strijkhulp Gent

Ontdek talentvolle strijkhulp in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Gent

Strijkhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (70 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Sint-amandsberg (9040) - Katinka
Katinka
Sint-amandsberg
4.86/5 (7 reviews)
ik werk als strijkster bij Helan ik heb dinsdag woensdag en vrijdag namiddag een vrij momentje ik strijk met een puntensysteem 60 punten is 1 uur strijk.
Strijkhulp in Gent (9000) - Ivanova
Ivanova
Gent
5/5 (5 reviews)
Hallo! Kies mijn! Ik ben Ivanova! Angenam! ik heb 3 jaar ervaring in deze werk! Ik hou van mijn werk! Wat bied ik aan? Ik kan op het adres werkenof de kleding ophalen en wanneer ze klaar zijn om ze terug te sturen! Ik spreke ok Engels, Duts! Ik ben op elk moment van de week vrij!
Strijkhulp in Wondelgem (9032) - Amelie
Amelie
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ik strijk al jaren bij mijn familie en vrienden voor een centje bij te verdienen en doe dit echt super graag en heel snel. Daarnaast vraag ik ook altijd op welke manier de kleren mogen gevouwen/opgeborgen worden zodat het volledig volgend jullie wens is.
Strijkhulp in Wondelgem (9032) - Agnieszka
Agnieszka
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag en ik doe het echt precies. Ik kan strijken bij uw thuis als ook bij mij thuis mogelijk is . Ik hou van vers gestreken kleren , hou jij ook ?
Strijkhulp in Sint-amandsberg (9040) - Kelly
Kelly
Sint-amandsberg
1.0/5 (1 reviews)
Ik strijken enorm graag ik heb heel veel ervaring en werk heel nauwkeurig en stipt ik doe je strijk in no time mijn moto is klant is koning dus laat me maar weten
Strijkhulp in Gent (9000) - Lou
Lou
Gent
5/5 (1 reviews)
Dienst Huishoudhulp -2 jaar ervaring als professionele poetshulp - Zeer nauwkeurig - Behulpzaam - Gedreven -Vriendelijk -Kennis van schoonmaakproducten
Strijkhulp in Gent (9000) - Lamia
Lamia
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik strijk dagelijks dus strijken is voor mij geen probleem ik strijk dagelijks voor mezelf dus daar heb ik geen probleem mee ik doe dit dan ook graag met veel plezier voor jullie
Strijkhulp in Mariakerke (9030) - Angelique
Angelique
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
De meeste mensen zien strijken als een vervelend iets , zeker de hemden of de kleine kinderkleerdjes maar dat vind ik net heel leuk om te doen 😊. Ik doe alles zeer zorgvuldig en tot in de puntjes. Mijn huisje is ook rookvrij wat er voor zorgt dat de kleren lekker fris blijven.
Strijkhulp in Gent (9000) - Linde
Linde
Gent
Nieuw
He daar! Ik ben Linde, 25 jaar en woon sinds 5 jaar in Gent. Ik werk in het onderwijs en dat kan nogal hectisch zijn. Om tot rust te komen na mijn uren strijk en poets ik regelmatig. Daarom dacht ik, misschien kan ik iemand blij maken met een strijkdienst en kan ik ondertussen ook de rust terug vinden na een hectische dag. Ik beschik over een ruime wagen dus kan de strijk eventueel zelf komen halen en brengen. Tot snel!
Strijkhulp in Gent (9000) - Gaelle
Gaelle
Gent
Nieuw
Ik heb ervaring in strijken omdat ik dat graag doe, ik werk snel en als huishoudhulp geweest zou dat een leuke aanvulling zijn die ik vanuit mijn eigen huis kan beoefenen. Ik ben beschikbaar om uw strijk te doen: woensdag en in het weekend.
Strijkhulp in Sint-amandsberg (9040) - Marieke
Marieke
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo, hebt u niet altijd de tijd om uw strijk te doen? Bent u niet meer in staat om de strijk te doen? Dan kan u bij mij terecht! Zelf studeer ik verpleegkunde maar ik heb al logistieke vakantiejobs gedaan waarbij ik veel moest strijken. Dus daar heb ik zeker ervaring mee!
Strijkhulp in Gent (9000) - Jonalyn
Jonalyn
Gent
Nieuw
Hallo, ik heb alles samengeteld 2 jaar ervaring als poetsvrouw en doe ook zelf mijn huishouden. Ik werk efficiënt en de mensen waar ik bij poetste waren meestal tevreden.
Strijkhulp in Gent (9000) - Loes
Loes
Gent
Nieuw
Hoi! Strijken gebeurt nauwkeurig en efficiënt met zorg en aandacht voor de kwaliteit van de stof van uw kledij. Ik verplaats me met het openbaar vervoer of met de fiets en kan eventueel een eigen strijkijzer meebrengen. Hulp nodig? Ik zal er zijn!
Strijkhulp in Wondelgem (9032) - Selin
Selin
Wondelgem
Nieuw
Hallo! Heeft u geen tijd om uren te strijken maar is er veel werk aan de winkel? Dan wil ik graag wel eens langskomen om te strijken. Ik hou ervan om te strijken en kan zo uren aan een stuk bezig zitten tot het hele stapel weg is.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Gent: geëvalueerd met 4.54 door 88 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Gent, strijkhulp aan huis Gent, stijkster Gent, strijkdienst Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Gent vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Gent in te schakelen. Strijkhulpen in Gent helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Gent?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Gent

Je hebt een strijkhulp in Gent gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Gent kan vragen, hang af van meerdere zaken.

De prijs voor strijkhulp in Gent kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer goed te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je meerdere prijsaanbiedingen van meerdere strijkhulpen in Gent. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de commentaren van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Gent
Wekelijkse strijkbeurt€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hemden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkbeurt nodig€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Gent, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsofferte te ontvangen.

Strijkhulp in Gent: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Gent aanwerven is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Gent meerdere klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem gemakkelijker om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Gent. Dit kan natuurlijk een een rol spelen op jouw selectie van strijkhulp in Gent. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen spullen meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank aan te schaffen. Vraag dan om hulp om de meest geschikte strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere klusjes doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Gent strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Gent in dienst te nemen. Een strijkhulp in Gent klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp in dienst neemt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een stapel t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Gent? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug tiptop op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Gent en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige job en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsaanbiedingen van strijkhulpen in Gent!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Gent

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Gent

Strijkster gezocht (76) - Mandje strijk (131) - Strijken hemden en broeken (11) - wie komt onze strijk ophalen? (109) - Mandje strijk (130) - Strijkster gezocht (75) - Strijken - Strijkster gezocht (74) - Strijken - Mandje strijk (129) - wie komt onze strijk ophalen? (108) - Strijkster gezocht (73) - wie komt onze strijk ophalen? (107) - Mandje strijk (128) - Strijkster gezocht (72) - strijkdienst - Strijkaanvraag - wie komt onze strijk ophalen? (106) - Strijkster gezocht (71) - wie komt onze strijk ophalen? (105) - Strijkster gezocht (70) - Mandje strijk (127) - wie komt onze strijk ophalen? (104) - Hoeveel is het per hemd - Mandje strijk (126) - Strijkhulp - wie komt onze strijk ophalen? (103) - Strijkster gezocht (69) - Mandje strijk (125) - Strijken hemden en broeken (10) - wie komt onze strijk ophalen? (102) - Strijken - Strijkhulp af en toe - Strijkhulp gevraagd - Student die alleen woont zoekt strijkhulp! - Strijkster gezocht (68) - Strijken hemden en broeken (9) - Strijkhulp nodig - Mandje strijk (124) - wie komt onze strijk ophalen? (101) - Strijkster gezocht (67) - wie komt onze strijk ophalen? (100) - Wassen en strijken (17) - Mandje strijk (123) - wie komt onze strijk ophalen? (99) - Strijkster gezocht (66) - wie komt onze strijk ophalen? (98) - Strijkster gezocht (65) - Strijkster gezocht (64) - Strijkster gezocht (63) - Strijkster gezocht (62) - Strijkster gezocht (61) - wie komt onze strijk ophalen? (97) - Strijkster gezocht (60) - Mandje strijk (122) - wie komt onze strijk ophalen? (96) - Mandje strijk (121) - wie komt onze strijk ophalen? (95) - Wassen en strijken (16) - strijken (2) - Strijken hemden en broeken (8) - Mandje strijk (120) - strijken - wie komt onze strijk ophalen? (94) - Strijken - Mandje strijk (119) - wie komt onze strijk ophalen? (93) - wie komt onze strijk ophalen? (92) - wie komt onze strijk ophalen? (91) - Wassen en strijken (15) - Strijkster gezocht (59) - strijk - Mandje strijk (118) - Mandje strijk (117) - Strijkster gezocht (58) - Strijkster gezocht (57) - Mandje strijk (116) - wie komt onze strijk ophalen? (90) - Strijkster gezocht (56) - Strijkster gezocht (55) - Strijkster gezocht (54) - Strijkster gezocht (53) - Strijkster gezocht (52) - Strijkster gezocht (51) - Strijkster gezocht (50) - Student die alleen woont zoekt hulp in huishouden! - Mandje strijk (115) - wie komt onze strijk ophalen? (89) - Strijken - Mandje strijk (114) - wie komt onze strijk ophalen? (88) - Strijken, wassen en poetsen - Mandje strijk (113) - wie komt onze strijk ophalen? (87) - Strijkhulp - Wassen en strijken (14) - Mandje strijk (112) - wie komt onze strijk ophalen? (86) - Mandje strijk (111) - wie komt onze strijk ophalen? (85)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden