strijkhulp Geel

Ontdek talentvolle strijkhulp in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Geel

Strijkhulp in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Ik hou van strijken. Sinds ik een kind van 14 jaar old was, werd ik de oudere zus van mijn 3 jonger zussen en hielp ik mijn ouders met de was en strijk voor het heel gezin. Ik ben erg trots, want ik ben zeer goed met kleren strijken. Als je nodig hebt om voor je mooie kleding te zorgen, stuur me dan een bericht. Tot ziens!
Strijkhulp in Geel (2440) - Tinneke
Tinneke
Geel
4.43/5 (7 reviews)
Net zoals poetsen heb ik veel ervaring in het strijken ik doe het werk al 13jaar en er zijn weinig rimpeltjes die ik niet aan kan ik vraag ook of het gevouwen of op kapstok enz moet natuurlijk
Strijkhulp in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
ik ben Florien en ben 21jaar kom uit Geel. Strijken doe ik wel graag. Dus als ik jou kan verhelpen met deze taak doe ik dit graag. Zowel bij jou als bij mijn thuis.
Strijkhulp in Tessenderlo (3980) - Ashley
Ashley
Tessenderlo
5/5 (1 reviews)
Ik vind het helemaal geen probleem om te strijken. Van alle huishoudelijke klusjes doe ik deze het liefste. Daarom vind ik het geen probleem als iemand graag een mand meegeeft om mee te strijken.
Strijkhulp in Balen (2490) - Carolien
Carolien
Balen
5/5 (1 reviews)
Ik vind strijken prettig en zal dit altijd tot in de puntjes te verzorgen , want dit vind ik zelf heel belangrijk. Ik zorg ervoor dat ze netjes gestreken en opgevouwen of opgehangen terug bij de klant komen , zodat ieder weer gelukkig is met het resultaat . Wassen of drogen is ook een mogelijkheid, bv als jou machine stuk is.
Strijkhulp in Poederlee (2275) - Marijke
Marijke
Poederlee
Nieuw
Word het je soms wat teveel, die hopen strijk, dan mag je steeds mijn hulp inroepen. Na al die jaren strijken voor mijn gezin kan ik strijken als de beste.
Strijkhulp in Kasterlee (2460) - Ons
Ons
Kasterlee
Nieuw
Hallo iedereen, Ik zoek een leuke bijverdienste in de strijkhulp. Strijken doe ik ontzettend graag en dit geeft mij ook wel rust om eventjes te ontsnappen aan de drukte van de kindjes. Heb geen probleem om de iets moeilijkere stukken te strijken zoals bv hemden, lakens enz...
Strijkhulp in Westerlo (2260) - Kimberley
Kimberley
Westerlo
Nieuw
Bent u het strijken beu of heb je er helemaal geen tijd voor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij willen graag gaan strijken maar zijn eerst op zoek naar al wat klantjes Dit zal dan uiteindelijk via het poetspaleis gebeuren via dienstencheques zodra we zien dat er veel interesse is kunnen we contract gaan tekenen en wordt u strijk gedaan met een vriendelijke en vlotte service
Strijkhulp in Geel (2440) - Donia
Donia
Geel
Nieuw
Ik kan strijken en schoonmaken Bedden maken wc en bad kamer poetsen keuken en salon opruimen Karsten poetsen kleren strijken Koelakst wasen ramen poetsen deuren ik hou van poetsen
Strijkhulp in Herentals (2200) - Joycie
Joycie
Herentals
Nieuw
Ik strijk enorm graag en alles is dan ook tot in de details perfect in orde. gezien de vrije tijd dat ik heb, kan ik deze hierbij goed invullen. Strijk word gedaan in een rookvrije ruimte.
Strijkhulp in Herentals (2200) - Daniella
Daniella
Herentals
Nieuw
Ik werk in de voor middag in de woon zorgcentrum. en in de namiddag heb ik paar uren vrij om mensen te helpen. ik heb ook veel jaren ervaring in dienstencheque's.
Strijkhulp in Geel (2440) - Xena
Xena
Geel
Nieuw
Ik ben huishoudhulp van hoofdberoep, hier hoort strijken uiteraard ook bij dus dat is voor mij dagelijks werk en heb ik dus al veel ervaring in. Ik strijk liefst van thuis uit.
Strijkhulp in Mol (2400) - Karine
Karine
Mol
Nieuw
Ivchikbvjikvgffvvbkknnbbvvvvvbbjjjjbbbcccchjbbvvvvjjkkbvvcgghjbb. Cchjkjnb. Cghjb b bvvvjjjbbbbjkknbbbvvvjjjjbbvvvvvvbkkllbvcfgjjbvvccchjkknbvcchjjkbvcxxf
Strijkhulp in Olen (2250) - Charlotte
Charlotte
Olen
Nieuw
Omdat ik een kindje heb werk ik graag vanuit thuis uit dus strijken lijkt mij een ideale bezigheid + je helpt er andere mensen mee verder die geen tijd of zin hebben om dit te doen
Strijkhulp in Mol (2400) - Christine
Christine
Mol
Nieuw
Strijken doe ik met veel plezier. Ik vind het belangrijk dat je netjes voor de dag kan komen. Ik zal me dan ook inzetten voor anderen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Geel: geëvalueerd met 4.75 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Geel, strijkhulp aan huis Geel, stijkster Geel, strijkdienst Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Geel vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Geel aan te werven. Strijkhulpen in Geel helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de meest geschikte strijkhulp in Geel?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Geel

U hebt een strijkhulp in Geel gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Geel kan vragen, hang af van meerdere factoren.

De prijs voor strijkhulp in Geel kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden