strijkhulp Leuven

Ontdek talentvolle strijkhulp in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Leuven

Strijkhulp in Leuven (3000) - Faten
Faten
Leuven
4.93/5 (15 reviews)
Beste, Ik hou van strijken, heb ik ervaring, kan ik zelfstandig werken, sneller in mijn werk,vind ik een leuke job, tevreden
Strijkhulp in Kessel lo (3010) - Isabelle
Isabelle
Kessel lo
5/5 (4 reviews)
Ik heb erg veel ervaring met strijken. Heb 8j gestreken voor het Poetsbureau te Leuven. Ik strijk bij mij thuis. Haal of breng de strijk terug. Is af te spreken.
Strijkhulp in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Als oudste dochter werd ik thuis vaak ingeschakeld als hulp in het huishouden. Vanaf mijn 12jaar stond ik nauwkeurig hele wassen te strijken. Nodig me gerust uit voor het gladstrijken van je kleding
Strijkhulp in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
Het biedt ook een strijkservice. Levering bij mij thuis, afhalen aan huis. snelle voorwaarden :) Specifiek strijken :) Ik heb strijkijzers :) Het biedt ook een strijkservice. Levering sloeg langs thuis.
Strijkhulp in Leuven (3000) - Jordy
Jordy
Leuven
2.5/5 (2 reviews)
Ik kan als 1 van de weinigen zeggen dat strijken het leukste is om te doen in het huishouden. Daarom doe ik dit ook met veel passie en geduld. Het is voor mij heel belangrijk om dit zo punctueel en verzorgd mogelijk te doen zodat Uw kleren er weer netjes uit zien!
Strijkhulp in Heverlee (3001) - Niels
Niels
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Ik hou van strijken. Ik kan me hier elke avond mee bezig houden. Ik zet een leuke film op, en voor ik het weet ben ik uren aan het strijken. Ik strijk ook zonder kreuken 😉
Strijkhulp in Kessel lo (3010) - Els
Els
Kessel lo
Nieuw
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Strijkhulp in Herent (3020) - Lali
Lali
Herent
Nieuw
Hallo, ik ben lali 51 jarige vrouw die al 9 jaar ervaring heeft in de professionele werkplek als strijkster. Ik doe dit heel graag en met veel plezier. Ik kan de was ook meenemen en terugbrengen wanneer het voor u past.
Strijkhulp in Heverlee (3001) - Charlotte
Charlotte
Heverlee
Nieuw
Hallo, Ik heb wat extra tijd om handen en zou je strijk wel willen doen als je dit zelf niet zo een leuk klusje vindt. Ik heb oog voor detail en bezit geen huisdieren en ben ook geen roker.
Strijkhulp in Heverlee (3001) - Helen
Helen
Heverlee
Nieuw
Niet iedereen doet het graag, maar ik vind het fijn om een mooie, ordelijke strijkmand te zien na het lange werk! Bij ons thuis rookt niemand en we houden onze thuis altijd in orde zodat uw strijk in een propere omgeving gestreken wordt. We hebben ook geen huisdieren. Bedankt voor de interesse en ik kijk uit naar uw bericht!
Strijkhulp in Leuven (3000) - Beatrice
Beatrice
Leuven
Nieuw
Hallo, U hoeft u geen zorgen te maken over ervaring aangezien ik thuis ook de strijk doe :)! Het ontspant mij enorm en het geeft mij een extra goed gevoel al ik het voor iemand anders kan doen. Dus laat maar weten als ik u kan helpen! Groetjes:)
Strijkhulp in Heverlee (3001) - Isabelle
Isabelle
Heverlee
Nieuw
Hallo, Ik doe graag je streek netjes en snel! Je kan hem komen afleveren en een dag nadien weer ophalen. Snel en handig, zeker als je die tijd aan andere leuke dingen kan besteden!
Strijkhulp in Leuven (3000) - Renate
Renate
Leuven
Nieuw
Hallo, Ik zoek een toffe manier om een extra centje aan de kant te kunnen leggen! Misschien kunnen we elkaar wel helpen. Kan al strijken sinds ik 12 jaar ben. Mannenkleding is ook geen probleem tot snel
Strijkhulp in Linden (3210) - Elsa
Elsa
Linden
Nieuw
Want ik houd van poetsen ik kan heel goed doen, ik ben gemotiveerd om te werken en ik zoek een kans om een job te vinden Ik doe snel en proper werken
Strijkhulp in Leuven (3000) - Fatemeh
Fatemeh
Leuven
Nieuw
I always make time for this during the week because wearing regular clothes creates a pleasant feeling in the person and those around her or him. I can do it perfectly.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel strijkhulpen in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Eenvoudig om een opdracht te registreren. Ik had ook snel feedback en op slechts 4 km van huis! ”
Isabelle
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Leuven: geëvalueerd met 4.46 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Leuven, strijkhulp aan huis Leuven, stijkster Leuven, strijkdienst Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan strijkhulp in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden