strijkhulp Antwerpen

Ontdek talentvolle strijkhulp in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Antwerpen

Strijkhulp in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Greetings, Its me again. I previously worked in dienstencheque. its an all around household help plus ironing in some thai massage salon and private houses. Can work alone without supervision but have a good result and I do it according to how you want..example the measurement of folding and the way you want to iron it. Proper technique, folding and good ironing (Diploma)
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Inas
Inas
Antwerpen
4.33/5 (3 reviews)
Geachte Met veel plezier liep ik een opleiding van wassen en strijken en haalde ik mijn diploma. Ik lever snel en goed werk en haal veel werkplezier uit de omgang met klanten. Ik kan verschillende soorten materialen wassen en strijken. Ik zou ook graag hebben dat de strijk bij mij word afgezet. Ik ben inzetbaar op meerdere momenten en binnen een afgesproken uurrooster.
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Valeria
Valeria
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een jongedame-student in antwerpen die al werkt aan het schoonmaken van huizen. Om mijn inkomsten aan te vullen, ben ik van plan wat extra geld te verdienen. Ik heb beschikbaarheid voor mijn werk in het weekend.
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik kan heel goed strijken . Ik geb nooit echt leren strijken maar vanaf ik het voor t eerst dat probeerde ging het vanzelf t is precies of strijken een talent van mij is sindsdien hou ik enorm van strijken dus geef me maar een seintje als jullie hulp nodig hebben alvast bedankt zelf beschik ik niet over een wagen kan wel ver met het openbaar vervoer geraken.
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
B&D zorgt voor zorgeloze, schitterende schoonmaak. ✨ tot in de kleinste details ✨ snel aan de slag ✨ betrouwbare service ✨ altijd op aanwezig op het aangeven tijdstip.
Strijkhulp in Antwerpen (2018) - Yara
Yara
Antwerpen
3.0/5 (1 reviews)
Strijken van overhemdem , geklede broeken, jurken met plooien , kleding vouwen zoals in commerciële winkels.
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Zoë
Zoë
Antwerpen
Nieuw
Ik werk al meer dan 10 jaar in de thuiszorg en strijk meer dan 10 uur per week! Dat kan tellen als ervaring, niet? Ik hou ervan om een net en ordelijk resultaat te bekomen, met liefde gestreken!
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Josefien
Josefien
Antwerpen
Nieuw
Hallo! Al sinds jonge leeftijd heb ik vaak geholpen in het huishouden en ondanks mijn leeftijd vind ik het ook helemaal niet erg om te doen. Zelf ben ik een proper persoon dat houdt van orde en netheid. Daarom zou ik graag mijn diensten aanbieden als strijker zodat jij minder werk hebt als je thuiskomt na een zware dag werken. Ik woon in Antwerpen centrum en gebruik het openbaar vervoer.
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Rene
Rene
Antwerpen
Nieuw
IK KAN GOED STRIJKEN MET TEMPO EN PERFECT GESTREKEN. HOPELIJK ONMOETEN WE ELKAAR .EN IK KAN HULPEN UW VOOR JOUW KLEREN OM TE STRIJKEN. ...............
Strijkhulp in Antwerpen (2020) - Jana
Jana
Antwerpen
Nieuw
U heeft geen tijd om al u strijk te doen? Dan strijk ik graag voor u. Het strijken van hemden zijn geen probleem. Indien gewenst kan ik bij u thuis strijken of bij mij thuis..
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Rhimo
Rhimo
Antwerpen
Nieuw
Hallo goedemiddag ik ben op zoek naar een baan als strijker ik heb ervaring ik heb in naaiateliers gewerkt ik ben een hardwerkende en verantwoordelijke vrouw met veel werklust bedankt
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Tanisha
Tanisha
Antwerpen
Nieuw
Hallo ik ben Tanisha ik ben een studente die een mode opleiding volgt ik hou van alles wat met kleding te maken heeft en ik weet hoe vervelend het is om kreukels te hebben in je kleding als ik strijk woord ik altijd rustig en daarom doe ik het graag
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Magda
Magda
Antwerpen
Nieuw
Ik kan goed strijken. Maar liefts ik neem de was thuis om te strijken. Ik ben zeer stipt en doe mijn werk altijd goed uit. Iemand mpet mij kiezen omdat ik zeer flexibel ben
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Angela
Angela
Antwerpen
Nieuw
Ervaring opgedaan bij PrimaHome, 3 maand gewerkt als huishoudhulp. Poetsen is voor mij therapie! Ik heb veel uren vrij om te poetsen en strijken voor klanten.
Strijkhulp in Antwerpen (2018) - Iruna
Iruna
Antwerpen
Nieuw
I don't know what I have what another people not have,but i like this work and people by whom I work left happy,,,,I don't like to say about myself that I am more nise that another people,, is better when the person by whom I work say it
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Antwerpen: geëvalueerd met 4.56 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Antwerpen, strijkhulp aan huis Antwerpen, stijkster Antwerpen, strijkdienst Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Antwerpen vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Antwerpen in te schakelen. Strijkhulpen in Antwerpen helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de meest geschikte strijkhulp in Antwerpen?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Antwerpen

Je hebt een strijkhulp in Antwerpen gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Antwerpen kan vragen, hang af van verscheidene factoren.

De prijs voor strijkhulp in Antwerpen kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens gedetailleerd te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verscheidene prijsoffertes van verscheidene strijkhulpen in Antwerpen. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de evaluaties van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest frequente diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Antwerpen
Wekelijkse strijkbeurt€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 manden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hemden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkbeurt nodig€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Antwerpen, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te krijgen.

Strijkhulp in Antwerpen: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Antwerpen inschakelen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je liever wilt in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Antwerpen verscheidene klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem eenvoudiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Antwerpen. Dit kan natuurlijk een effect hebben jouw keuze van strijkhulp in Antwerpen. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen materiaal meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om hulp om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere taken doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Antwerpen strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Antwerpen in dienst te nemen. Een strijkhulp in Antwerpen klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp inschakelt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je juist wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een hoop t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Antwerpen? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug tiptop op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Antwerpen en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige klus en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsoffertes van strijkhulpen in Antwerpen!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Antwerpen

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Antwerpen

Was opvouwen en hemden strijken - Strijkster gezocht - Strijkhulp - was doen niet strijken 2 a 3 wasmanden - Strijk hulp - Nauwkeurige snelle strijkster nodig - STRIJKEN - strijkrn
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden