strijkhulp Antwerpen

Ontdek talentvolle strijkhulp in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Antwerpen

Strijkhulp in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Greetings, Its me again. I previously worked in dienstencheque. its an all around household help plus ironing in some thai massage salon and private houses. Can work alone without supervision but have a good result and I do it according to how you want..example the measurement of folding and the way you want to iron it. Proper technique, folding and good ironing (Diploma)
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Inas
Inas
Antwerpen
4.33/5 (3 reviews)
Geachte Met veel plezier liep ik een opleiding van wassen en strijken en haalde ik mijn diploma. Ik lever snel en goed werk en haal veel werkplezier uit de omgang met klanten. Ik kan verschillende soorten materialen wassen en strijken. Ik zou ook graag hebben dat de strijk bij mij word afgezet. Ik ben inzetbaar op meerdere momenten en binnen een afgesproken uurrooster.
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Valeria
Valeria
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een jongedame-student in antwerpen die al werkt aan het schoonmaken van huizen. Om mijn inkomsten aan te vullen, ben ik van plan wat extra geld te verdienen. Ik heb beschikbaarheid voor mijn werk in het weekend.
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik kan heel goed strijken . Ik geb nooit echt leren strijken maar vanaf ik het voor t eerst dat probeerde ging het vanzelf t is precies of strijken een talent van mij is sindsdien hou ik enorm van strijken dus geef me maar een seintje als jullie hulp nodig hebben alvast bedankt zelf beschik ik niet over een wagen kan wel ver met het openbaar vervoer geraken.
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
B&D zorgt voor zorgeloze, schitterende schoonmaak. ✨ tot in de kleinste details ✨ snel aan de slag ✨ betrouwbare service ✨ altijd op aanwezig op het aangeven tijdstip.
Strijkhulp in Antwerpen (2018) - Yara
Yara
Antwerpen
3.0/5 (1 reviews)
Strijken van overhemdem , geklede broeken, jurken met plooien , kleding vouwen zoals in commerciële winkels.
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Margot
Margot
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Dag iedereen, ik ben van tijd tot tijd alleen thuis en heb dus wel wat tijd over. In tegenstelling tot velen kan ik strijken wel een ontspannend moment vinden. Even een podcast opzetten of Netflix en voor je het weet zijn alle plooien weer plat gestreken!
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Zoë
Zoë
Antwerpen
Nieuw
Ik werk al meer dan 10 jaar in de thuiszorg en strijk meer dan 10 uur per week! Dat kan tellen als ervaring, niet? Ik hou ervan om een net en ordelijk resultaat te bekomen, met liefde gestreken!
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Josefien
Josefien
Antwerpen
Nieuw
Hallo! Al sinds jonge leeftijd heb ik vaak geholpen in het huishouden en ondanks mijn leeftijd vind ik het ook helemaal niet erg om te doen. Zelf ben ik een proper persoon dat houdt van orde en netheid. Daarom zou ik graag mijn diensten aanbieden als strijker zodat jij minder werk hebt als je thuiskomt na een zware dag werken. Ik woon in Antwerpen centrum en gebruik het openbaar vervoer.
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Rene
Rene
Antwerpen
Nieuw
IK KAN GOED STRIJKEN MET TEMPO EN PERFECT GESTREKEN. HOPELIJK ONMOETEN WE ELKAAR .EN IK KAN HULPEN UW VOOR JOUW KLEREN OM TE STRIJKEN. ...............
Strijkhulp in Antwerpen (2020) - Jana
Jana
Antwerpen
Nieuw
U heeft geen tijd om al u strijk te doen? Dan strijk ik graag voor u. Het strijken van hemden zijn geen probleem. Indien gewenst kan ik bij u thuis strijken of bij mij thuis..
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Rhimo
Rhimo
Antwerpen
Nieuw
Hallo goedemiddag ik ben op zoek naar een baan als strijker ik heb ervaring ik heb in naaiateliers gewerkt ik ben een hardwerkende en verantwoordelijke vrouw met veel werklust bedankt
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Tanisha
Tanisha
Antwerpen
Nieuw
Hallo ik ben Tanisha ik ben een studente die een mode opleiding volgt ik hou van alles wat met kleding te maken heeft en ik weet hoe vervelend het is om kreukels te hebben in je kleding als ik strijk woord ik altijd rustig en daarom doe ik het graag
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Magda
Magda
Antwerpen
Nieuw
Ik kan goed strijken. Maar liefts ik neem de was thuis om te strijken. Ik ben zeer stipt en doe mijn werk altijd goed uit. Iemand mpet mij kiezen omdat ik zeer flexibel ben
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Angela
Angela
Antwerpen
Nieuw
Ervaring opgedaan bij PrimaHome, 3 maand gewerkt als huishoudhulp. Poetsen is voor mij therapie! Ik heb veel uren vrij om te poetsen en strijken voor klanten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Antwerpen: geëvalueerd met 4.62 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Antwerpen, strijkhulp aan huis Antwerpen, stijkster Antwerpen, strijkdienst Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Antwerpen vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Antwerpen in te schakelen. Strijkhulpen in Antwerpen helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de meest geschikte strijkhulp in Antwerpen?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Antwerpen

U hebt een strijkhulp in Antwerpen gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Antwerpen kan vragen, hang af van meerdere zaken.

De prijs voor strijkhulp in Antwerpen kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Antwerpen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden