strijkhulp Geel

Ontdek talentvolle strijkhulp in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Geel

Strijkhulp in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Ik hou van strijken. Sinds ik een kind van 14 jaar old was, werd ik de oudere zus van mijn 3 jonger zussen en hielp ik mijn ouders met de was en strijk voor het heel gezin. Ik ben erg trots, want ik ben zeer goed met kleren strijken. Als je nodig hebt om voor je mooie kleding te zorgen, stuur me dan een bericht. Tot ziens!
Strijkhulp in Geel (2440) - Tinneke
Tinneke
Geel
4.43/5 (7 reviews)
Net zoals poetsen heb ik veel ervaring in het strijken ik doe het werk al 13jaar en er zijn weinig rimpeltjes die ik niet aan kan ik vraag ook of het gevouwen of op kapstok enz moet natuurlijk
Strijkhulp in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
ik ben Florien en ben 21jaar kom uit Geel. Strijken doe ik wel graag. Dus als ik jou kan verhelpen met deze taak doe ik dit graag. Zowel bij jou als bij mijn thuis.
Strijkhulp in Tessenderlo (3980) - Ashley
Ashley
Tessenderlo
5/5 (1 reviews)
Ik vind het helemaal geen probleem om te strijken. Van alle huishoudelijke klusjes doe ik deze het liefste. Daarom vind ik het geen probleem als iemand graag een mand meegeeft om mee te strijken.
Strijkhulp in Kasterlee (2460) - Ons
Ons
Kasterlee
Nieuw
Hallo iedereen, Ik zoek een leuke bijverdienste in de strijkhulp. Strijken doe ik ontzettend graag en dit geeft mij ook wel rust om eventjes te ontsnappen aan de drukte van de kindjes. Heb geen probleem om de iets moeilijkere stukken te strijken zoals bv hemden, lakens enz...
Strijkhulp in Westerlo (2260) - Kimberley
Kimberley
Westerlo
Nieuw
Bent u het strijken beu of heb je er helemaal geen tijd voor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij willen graag gaan strijken maar zijn eerst op zoek naar al wat klantjes Dit zal dan uiteindelijk via het poetspaleis gebeuren via dienstencheques zodra we zien dat er veel interesse is kunnen we contract gaan tekenen en wordt u strijk gedaan met een vriendelijke en vlotte service
Strijkhulp in Geel (2440) - Donia
Donia
Geel
Nieuw
Ik kan strijken en schoonmaken Bedden maken wc en bad kamer poetsen keuken en salon opruimen Karsten poetsen kleren strijken Koelakst wasen ramen poetsen deuren ik hou van poetsen
Strijkhulp in Herentals (2200) - Joycie
Joycie
Herentals
Nieuw
Ik strijk enorm graag en alles is dan ook tot in de details perfect in orde. gezien de vrije tijd dat ik heb, kan ik deze hierbij goed invullen. Strijk word gedaan in een rookvrije ruimte.
Strijkhulp in Herentals (2200) - Daniella
Daniella
Herentals
Nieuw
Ik werk in de voor middag in de woon zorgcentrum. en in de namiddag heb ik paar uren vrij om mensen te helpen. ik heb ook veel jaren ervaring in dienstencheque's.
Strijkhulp in Geel (2440) - Xena
Xena
Geel
Nieuw
Ik ben huishoudhulp van hoofdberoep, hier hoort strijken uiteraard ook bij dus dat is voor mij dagelijks werk en heb ik dus al veel ervaring in. Ik strijk liefst van thuis uit.
Strijkhulp in Mol (2400) - Karine
Karine
Mol
Nieuw
Ivchikbvjikvgffvvbkknnbbvvvvvbbjjjjbbbcccchjbbvvvvjjkkbvvcgghjbb. Cchjkjnb. Cghjb b bvvvjjjbbbbjkknbbbvvvjjjjbbvvvvvvbkkllbvcfgjjbvvccchjkknbvcchjjkbvcxxf
Strijkhulp in Olen (2250) - Charlotte
Charlotte
Olen
Nieuw
Omdat ik een kindje heb werk ik graag vanuit thuis uit dus strijken lijkt mij een ideale bezigheid + je helpt er andere mensen mee verder die geen tijd of zin hebben om dit te doen
Strijkhulp in Mol (2400) - Christine
Christine
Mol
Nieuw
Strijken doe ik met veel plezier. Ik vind het belangrijk dat je netjes voor de dag kan komen. Ik zal me dan ook inzetten voor anderen.
Strijkhulp in Herentals (2200) - Kim
Kim
Herentals
Nieuw
Ik strijk nu sinds 3 jaar via mijn bureau . En doe dit super graag .. Ik werk via het systeem 1 cheque = 1 u Met dienstecheques dus . Binnen de 2 dagen is de strijk zeker klaar .
Strijkhulp in Westerlo (2260) - Ritchel
Ritchel
Westerlo
Nieuw
Berg strijken is voor mij heel easy , dan kan je relaxen met jou familie en profeteren met jou lazy day. Tot binnenkort veel groeten Ritchel in dienst.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Geel: geëvalueerd met 4.69 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Geel, strijkhulp aan huis Geel, stijkster Geel, strijkdienst Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Geel vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Geel in te schakelen. Strijkhulpen in Geel helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Geel?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Geel

Je hebt een strijkhulp in Geel gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Geel kan vragen, hang af van verschillende factoren.

De prijs voor strijkhulp in Geel kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer goed te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verschillende prijsoffertes van verschillende strijkhulpen in Geel. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de feedback van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest frequente diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Geel
Wekelijkse strijkbeurt€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broeken strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkwerk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Geel, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsofferte te ontvangen.

Strijkhulp in Geel: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Geel aanwerven is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je liever wilt in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Geel verschillende klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem handiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Geel. Dit kan natuurlijk een impact hebben jouw keuze van strijkhulp in Geel. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen spullen meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank aan te schaffen. Vraag dan om hulp om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere klusjes doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Geel strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Geel in dienst te nemen. Een strijkhulp in Geel klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp zoekt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je precies wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een paar t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Geel? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Geel en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige klus en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsoffertes van strijkhulpen in Geel!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Geel

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Geel

Wij zoeken iemand voor het strijken (8) - Strijkhulp gewenst :) - Wij zoeken iemand voor het strijken (7) - Strijk - Wij zoeken iemand voor het strijken (6) - Wij zoeken iemand voor het strijken (5) - Was en strijkhulp gezocht! - Wij zoeken iemand voor het strijken (4) - Strijkhulp/ poetshulp - Wij zoeken iemand voor het strijken (3) - Wij zoeken iemand voor het strijken (2) - Ik zoek een strijkhulp (2-wekelijks) - Wij zoeken iemand voor het strijken - Beste, De persoon die mijn strijk deed is weggevallen. Ik zoek iemand nieuw voor de strijk. Ik breng en haal zelf - Wij hebben iemand voor het strijken nodig (5) - Wij hebben iemand voor het strijken nodig (4) - Wij hebben iemand voor het strijken nodig (3) - Wij hebben iemand voor het strijken nodig (2) - Strijkhulp - Wij hebben iemand voor het strijken nodig - Strijken - Strijkhulp gezocht voor een jong koppel - strijken, eventueel poetsen in de toekomst - Strijk - truien/t-shirts/hemden - 1 X per week strijkhulp, ong 2 uur - Strijk en plooi hulp gezocht - Strijk
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden