strijkhulp Brugge

Ontdek talentvolle strijkhulp in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Brugge

Strijkhulp in Knokke (8300) - Ann
Ann
Knokke
5/5 (26 reviews)
Ik doe heel graag huishoudelijke klusjes. Mijn voorkeur gaat uit naar strijken maar ook andere taken zoals poetsen, koken, ... doe ik met heel veel plezier.
Strijkhulp in Assebroek (8310) - Marie-christine
Marie-christine
Assebroek
4.92/5 (13 reviews)
Hallo, ik zoek strijkwerk bij mij thuis. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring met strijkwerk via mijn werk. Aarzel niet om contact met mij op te nemen !
Strijkhulp in Varsenare (8490) - Wendy
Wendy
Varsenare
5/5 (12 reviews)
Met veel plezier en een hoop ervaring sta ik garant voor kwalitatieve dienstverlening op het gebied van textielonderhoud, van wassen, drogen tot plooien en/of strijken. Ook voor paardendekens, zadeldoeken e.d. Kunt u bij mij terecht. Ophalen en terugbrengen behoort zeer zeker tot de mogelijkheden.
Strijkhulp in Sint-andries (8200) - Berlinda
Berlinda
Sint-andries
5/5 (3 reviews)
Heb ervaring met strijken en stofsoorten daar ik van opleiding kleding gevolgd heb,kan ook herstellingen doen indien nodig,gaatjes dichten knopen aannaaien iets verkorten zoom naaien exetera....
Strijkhulp in Assebroek (8310) - Kathleen
Kathleen
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring in retouches en naaien. Het strijken heb ik daar ook nauwgezet moeten uitvoeren en wil ik met plezier doen voor anderen Ik werk niet op woensdagnamiddag en zou graag daar paar uurtjes willen investeren in strijken voor anderen Je mag me daar zeker voor contacteren. Ik kan dit ook op een avond of in het weekend bij de mensen thuis doen
Strijkhulp in Sint-andries (8200) - Benea
Benea
Sint-andries
5/5 (2 reviews)
I have experience and I really like to iron, no matter what, You just have to bring them (even for washing) and you can take them nicely packaged or on hangers
Strijkhulp in Sint-andries (8200) - Maria-bernarda
Maria-bernarda
Sint-andries
5/5 (2 reviews)
Ik doe dat heel graag,en lever perfect geplooid en gestreken werk af,ik doe dit ook als vrijwilliger in de zorg voor mindervalide,en ze zijn daar heel content.
Strijkhulp in Brugge (8000) - Mihaela
Mihaela
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb 5 jaren als poetsvrouw gewerkt en een van mijn verantwoordelijkheden was om de kleren van mijn klanten te strijken. Mijn klanten waren altijd tevreden met mijn werk.
Strijkhulp in Blankenberge (8370) - Jessy
Jessy
Blankenberge
5/5 (1 reviews)
Toen ik nog bij mijn ouders woonde, strijkte ik al enorm vaak. Heb ook de ervaring van kostuum/hemd/blouse. Dit doordat ik naar een school ging met uniform en altijd mijn uniform streek
Strijkhulp in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag en help daarmee graag een handje voor als je er geen tijd voor hebt of het eigenlijk niet graag doet. De strijk kan bij mij thuis afgezet worden maar ik kan het gerust ook komen ophalen of ter plaatse strijken
Strijkhulp in Sint-andries (8200) - Mona
Mona
Sint-andries
Nieuw
Hoi! Je hoort het misschien niet veel maar ik strijk graag! Ik doe het net, verzorgd en hoe ik het zelf graag ook zou willen, maar naar de wens van u. Ik beschik wel niet over een wagen hopelijk is dat geen min puntje. Hopelijk tot snel!
Strijkhulp in Brugge (8000) - Naessens
Naessens
Brugge
Nieuw
ik ben Cecile, ik ben 64 jaar ik woon in het centrum van Brugge.momenteel ben ik huisvrouw met (te veel ) vrije tijd,die ik nuttig wil invullen. Ik was 24 jaar zelfstandige daarna koffiedame bij de CM, hoofdkassierster, gerante in een chocoladewinkel. Tussen al deze jobs runde ik tevens mijn huishouden.
Strijkhulp in Zedelgem (8210) - Carine
Carine
Zedelgem
Nieuw
Ik hou van strijken, Ik hou van strijken Ik hou van strijken Ik hou van strijken Ik houIk hou van strijken van strijken Ik hou van strijken Ik hou van strijken
Strijkhulp in Koolkerke (8000) - Petra
Petra
Koolkerke
Nieuw
Ik heb al 8 jaar ervaring en doe mijn strijkdienst bij mij thuis, dus ben ik ook bereikbaar tot 20u30 ‘s avonds en op afspraak ook in het weekend. Bellen maar!!😉
Strijkhulp in Sint-kruis (8310) - Tom
Tom
Sint-kruis
Nieuw
Fgbbbvbvvvbbvvffffvvvvvvvvvvv. Vvv. Vv. Vvvvvv bvv. Gvvvvvv. Vvvvvv. Bvvvvv. Bbvvvvvvvvb. Gvvvvvvvvbbbvbbbb gggvvvvvvvhhhh vggvvvvvv bvvvvvvvvvbb hggvvvvvvv gg
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Brugge: geëvalueerd met 4.99 door 63 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Brugge, strijkhulp aan huis Brugge, stijkster Brugge, strijkdienst Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Brugge vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Brugge aan te werven. Strijkhulpen in Brugge helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de perfecte strijkhulp in Brugge?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Brugge

Je hebt een strijkhulp in Brugge gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Brugge kan vragen, hang af van verscheidene factoren.

De prijs voor strijkhulp in Brugge kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer goed te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verscheidene prijsoffertes van verscheidene strijkhulpen in Brugge. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de evaluaties van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest frequente diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Brugge
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
T-shirts strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Brugge, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te krijgen.

Strijkhulp in Brugge: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Brugge inschakelen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Brugge verscheidene klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem eenvoudiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Brugge. Dit kan natuurlijk een een rol spelen op jouw selectie van strijkhulp in Brugge. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen materiaal meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om raad om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere diensten doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Brugge strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Brugge in dienst te nemen. Een strijkhulp in Brugge klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp in dienst neemt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je juist wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een paar t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Brugge? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Brugge en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige job en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsoffertes van strijkhulpen in Brugge!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Brugge

Strijkhulp - Kledij strijken - Strijk - Strijkster aan huis - te bespreken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden