strijkhulp Brugge

Ontdek talentvolle strijkhulp in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Brugge

Strijkhulp in Knokke (8300) - Ann
Ann
Knokke
5/5 (26 reviews)
Ik doe heel graag huishoudelijke klusjes. Mijn voorkeur gaat uit naar strijken maar ook andere taken zoals poetsen, koken, ... doe ik met heel veel plezier.
Marie-christine is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Assebroek (8310) - Marie-christine
Marie-christine
Assebroek
4.92/5 (13 reviews)
Hallo, ik zoek strijkwerk bij mij thuis. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring met strijkwerk via mijn werk. Aarzel niet om contact met mij op te nemen !
Strijkhulp in Varsenare (8490) - Wendy
Wendy
Varsenare
5/5 (12 reviews)
Met veel plezier en een hoop ervaring sta ik garant voor kwalitatieve dienstverlening op het gebied van textielonderhoud, van wassen, drogen tot plooien en/of strijken. Ook voor paardendekens, zadeldoeken e.d. Kunt u bij mij terecht. Ophalen en terugbrengen behoort zeer zeker tot de mogelijkheden.
Strijkhulp in Sint-andries (8200) - Ileana
Ileana
Sint-andries
5/5 (8 reviews)
I have experience and I really like to iron, no matter what, You just have to bring them (even for washing) and you can take them nicely packaged or on hangers
Strijkhulp in Sint-andries (8200) - Berlinda
Berlinda
Sint-andries
5/5 (3 reviews)
Heb ervaring met strijken en stofsoorten daar ik van opleiding kleding gevolgd heb,kan ook herstellingen doen indien nodig,gaatjes dichten knopen aannaaien iets verkorten zoom naaien exetera....
Strijkhulp in Assebroek (8310) - Kathleen
Kathleen
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring in retouches en naaien. Het strijken heb ik daar ook nauwgezet moeten uitvoeren en wil ik met plezier doen voor anderen Ik werk niet op woensdagnamiddag en zou graag daar paar uurtjes willen investeren in strijken voor anderen Je mag me daar zeker voor contacteren. Ik kan dit ook op een avond of in het weekend bij de mensen thuis doen
Strijkhulp in Sint-andries (8200) - Maria-bernarda
Maria-bernarda
Sint-andries
5/5 (2 reviews)
Ik doe dat heel graag,en lever perfect geplooid en gestreken werk af,ik doe dit ook als vrijwilliger in de zorg voor mindervalide,en ze zijn daar heel content.
Strijkhulp in Brugge (8000) - Mihaela
Mihaela
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb 5 jaren als poetsvrouw gewerkt en een van mijn verantwoordelijkheden was om de kleren van mijn klanten te strijken. Mijn klanten waren altijd tevreden met mijn werk.
Strijkhulp in Brugge (8000) - Jos
Jos
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben daar geen grote specialist in. En werk dus eerder traag. Maar ik kan het wel. Ik doe dit ook in mijn eigen huisgezin. Ik vind proper gestreken kledij wel van belang.
Strijkhulp in Oostkamp (8020) - Joyce
Joyce
Oostkamp
5/5 (1 reviews)
Hallo Iedereen ik heb een opleiding logistiek assistente gevolgd in school. En daar moesten wij ook altijd strijken. Strijken doe ik ook zeer graag en kan het redelijk goed ook.
Strijkhulp in Sint-andries (8200) - Kimberley
Kimberley
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Strijk kan ik toch wel een beetje moet dit ook aven toe bij mij vaste klantjes doen en natuurlijk ook wel thuis dus ik sta ook altijd klaar om jullie kleertjes mooi gestreken te zien :)
Strijkhulp in Sint-andries (8200) - Mona
Mona
Sint-andries
Nieuw
Hoi! Je hoort het misschien niet veel maar ik strijk graag! Ik doe het net, verzorgd en hoe ik het zelf graag ook zou willen, maar naar de wens van u. Ik beschik wel niet over een wagen hopelijk is dat geen min puntje. Hopelijk tot snel!
Strijkhulp in Brugge (8000) - Naessens
Naessens
Brugge
Nieuw
ik ben Cecile, ik ben 64 jaar ik woon in het centrum van Brugge.momenteel ben ik huisvrouw met (te veel ) vrije tijd,die ik nuttig wil invullen. Ik was 24 jaar zelfstandige daarna koffiedame bij de CM, hoofdkassierster, gerante in een chocoladewinkel. Tussen al deze jobs runde ik tevens mijn huishouden.
Strijkhulp in Zedelgem (8210) - Carine
Carine
Zedelgem
Nieuw
Ik hou van strijken, Ik hou van strijken Ik hou van strijken Ik hou van strijken Ik houIk hou van strijken van strijken Ik hou van strijken Ik hou van strijken
Strijkhulp in Koolkerke (8000) - Petra
Petra
Koolkerke
Nieuw
Ik heb al 8 jaar ervaring en doe mijn strijkdienst bij mij thuis, dus ben ik ook bereikbaar tot 20u30 ‘s avonds en op afspraak ook in het weekend. Bellen maar!!😉
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Brugge: geëvalueerd met 4.99 door 70 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Brugge, strijkhulp aan huis Brugge, stijkster Brugge, strijkdienst Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Brugge vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Brugge in te schakelen. Strijkhulpen in Brugge helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de perfecte strijkhulp in Brugge?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Brugge

U hebt een strijkhulp in Brugge gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Brugge kan vragen, hang af van verschillende elementen.

De prijs voor strijkhulp in Brugge kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden