strijkhulp Roeselare

Ontdek talentvolle strijkhulp in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Roeselare

Strijkhulp in Lichtervelde (8810) - Claudine
Claudine
Lichtervelde
5/5 (10 reviews)
Ik werk al 18 jaar in de sector en heb genoeg ervaring, kleine naaiwerkjes kan ik ook ,zoals zomen inkorten knopen,aannaaien alleelei herstel werk ,enz.....
Strijkhulp in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Thebe. Ik ben student psychiatrisch verpleegkundige en heb ervaring met strijken. Vooral tijdens mijn stages bij familiehulp heb ik veel kunnen strijken, en daar ervaring kunnen opdoen. Graag zou ik strijken bij mij thuis, je kan de was komen afzetten en dan weer ophalen wanneer het voor u past. Samen kunnen we dit bespreken. Ik sta graag voor u klaar.
Strijkhulp in Roeselare (8800) - Johan
Johan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo .ik wil strijkwerk doen bij mij thuis, ze kunnen de wasmand afzetten en terug achter komen. Wil een paar uren per week strijken, ik doe flexi job. Rookvrije ruimte, laat gerust iets weten . Mvg johan
Strijkhulp in Moorslede (8890) - Nanami
Nanami
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, ik doe dit zo graag strijken dat ik graag degene wil helpen die het niet zo graag doen of die er geen tijd voor hebben. Ik kan de was alsook komen halen!!
Strijkhulp in Roeselare (8800) - Meggy
Meggy
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als de mensen in een straal van 5 tot 10km wonen ben ik wel bereid om af te halen en terug te brengen van de strijk. Qua ervaring doe ik dit meestal wekelijks voor mijn kinderen en ik
Strijkhulp in Izegem (8870) - Melvin
Melvin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een eindje alleen gewoont met 2 kinderen en ik heb ook een eindje als gezin samen geleefd met 6 waardoor ik heel goed weet wat inhoud om na een lange dag nog te moeten beginnen met strijken dat is meestal een serieuze afknapper. Ik strijk alles wat er op mijn pad komt, ik heb een stoomstrijkijzer en active strijkplank. Halen of brengen dat maakt mij niet veel uit en dit vult ook mijn avonde
Strijkhulp in Hooglede (8830) - Stavroula
Stavroula
Hooglede
Nieuw
Hallo,ik begin met een strijkpunt heb veel ervaring door ik dat al jaren gedaan heb ,bij de mensen thuis gepoetst te enz ,nu wil ik alleen nog maar strijken en liefst van thuis uit ik kan de wast komen halen en terug brengen ook als dat moet.
Strijkhulp in Staden (8840) - Lies
Lies
Staden
Nieuw
Hallo, ik werk al een 5 jaar in de schoonmaak en strijk, langs deze weg zou ik er nog enkele uurtjes bij willen doen. Tot binnenkort. Met vriendelijke groeten Lies
Strijkhulp in Kortemark (8610) - Melissa
Melissa
Kortemark
Nieuw
Het leukste aan het huishouden doen thuis is mijn was en de strijk. Ik kan altijd tot bij jullie komen, ook in het weekend, of als jullie weg moeten kan ik er altijd omkomen en het bij mij thuis doen.
Strijkhulp in Pittem (8740) - Emmely
Emmely
Pittem
Nieuw
Hallo, ik werk al even als huishoud- en stijkhulp. Dit doe ik deeltijds. Ik ben op zoek naar mensen die geen zin of tijd hebben om zelf te strijken, zodat ik dit voor u kan doen! Er is mogelijkheid om de was op te halen en netjes terug te brengen.
Strijkhulp in Lichtervelde (8810) - Iris
Iris
Lichtervelde
Nieuw
hallo ik ben iris ,63 jaar ,zou graag bij mensen komen strijken ,maaltijden klaarmaken boodschappen doen enz...,ben in bezit van wagen ,kan ook jullie zelf voeren naar supermarkt als je dat wenst.
Strijkhulp in Lichtervelde (8810) - Mieke
Mieke
Lichtervelde
Nieuw
Hallo, ik strijk heel graag, en ik doe met veel plezier uw strijk. Ik ben ook een administratieve duizendpoot, en spring graag bij waar nodig. Hopelijk tot snel.
Strijkhulp in Ledegem (8880) - Stephanie
Stephanie
Ledegem
Nieuw
Heb je strijk staan en geen tijd voor ideaal. Ik kan perfect uw strijk doen. u zegt maar wanneer het gedaan moet zijn en ik zal er voor zorgen dat strijk tijdig klaar is.
Strijkhulp in Ingelmunster (8770) - Erika
Erika
Ingelmunster
Nieuw
Dag iedereen , ik werk al 6 jaar als poetsvrouw-strijkster waardoor ik wel de nodige ervaring heb. Ik zou graag wat bij verdienen langs deze weg. Mijn eigen strijkijzer ken ik als de beste! Als u intresse hebt om u strijk naar mij te brengen en je eigen werk te verlichten, contacteer me!
Strijkhulp in Roeselare (8800) - Kim
Kim
Roeselare
Nieuw
Hallo. Naast mijn beroep als thuisverpleegkundige besef ik hoeveel mensen nog hulp nodig hebben in het huishouden. Ik wil hier gerust min deel in doen en mensen helpen. Zelf doe ik thuis ooi de strijk voor 2 volwassenen en 4 kinderen, dus ik kan er wel goed weg mee.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Roeselare, strijkhulp aan huis Roeselare, stijkster Roeselare, strijkdienst Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Roeselare vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Roeselare in dienst te nemen. Strijkhulpen in Roeselare helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de perfecte strijkhulp in Roeselare?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Roeselare

U hebt een strijkhulp in Roeselare gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Roeselare kan vragen, hang af van meerdere factoren.

De prijs voor strijkhulp in Roeselare kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden