strijkhulp Leuven

Ontdek talentvolle strijkhulp in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Leuven

Strijkhulp in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Als oudste dochter werd ik thuis vaak ingeschakeld als hulp in het huishouden. Vanaf mijn 12jaar stond ik nauwkeurig hele wassen te strijken. Nodig me gerust uit voor het gladstrijken van je kleding
Strijkhulp in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
Het biedt ook een strijkservice. Levering bij mij thuis, afhalen aan huis. snelle voorwaarden :) Specifiek strijken :) Ik heb strijkijzers :) Het biedt ook een strijkservice. Levering sloeg langs thuis.
Strijkhulp in Leuven (3000) - Jordy
Jordy
Leuven
2.5/5 (2 reviews)
Ik kan als 1 van de weinigen zeggen dat strijken het leukste is om te doen in het huishouden. Daarom doe ik dit ook met veel passie en geduld. Het is voor mij heel belangrijk om dit zo punctueel en verzorgd mogelijk te doen zodat Uw kleren er weer netjes uit zien!
Rita is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Kessel lo (3010) - Rita
Rita
Kessel lo
5/5 (2 reviews)
De gewone wekelijkse was en strijk, mooi gestreken kleren zijn aangenaam om weg te bergen in de kast. Alles oogt veel mooier en we voelen ons daar dan veel beter bij.
Niels is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Heverlee (3001) - Niels
Niels
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Ik hou van strijken. Ik kan me hier elke avond mee bezig houden. Ik zet een leuke film op, en voor ik het weet ben ik uren aan het strijken. Ik strijk ook zonder kreuken 😉
Strijkhulp in Kessel lo (3010) - Els
Els
Kessel lo
Nieuw
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Strijkhulp in Herent (3020) - Lali
Lali
Herent
Nieuw
Hallo, ik ben lali 51 jarige vrouw die al 9 jaar ervaring heeft in de professionele werkplek als strijkster. Ik doe dit heel graag en met veel plezier. Ik kan de was ook meenemen en terugbrengen wanneer het voor u past.
Strijkhulp in Heverlee (3001) - Charlotte
Charlotte
Heverlee
Nieuw
Hallo, Ik heb wat extra tijd om handen en zou je strijk wel willen doen als je dit zelf niet zo een leuk klusje vindt. Ik heb oog voor detail en bezit geen huisdieren en ben ook geen roker.
Strijkhulp in Heverlee (3001) - Helen
Helen
Heverlee
Nieuw
Niet iedereen doet het graag, maar ik vind het fijn om een mooie, ordelijke strijkmand te zien na het lange werk! Bij ons thuis rookt niemand en we houden onze thuis altijd in orde zodat uw strijk in een propere omgeving gestreken wordt. We hebben ook geen huisdieren. Bedankt voor de interesse en ik kijk uit naar uw bericht!
Strijkhulp in Leuven (3000) - Beatrice
Beatrice
Leuven
Nieuw
Hallo, U hoeft u geen zorgen te maken over ervaring aangezien ik thuis ook de strijk doe :)! Het ontspant mij enorm en het geeft mij een extra goed gevoel al ik het voor iemand anders kan doen. Dus laat maar weten als ik u kan helpen! Groetjes:)
Strijkhulp in Heverlee (3001) - Isabelle
Isabelle
Heverlee
Nieuw
Hallo, Ik doe graag je streek netjes en snel! Je kan hem komen afleveren en een dag nadien weer ophalen. Snel en handig, zeker als je die tijd aan andere leuke dingen kan besteden!
Strijkhulp in Leuven (3000) - Renate
Renate
Leuven
Nieuw
Hallo, Ik zoek een toffe manier om een extra centje aan de kant te kunnen leggen! Misschien kunnen we elkaar wel helpen. Kan al strijken sinds ik 12 jaar ben. Mannenkleding is ook geen probleem tot snel
Strijkhulp in Linden (3210) - Elsa
Elsa
Linden
Nieuw
Want ik houd van poetsen ik kan heel goed doen, ik ben gemotiveerd om te werken en ik zoek een kans om een job te vinden Ik doe snel en proper werken
Strijkhulp in Wilsele (3012) - Griet
Griet
Wilsele
Nieuw
Ik werk met stoomstrijkijzer en strijk alles. Ik kan de strijk komen ophalen op adres, we kunnen eventueel ook afspreken dat u de strijk op mijn huisadres brengt en terug komt ophalen
Strijkhulp in Leuven (3000) - Fatemeh
Fatemeh
Leuven
Nieuw
I always make time for this during the week because wearing regular clothes creates a pleasant feeling in the person and those around her or him. I can do it perfectly.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Leuven: geëvalueerd met 4.37 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Leuven, strijkhulp aan huis Leuven, stijkster Leuven, strijkdienst Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Leuven vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Leuven in te schakelen. Strijkhulpen in Leuven helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de meest geschikte strijkhulp in Leuven?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Leuven

U hebt een strijkhulp in Leuven gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Leuven kan vragen, hang af van meerdere elementen.

De prijs voor strijkhulp in Leuven kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden