strijkhulp Gent

Ontdek talentvolle strijkhulp in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Gent

Strijkhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (76 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Gent (9000) - Ivanova
Ivanova
Gent
5/5 (5 reviews)
Hallo! Kies mijn! Ik ben Ivanova! Angenam! ik heb 3 jaar ervaring in deze werk! Ik hou van mijn werk! Wat bied ik aan? Ik kan op het adres werkenof de kleding ophalen en wanneer ze klaar zijn om ze terug te sturen! Ik spreke ok Engels, Duts! Ik ben op elk moment van de week vrij!
Strijkhulp in Gent (9000) - Lusiya
Lusiya
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik hoe heel erg van strijken.Ik doe het met veel plezier.Ik heb ervaring .Ik strijk alles,voor mij geen probleem.Ik werk graag in een prettig omgeving
Strijkhulp in Gent (9000) - Birgyul
Birgyul
Gent
1.0/5 (1 reviews)
Strijken is wat kan ik best doen en liever doet,kan mensen de strijk bij mij thuis laten en komen halen.
Strijkhulp in Gent (9000) - Lou
Lou
Gent
5/5 (1 reviews)
Dienst Huishoudhulp -2 jaar ervaring als professionele poetshulp - Zeer nauwkeurig - Behulpzaam - Gedreven -Vriendelijk -Kennis van schoonmaakproducten
Strijkhulp in Gent (9000) - Lamia
Lamia
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik strijk dagelijks dus strijken is voor mij geen probleem ik strijk dagelijks voor mezelf dus daar heb ik geen probleem mee ik doe dit dan ook graag met veel plezier voor jullie
Strijkhulp in Gent (9000) - Channah
Channah
Gent
5/5 (1 reviews)
Mijn ervaring heb ik opgedaan via school en tevens thuis bij mijn ouders. Ik vind het leuk om te strijken en kan me daar dan ook de hele mee bezig houden. Ik ben dan ook veelzijdig als het om verschillende stoffen gaat. Zo kan ik o.a. beddengoed, handdoeken, hemden, schorten, zakdoeken, etc. Met een redelijke snelheid strijken.
Strijkhulp in Gent (9000) - Sandy
Sandy
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik strijk voor u, uw kleine of grote of super grote wasmand (en). Ik strijkbij mij thuis maar kan eventueel op dinsdagnamiddag ook aan huis strijken. Ik strijk netjes en ben gorganiseerd..
Strijkhulp in Gent (9000) - Linde
Linde
Gent
Nieuw
He daar! Ik ben Linde, 25 jaar en woon sinds 5 jaar in Gent. Ik werk in het onderwijs en dat kan nogal hectisch zijn. Om tot rust te komen na mijn uren strijk en poets ik regelmatig. Daarom dacht ik, misschien kan ik iemand blij maken met een strijkdienst en kan ik ondertussen ook de rust terug vinden na een hectische dag. Ik beschik over een ruime wagen dus kan de strijk eventueel zelf komen halen en brengen. Tot snel!
Strijkhulp in Gent (9000) - Gaelle
Gaelle
Gent
Nieuw
Ik heb ervaring in strijken omdat ik dat graag doe, ik werk snel en als huishoudhulp geweest zou dat een leuke aanvulling zijn die ik vanuit mijn eigen huis kan beoefenen. Ik ben beschikbaar om uw strijk te doen: woensdag en in het weekend.
Strijkhulp in Gent (9000) - Flore
Flore
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben nog student maar zoek een leuke bijverdienste, ik kom met plezier u gezin helpen in het huishouden. Ik heb niet veel les, dus ben zeer flexibel!
Strijkhulp in Gent (9000) - Jonalyn
Jonalyn
Gent
Nieuw
Hallo, ik heb alles samengeteld 2 jaar ervaring als poetsvrouw en doe ook zelf mijn huishouden. Ik werk efficiënt en de mensen waar ik bij poetste waren meestal tevreden.
Strijkhulp in Gent (9000) - Loes
Loes
Gent
Nieuw
Hoi! Strijken gebeurt nauwkeurig en efficiënt met zorg en aandacht voor de kwaliteit van de stof van uw kledij. Ik verplaats me met het openbaar vervoer of met de fiets en kan eventueel een eigen strijkijzer meebrengen. Hulp nodig? Ik zal er zijn!
Strijkhulp in Gent (9000) - Laura
Laura
Gent
Nieuw
Hallo, geraak jij maar niet van jouw strijk af? Contacteer mij! :) Ik ben Laura, een 24 jarige jonge vrouw uit gent. Ik ben perfectionistisch ingesteld dus wil er dan ook voor zorgen dat elk kreukje uit jouw kledingstuk verdwenen is en plooi alles nadien mooi op.
Strijkhulp in Gent (9000) - Aishia
Aishia
Gent
Nieuw
Hoi! Ik werk momenteel parttime en probeer ook nog verder te studeren. Via deze weg hoop ik toch wat extra te kunnen bijverdienen. Ik ben correct en flexibel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Gent: geëvalueerd met 4.5 door 89 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Gent, strijkhulp aan huis Gent, stijkster Gent, strijkdienst Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Gent vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Gent in dienst te nemen. Strijkhulpen in Gent helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de ideale strijkhulp in Gent?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Gent

U hebt een strijkhulp in Gent gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Gent kan vragen, hang af van meerdere zaken.

De prijs voor strijkhulp in Gent kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden