strijkhulp Deinze

Ontdek talentvolle strijkhulp in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Deinze

Strijkhulp in Nazareth (9810) - Heleen
Heleen
Nazareth
5/5 (27 reviews)
Ik heb al heel veel gestreken voor mensen en doe het met plezier. Hemdjes, broeken, t-shirts,... Allemaal geen probleem! Het liefst van al strijk ik bij mijn thuis omdat ik hier vertrouwd ben met mijn strijktoestel en omgeving. U kunt gerust de strijk komen brengen en terug ophalen binnen de 2 dagen.
Isabelle is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Astene (9800) - Isabelle
Isabelle
Astene
4.91/5 (11 reviews)
Hallo, Ik ben Isabelle en graag wil ik jullie ontlasten van een werkje dat misschien wordt uitgesteld of niet graag gedaan wordt... STRIJKEN! Ik kan jullie daar bij helpen want ik doe dat met plezier! Laat maar komen, “de helpende hand“ redt jullie 😊
Strijkhulp in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben een persoon die oog heeft voor detail, ik strijk heel graag. Kleren moeten terug mooi in de kast komen. Ik wil graag mensen uit de noot helpen voor het strijkwerk.
Strijkhulp in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Als elke vrouw weet ik wat te doen! Ik wil iets bijverdienen en strijken kan ik zeker heel goed. Toen we ons horeca zaak hadden, moest ik regelmatig veel strijken voor mijn gezien en de zaak .
Strijkhulp in Astene (9800) - Bianca
Bianca
Astene
4.75/5 (4 reviews)
Hoi ik werk in een slagerij en in men vrij uren strijk ik graag .. daarom ben ik bereid om jullie stijk te komen doen ik kan het zelf komen halen en weer weg doen en de strijk te doen naar jullie wensen
Strijkhulp in Deinze (9800) - Severine
Severine
Deinze
5/5 (2 reviews)
Dag iedereen, ik ben Severine en 36jaar. Ik ben zorgvuldig , gemotiveerd en vriendelijk. Ik strijk zeer graag. Graag had ik dit van thuis uit gedaan. Ik ben in het bezit van een wagen en ophalen is zeker geen probleem, dit aan 0,30€ per km
Strijkhulp in Afsnee (9051) - Patricia
Patricia
Afsnee
5/5 (2 reviews)
Doordat ik halftime werk en de kinderen het huis uit zijn heb ik wat tijd over om anderen te helpen. Strijken doe ik graag en zo kunnen we elkaar helpen.
Strijkhulp in Aarsele (8700) - Inge
Inge
Aarsele
5/5 (1 reviews)
Heb alles door mijzelf geleerd doordat ik vlug en jong zelfstandig ben moeten worden Ik strijk ook HEEL graag, vlot en goed Tot hier toe is iedereen tevreden geweest
Strijkhulp in Dentergem (8720) - Natascha
Natascha
Dentergem
5/5 (1 reviews)
hallo ik werk deeltijds als hushoudhulp, vooral koken en strijken, ik heb hier vele jaren ervaring in e dit is iets wat ik erg graag doe.Aarzel niet om mij te contacteren
Strijkhulp in Nevele (9850) - Sofie
Sofie
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik strijk heel graag! Ik kan de strijk ophalen of brengen. Altijd snel en proper klaar. Voor een zeer schappelijke prijs! Van babykleertjes tot volwassenen!
Strijkhulp in De pinte (9840) - Jolien
Jolien
De pinte
5/5 (1 reviews)
Ik werk deeltijds dus ik kan flexibel zijn wanneer u uw strijk brengt en ophaalt. Als u in de buurt woont kunnen we in onderling overleg eventueel zien of ik de strijk na afloop terug naar huis breng. Mijn partner draagt vaak hemden voor zijn werk dus ik ben dit ook gewoon.
Strijkhulp in Kruishoutem (9770) - Jessie
Jessie
Kruishoutem
Nieuw
Ik strijk heel graag.. Rookvrije & huisdiervrije woning. 'S morgens de strijk brengen en tegen 's avonds is die klaar ! Ik wil die ook komen ophalen & terugbrengen in de regio... Elke dag beschikbaar !
Strijkhulp in Zulte (9870) - Monika
Monika
Zulte
Nieuw
Hey. Strijken is voor me geen enkel probleem. Heb al 7j ervaring en heb bij mijn thuis een heel goeie strijk plank en nieuwe stomstrijkijzer van Philis. Tot dan
Strijkhulp in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik bied u graag mijn diensten aan om u te helpen bij u thuis. Ik ben iemand die graag strijkt, aan een goed tempo werk en kwalitatatief werk aflevert.
Strijkhulp in Gavere (9890) - Veronique
Veronique
Gavere
Nieuw
Heb je even geen zin om te strijken of zie je er geen einde aan komen ? U mag mij altijd contacteren, zowel eenmalig of geregeld . Ik doe dit met alle plezier.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Deinze: geëvalueerd met 4.94 door 66 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Deinze, strijkhulp aan huis Deinze, stijkster Deinze, strijkdienst Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Deinze vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Deinze in dienst te nemen. Strijkhulpen in Deinze helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de meest geschikte strijkhulp in Deinze?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Deinze

U hebt een strijkhulp in Deinze gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Deinze kan vragen, hang af van verscheidene zaken.

De prijs voor strijkhulp in Deinze kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden