strijkhulp Deinze

Ontdek talentvolle strijkhulp in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Deinze

Strijkhulp in Nazareth (9810) - Heleen
Heleen
Nazareth
5/5 (25 reviews)
Ik heb al heel veel gestreken voor mensen en doe het met plezier. Hemdjes, broeken, t-shirts,... Allemaal geen probleem! Het liefst van al strijk ik bij mijn thuis omdat ik hier vertrouwd ben met mijn strijktoestel en omgeving. U kunt gerust de strijk komen brengen en terug ophalen binnen de 2 dagen.
Strijkhulp in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben een persoon die oog heeft voor detail, ik strijk heel graag. Kleren moeten terug mooi in de kast komen. Ik wil graag mensen uit de noot helpen voor het strijkwerk.
Isabelle is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Astene (9800) - Isabelle
Isabelle
Astene
5/5 (7 reviews)
Hallo, Ik ben Isabelle en graag wil ik jullie ontlasten van een werkje dat misschien wordt uitgesteld of niet graag gedaan wordt... STRIJKEN! Ik kan jullie daar bij helpen want ik doe dat met plezier! Laat maar komen, “de helpende hand“ redt jullie 😊
Strijkhulp in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Als elke vrouw weet ik wat te doen! Ik wil iets bijverdienen en strijken kan ik zeker heel goed. Toen we ons horeca zaak hadden, moest ik regelmatig veel strijken voor mijn gezien en de zaak .
Strijkhulp in Astene (9800) - Bianca
Bianca
Astene
4.75/5 (4 reviews)
Hoi ik werk in een slagerij en in men vrij uren strijk ik graag .. daarom ben ik bereid om jullie stijk te komen doen ik kan het zelf komen halen en weer weg doen en de strijk te doen naar jullie wensen
Strijkhulp in Deinze (9800) - Severine
Severine
Deinze
5/5 (2 reviews)
Dag iedereen, ik ben Severine en 36jaar. Ik ben zorgvuldig , gemotiveerd en vriendelijk. Ik strijk zeer graag. Graag had ik dit van thuis uit gedaan. Ik ben in het bezit van een wagen en ophalen is zeker geen probleem, dit aan 0,30€ per km
Strijkhulp in Afsnee (9051) - Patricia
Patricia
Afsnee
5/5 (2 reviews)
Doordat ik halftime werk en de kinderen het huis uit zijn heb ik wat tijd over om anderen te helpen. Strijken doe ik graag en zo kunnen we elkaar helpen.
Strijkhulp in Aarsele (8700) - Inge
Inge
Aarsele
5/5 (1 reviews)
Heb alles door mijzelf geleerd doordat ik vlug en jong zelfstandig ben moeten worden Ik strijk ook HEEL graag, vlot en goed Tot hier toe is iedereen tevreden geweest
Strijkhulp in Dentergem (8720) - Natascha
Natascha
Dentergem
5/5 (1 reviews)
hallo ik werk deeltijds als hushoudhulp, vooral koken en strijken, ik heb hier vele jaren ervaring in e dit is iets wat ik erg graag doe.Aarzel niet om mij te contacteren
Strijkhulp in De pinte (9840) - Jolien
Jolien
De pinte
5/5 (1 reviews)
Ik werk deeltijds dus ik kan flexibel zijn wanneer u uw strijk brengt en ophaalt. Als u in de buurt woont kunnen we in onderling overleg eventueel zien of ik de strijk na afloop terug naar huis breng. Mijn partner draagt vaak hemden voor zijn werk dus ik ben dit ook gewoon.
Strijkhulp in Kruishoutem (9770) - Jessie
Jessie
Kruishoutem
Nieuw
Ik strijk heel graag.. Rookvrije & huisdiervrije woning. 'S morgens de strijk brengen en tegen 's avonds is die klaar ! Ik wil die ook komen ophalen & terugbrengen in de regio... Elke dag beschikbaar !
Strijkhulp in Zulte (9870) - Monika
Monika
Zulte
Nieuw
Hey. Strijken is voor me geen enkel probleem. Heb al 7j ervaring en heb bij mijn thuis een heel goeie strijk plank en nieuwe stomstrijkijzer van Philis. Tot dan
Strijkhulp in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik bied u graag mijn diensten aan om u te helpen bij u thuis. Ik ben iemand die graag strijkt, aan een goed tempo werk en kwalitatatief werk aflevert.
Strijkhulp in Gavere (9890) - Veronique
Veronique
Gavere
Nieuw
Heb je even geen zin om te strijken of zie je er geen einde aan komen ? U mag mij altijd contacteren, zowel eenmalig of geregeld . Ik doe dit met alle plezier.
Strijkhulp in Sint-martens-latem (9830) - Myriam
Myriam
Sint-martens-latem
Nieuw
Regio Gent, Sint -Martens-Latem, Baarle... Mijn naam is Myriam, ik ben tweetalig ( nederlands en frans). Als U te kort aan tijd heeft, ben ik bereid uw strijk te doen , bij mij of bij U thuis , zowel in de week als het week-end. Ik ben gemotoriseerd. Ik ben punctueel, zorgzaam en voorzichtig . Ik ben een niet-roker persoon en wens bij niet-rokers te werken. Uw linnen kan gevouwen of opgehangen gestreken worden. Ik strijk sinds jaren en ik hoop U van dienst te zijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Deinze: geëvalueerd met 4.95 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Deinze, strijkhulp aan huis Deinze, stijkster Deinze, strijkdienst Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Deinze vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Deinze aan te werven. Strijkhulpen in Deinze helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Deinze?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Deinze

Je hebt een strijkhulp in Deinze gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Deinze kan vragen, hang af van verscheidene factoren.

De prijs voor strijkhulp in Deinze kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer duidelijk te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verscheidene prijsoffertes van verscheidene strijkhulpen in Deinze. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de commentaren van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Deinze
Wekelijkse strijkbeurt€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 manden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
T-shirts strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Deinze, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsvoorstel te krijgen.

Strijkhulp in Deinze: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Deinze aanwerven is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Deinze verscheidene klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem eenvoudiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Deinze. Dit kan natuurlijk een effect hebben jouw selectie van strijkhulp in Deinze. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen spullen meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank aan te schaffen. Vraag dan om hulp om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere diensten doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Deinze strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Deinze in te schakelen. Een strijkhulp in Deinze klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp zoekt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je juist wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een hoop t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Deinze? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug tiptop op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Deinze en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige taak en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsoffertes van strijkhulpen in Deinze!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden