u met plezier verder helpen in de tuin dit doormiddel van snoeien of maaien van u hof beschik over een eigen gras-bosmaaier. Of met andere zwaardere klusjes zou ik u kunnen helpen .
Tuinwerken in Zonhoven (3520) - Max
Max
Zonhoven
Nieuw
Ik onderhoud uw tuin naar jou wensen. Met een goed overleg maken wij alles bespreekbaar. Ik beschik over Ervaring. Machinaal Werk gerief heb ik niet beschikbaar.
Tuinwerken in Hasselt (3500) - Tom
Tom
Hasselt
Nieuw
Hulp bij tuinaanleg, tuinterras, hakken van bomen + opruimwerken. Zetten van palen + omheining. Afbraak en opruimwerken. + grasmaaien van tuinen enzovoort.
Tuinwerken in Hasselt (3500) - Alexandros
Alexandros
Hasselt
Nieuw
Ik heb al veel ervaring met hagen snoeien en vooral tuinonderhoud. Ik heb persoonlijk al het apparatuur dat er nodig is voor een tuin in orde te brengen.
Tuinwerken in Hasselt (3500) - Jordan
Jordan
Hasselt
Nieuw
Zware tuinwerken zijn voor mij geen probleem met mijn ervaring. Al een aantal jaar realiseer ik dit voor vrienden en kennissen. Ik ben in een zeer gezonde conditie en niet vies van zwaar arbeid
Tuinwerken in Hasselt (3500) - Katrien
Katrien
Hasselt
Nieuw
Ik ben reeds lang in het onderwijs en heb hier veel ervaring in. Ik ken mijn vakken perfect en heb een goed contact met leerlingen. Wat betreft tuinwerken heb ik ook reeds 3 jaar ervaring en ik ben perfectionnistisch.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hulp voor tuinwerken Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ Enorm blij met de support die jullie gegeven hebben en de vragen die zeer duidelijk en snel beantwoord zijn. Bedankt! ”
Luc
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Hasselt: geëvalueerd met 4.5 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Hasselt, tuinaanleg Hasselt, terras aanleggen Hasselt, tuinaannemer Hasselt, omheining plaatsen Hasselt, tuin werken Hasselt, werken in de tuin Hasselt, tuinontwerp Hasselt, tuinhulp lage prijs Hasselt, tuinarchitect Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinwerken in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden