strijkhulp Leuven

Ontdek talentvolle strijkhulp in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Leuven

Strijkhulp in Herent (3020) - Christine
Christine
Herent
4.83/5 (12 reviews)
Naast mijn job heb ik nog wel uurtjes de week en weekend vrij om van thuis uit te strijken voor klanten. In een rookvrije woning. Aarzel niet om mij te contacteren.
Strijkhulp in Wijgmaal (3018) - Christine
Christine
Wijgmaal
5/5 (5 reviews)
Ik strijk enorm graag en ik doe regelt voor vrienden de strijk en die zijn zeer tevreden 😊 en ik heb tijd over als ik van mijn werk kom ,, het gemakkelijkste zou voor mij zijn de was zelf bij mij te brengen
Strijkhulp in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Als oudste dochter werd ik thuis vaak ingeschakeld als hulp in het huishouden. Vanaf mijn 12jaar stond ik nauwkeurig hele wassen te strijken. Nodig me gerust uit voor het gladstrijken van je kleding
Strijkhulp in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
Het biedt ook een strijkservice. Levering bij mij thuis, afhalen aan huis. snelle voorwaarden :) Specifiek strijken :) Ik heb strijkijzers :) Het biedt ook een strijkservice. Levering sloeg langs thuis.
Strijkhulp in Herent (3020) - Nancy
Nancy
Herent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Nancy en heb nog een paar uurtjes per week vrij en ik hou van strijken , dit is eerder neen hobby voor mij. heb ji om welke reden ook geen zin of tijd help ik je graag uit de nood . groetjes Nanske
Strijkhulp in Kessel lo (3010) - Els
Els
Kessel lo
Nieuw
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Strijkhulp in Herent (3020) - Lali
Lali
Herent
Nieuw
Hallo, ik ben lali 51 jarige vrouw die al 9 jaar ervaring heeft in de professionele werkplek als strijkster. Ik doe dit heel graag en met veel plezier. Ik kan de was ook meenemen en terugbrengen wanneer het voor u past.
Strijkhulp in Heverlee (3001) - Charlotte
Charlotte
Heverlee
Nieuw
Hallo, Ik heb wat extra tijd om handen en zou je strijk wel willen doen als je dit zelf niet zo een leuk klusje vindt. Ik heb oog voor detail en bezit geen huisdieren en ben ook geen roker.
Strijkhulp in Heverlee (3001) - Helen
Helen
Heverlee
Nieuw
Niet iedereen doet het graag, maar ik vind het fijn om een mooie, ordelijke strijkmand te zien na het lange werk! Bij ons thuis rookt niemand en we houden onze thuis altijd in orde zodat uw strijk in een propere omgeving gestreken wordt. We hebben ook geen huisdieren. Bedankt voor de interesse en ik kijk uit naar uw bericht!
Strijkhulp in Leuven (3000) - Beatrice
Beatrice
Leuven
Nieuw
Hallo, U hoeft u geen zorgen te maken over ervaring aangezien ik thuis ook de strijk doe :)! Het ontspant mij enorm en het geeft mij een extra goed gevoel al ik het voor iemand anders kan doen. Dus laat maar weten als ik u kan helpen! Groetjes:)
Strijkhulp in Heverlee (3001) - Isabelle
Isabelle
Heverlee
Nieuw
Hallo, Ik doe graag je streek netjes en snel! Je kan hem komen afleveren en een dag nadien weer ophalen. Snel en handig, zeker als je die tijd aan andere leuke dingen kan besteden!
Strijkhulp in Leuven (3000) - Renate
Renate
Leuven
Nieuw
Hallo, Ik zoek een toffe manier om een extra centje aan de kant te kunnen leggen! Misschien kunnen we elkaar wel helpen. Kan al strijken sinds ik 12 jaar ben. Mannenkleding is ook geen probleem tot snel
Strijkhulp in Linden (3210) - Elsa
Elsa
Linden
Nieuw
Want ik houd van poetsen ik kan heel goed doen, ik ben gemotiveerd om te werken en ik zoek een kans om een job te vinden Ik doe snel en proper werken
Strijkhulp in Wilsele (3012) - Griet
Griet
Wilsele
Nieuw
Ik werk met stoomstrijkijzer en strijk alles. Ik kan de strijk komen ophalen op adres, we kunnen eventueel ook afspreken dat u de strijk op mijn huisadres brengt en terug komt ophalen
Strijkhulp in Herent (3020) - Nancy
Nancy
Herent
Nieuw
Ik heb als moeder ervaring met strijken en vind dit ook heel ontspannend en zie dit als hobby ipv van werk omdat ik ook nog tijd over heb om dit te doen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Leuven: geëvalueerd met 4.83 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Leuven, strijkhulp aan huis Leuven, stijkster Leuven, strijkdienst Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Leuven vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Leuven in te schakelen. Strijkhulpen in Leuven helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de perfecte strijkhulp in Leuven?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Leuven

Je hebt een strijkhulp in Leuven gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Leuven kan vragen, hang af van meerdere factoren.

De prijs voor strijkhulp in Leuven kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer goed te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je meerdere prijsaanbiedingen van meerdere strijkhulpen in Leuven. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de evaluaties van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Leuven
Wekelijkse strijkbeurt€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
T-shirts strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkwerk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Leuven, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsofferte te ontvangen.

Strijkhulp in Leuven: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Leuven in dienst nemen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Leuven meerdere klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem eenvoudiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Leuven. Dit kan natuurlijk een een rol spelen op jouw selectie van strijkhulp in Leuven. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen spullen meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om hulp om de meest geschikte strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere klusjes doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Leuven strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Leuven in te schakelen. Een strijkhulp in Leuven klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp zoekt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een stapel t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Leuven? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug piekfijn op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Leuven en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige klus en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsaanbiedingen van strijkhulpen in Leuven!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Leuven

Huishouden - Strijken - Was en strijk (2) - Was en strijk - Strijkhulp - Strijkdienst - strijken - Dringend gezocht: Strijken - Strijkhulp omgeving Leuven - Sporadisch strijken - Strijkhulp - Prijs voor 1 uurtje werk
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden