strijkhulp Roeselare

Ontdek talentvolle strijkhulp in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Roeselare

Strijkhulp in Lichtervelde (8810) - Claudine
Claudine
Lichtervelde
5/5 (10 reviews)
Ik werk al 18 jaar in de sector en heb genoeg ervaring, kleine naaiwerkjes kan ik ook ,zoals zomen inkorten knopen,aannaaien alleelei herstel werk ,enz.....
Strijkhulp in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Thebe. Ik ben student psychiatrisch verpleegkundige en heb ervaring met strijken. Vooral tijdens mijn stages bij familiehulp heb ik veel kunnen strijken, en daar ervaring kunnen opdoen. Graag zou ik strijken bij mij thuis, je kan de was komen afzetten en dan weer ophalen wanneer het voor u past. Samen kunnen we dit bespreken. Ik sta graag voor u klaar.
Strijkhulp in Roeselare (8800) - Johan
Johan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo .ik wil strijkwerk doen bij mij thuis, ze kunnen de wasmand afzetten en terug achter komen. Wil een paar uren per week strijken, ik doe flexi job. Rookvrije ruimte, laat gerust iets weten . Mvg johan
Strijkhulp in Roeselare (8800) - Meggy
Meggy
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als de mensen in een straal van 5 tot 10km wonen ben ik wel bereid om af te halen en terug te brengen van de strijk. Qua ervaring doe ik dit meestal wekelijks voor mijn kinderen en ik
Strijkhulp in Hooglede (8830) - Stavroula
Stavroula
Hooglede
Nieuw
Hallo,ik begin met een strijkpunt heb veel ervaring door ik dat al jaren gedaan heb ,bij de mensen thuis gepoetst te enz ,nu wil ik alleen nog maar strijken en liefst van thuis uit ik kan de wast komen halen en terug brengen ook als dat moet.
Strijkhulp in Staden (8840) - Lies
Lies
Staden
Nieuw
Hallo, ik werk al een 5 jaar in de schoonmaak en strijk, langs deze weg zou ik er nog enkele uurtjes bij willen doen. Tot binnenkort. Met vriendelijke groeten Lies
Strijkhulp in Kortemark (8610) - Melissa
Melissa
Kortemark
Nieuw
Het leukste aan het huishouden doen thuis is mijn was en de strijk. Ik kan altijd tot bij jullie komen, ook in het weekend, of als jullie weg moeten kan ik er altijd omkomen en het bij mij thuis doen.
Strijkhulp in Moorslede (8890) - Nanami
Nanami
Moorslede
Nieuw
Hallo iedereen, ik doe dit zo graag strijken dat ik graag degene wil helpen die het niet zo graag doen of die er geen tijd voor hebben. Ik kan de was niet komen halen daar ik geen auto heb.
Strijkhulp in Pittem (8740) - Emmely
Emmely
Pittem
Nieuw
Hallo, ik werk al even als huishoud- en stijkhulp. Dit doe ik deeltijds. Ik ben op zoek naar mensen die geen zin of tijd hebben om zelf te strijken, zodat ik dit voor u kan doen! Er is mogelijkheid om de was op te halen en netjes terug te brengen.
Strijkhulp in Lichtervelde (8810) - Iris
Iris
Lichtervelde
Nieuw
hallo ik ben iris ,63 jaar ,zou graag bij mensen komen strijken ,maaltijden klaarmaken boodschappen doen enz...,ben in bezit van wagen ,kan ook jullie zelf voeren naar supermarkt als je dat wenst.
Strijkhulp in Lichtervelde (8810) - Mieke
Mieke
Lichtervelde
Nieuw
Hallo, ik strijk heel graag, en ik doe met veel plezier uw strijk. Ik ben ook een administratieve duizendpoot, en spring graag bij waar nodig. Hopelijk tot snel.
Strijkhulp in Ledegem (8880) - Stephanie
Stephanie
Ledegem
Nieuw
Heb je strijk staan en geen tijd voor ideaal. Ik kan perfect uw strijk doen. u zegt maar wanneer het gedaan moet zijn en ik zal er voor zorgen dat strijk tijdig klaar is.
Strijkhulp in Ingelmunster (8770) - Erika
Erika
Ingelmunster
Nieuw
Dag iedereen , ik werk al 6 jaar als poetsvrouw-strijkster waardoor ik wel de nodige ervaring heb. Ik zou graag wat bij verdienen langs deze weg. Mijn eigen strijkijzer ken ik als de beste! Als u intresse hebt om u strijk naar mij te brengen en je eigen werk te verlichten, contacteer me!
Strijkhulp in Roeselare (8800) - Kim
Kim
Roeselare
Nieuw
Hallo. Naast mijn beroep als thuisverpleegkundige besef ik hoeveel mensen nog hulp nodig hebben in het huishouden. Ik wil hier gerust min deel in doen en mensen helpen. Zelf doe ik thuis ooi de strijk voor 2 volwassenen en 4 kinderen, dus ik kan er wel goed weg mee.
Strijkhulp in Izegem (8870) - Joyce
Joyce
Izegem
Nieuw
Hallo, ik werk nu sinds november 2019 bij een poetsdienst en ik strijk heel graag, daarom zoek ik mensen voor wie ik kan strijken, om hun werk wat lichter te maken en wat meer tijd voor hun gezin kan besteden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Roeselare, strijkhulp aan huis Roeselare, stijkster Roeselare, strijkdienst Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Roeselare vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Roeselare aan te werven. Strijkhulpen in Roeselare helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Roeselare?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Roeselare

Je hebt een strijkhulp in Roeselare gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Roeselare kan vragen, hang af van verscheidene zaken.

De prijs voor strijkhulp in Roeselare kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens gedetailleerd te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verscheidene prijsoffertes van verscheidene strijkhulpen in Roeselare. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de feedback van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest frequente diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Roeselare
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broeken strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkwerk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Roeselare, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsvoorstel te krijgen.

Strijkhulp in Roeselare: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Roeselare aanwerven is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Roeselare verscheidene klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem eenvoudiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Roeselare. Dit kan natuurlijk een een rol spelen op jouw keuze van strijkhulp in Roeselare. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen materiaal meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank aan te schaffen. Vraag dan om raad om de meest geschikte strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere klusjes doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Roeselare strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Roeselare in te schakelen. Een strijkhulp in Roeselare klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp inschakelt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een hoop t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Roeselare? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Roeselare en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige klus en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsoffertes van strijkhulpen in Roeselare!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden