strijkhulp Mechelen

Ontdek talentvolle strijkhulp in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Mechelen

Strijkhulp in Reet (2840) - Fadime
Fadime
Reet
5/5 (23 reviews)
Ik strijk graag. Bij u thuis. Als ervaren poetshulp strijk ik voor u en doe ik de was. En netjes weggelegd in de kast. Allemaal geen probleem. Need gerust contact op!
Strijkhulp in Mechelen (2800) - Yamina
Yamina
Mechelen
4.86/5 (14 reviews)
de meeste mensen houden niet van strijken, vinden het een vervellend werkje. Ik kan helemaal ontspannen als ik strijk. Je strijk zal voortaan, perfect in de kast kunnen.
Strijkhulp in Boom (2850) - Joy
Joy
Boom
4.33/5 (6 reviews)
Dag Mr./Mv, Ik strijk graag. Ik doe mijn werk serious en met veel plezier. Ik ben vertrouwbaar en ik heb respect voor discreet. Ik kan 1 dag pwr week werken. Groetjes, Joy
Rita is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Willebroek (2830) - Rita
Rita
Willebroek
5/5 (6 reviews)
Ik strijk erg graag en zou u daar graag bij helpen om een centje bij te verdienen. Heb veel strijkervaring. U kan bij mij terecht voor alle soorten strijk. Uw hemden worden professioneel en perfect gestreken! Indien gewenst mag je hiervoor kapstokken meegeven. Richtprijs per uur en naargelang het soort strijkgoed of vaste prijs mogelijk na overleg.
Strijkhulp in Putte (2580) - Xanne
Xanne
Putte
5/5 (6 reviews)
Ik strijk graag en doe dit met veel plezier. Met alle zorg voor teveel en Bethesda terug in de mand. Ophalen en brengen is mogelijk, prijs bespreekbaar
Strijkhulp in Hever (3191) - Nicole
Nicole
Hever
5/5 (6 reviews)
Hallo,
Strijkhulp in Duffel (2570) - Christel
Christel
Duffel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben een beetje perfectionist en daardoor doe ik mijn job zo correct mogelijk, wat het ook mag zijn. Mijn doel is dan ook de klant zo goed mogelijk tevreden te stellen. Ik beschik over een wagen en kan me eventueel elke dag beschikbaar maken na 16u.
Strijkhulp in Puurs (2870) - Elke
Elke
Puurs
5/5 (3 reviews)
Ik heb nog enkele uurtjes vrij in de week aangezien ik alle dagen werk van 6u tot 12u en wil u graag uit de nood helpen om voor u te strijken.Ik heb in het verleden als huishoudhulp gewerkt en daar kwam ook geregeld strijken bij
Strijkhulp in Londerzeel (1840) - Elke
Elke
Londerzeel
5/5 (3 reviews)
Strijken is niet het leukste werkje,De strijk kan afgezet worden of ik kan hem in je eigen omgeving doen en wegleggen op zijn plaats.wat het gemakkelijkste is voor jou.
Strijkhulp in Boom (2850) - Anneke
Anneke
Boom
5/5 (2 reviews)
Ben altijd een zeer ordelijk, bijna van de perfectie af ! Ik strijk heel graag en doe het met veel plezier. Ben ook al bijna 2 jaar huishoudhulp en doe mijn job super graag
Strijkhulp in Duffel (2570) - Nicole
Nicole
Duffel
5/5 (2 reviews)
ik strijk graag en heb reeds als strijkster gewerkt bij de politie te grimbergen maar ben ondertussen verhuist naar duffel . er wordt niet gerookt in huis
Strijkhulp in Boom (2850) - Natasja
Natasja
Boom
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik heb zelf een hondje (Chico bijna 6 jaar), waar ik elke dag mee ga wandelen dus wil dat gerust ook met jouw hondje doen. Ik heb al heel men leven huisdieren en ben dus een dierenvriend in hart en nieren. Zoek je een betrouwbaar iemand waarbij je viervoeter in goede handen is, aarzel dan niet om me te contacteren. Groetjes
Strijkhulp in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Binnen mijn huishoudelijke vaardigheden beschik ik ook uiteraard over de nodige strijkeigenschappen. Om dit netjes en tot uw gewenste standaard uit te voeren. Netjes, vlot en professioneel zijn de waarde waar ik voor sta.
Strijkhulp in Willebroek (2830) - Magdalena
Magdalena
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Hello, I work us a cleaning lady and I really like to irion :) Let me take care about your clothes. If you need I can also clean a house from time to time.
Strijkhulp in Londerzeel (1840) - Sara
Sara
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
In het dagelijkse leven werk ik voltijds als huishoudhulp waarbij strijken ook tot mijn takenpakket behoort wat maakt dat dit voor mij een routine is.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Mechelen: geëvalueerd met 4.96 door 81 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Mechelen, strijkhulp aan huis Mechelen, stijkster Mechelen, strijkdienst Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Mechelen vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Mechelen aan te werven. Strijkhulpen in Mechelen helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Mechelen?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Mechelen

Je hebt een strijkhulp in Mechelen gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Mechelen kan vragen, hang af van meerdere factoren.

De prijs voor strijkhulp in Mechelen kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer duidelijk te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je meerdere prijsoffertes van meerdere strijkhulpen in Mechelen. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de feedback van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest frequente diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Mechelen
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 manden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broeken strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Mechelen, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te krijgen.

Strijkhulp in Mechelen: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Mechelen aanwerven is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je liever wilt in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Mechelen meerdere klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem gemakkelijker om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Mechelen. Dit kan natuurlijk een een rol spelen op jouw keuze van strijkhulp in Mechelen. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen materiaal meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank aan te schaffen. Vraag dan om raad om de meest geschikte strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere diensten doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Mechelen strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Mechelen in dienst te nemen. Een strijkhulp in Mechelen klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp in dienst neemt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een paar t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Mechelen? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug piekfijn op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Mechelen en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige job en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsoffertes van strijkhulpen in Mechelen!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden