strijkhulp Oostende

Ontdek talentvolle strijkhulp in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Oostende

Strijkhulp in Oostende (8400) - Sela
Sela
Oostende
5/5 (23 reviews)
Ik strijk supergraag en laat geen enkele kreukel achter. En ik ga extra voorzichtig met bepaalde kledingstukken. Ik strijk ook niet te traag, maar ook te snel.
Strijkhulp in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben Zezinha. Ik kuis graag en ik ben daarom ook veeleisend tijdens mijn kuisen. Ik zie supergraag dieren en ik zorg ook graag voor ze, ik heb namelijk zelf een kat. En ik zie ook supergraag kinderen, ik heb namelijk ook al twee kleinkinderen. Hopelijk kunnen we elkaar spoedig ontmoeten, aarzel niet om mij te contacteren!
Strijkhulp in Bredene (8450) - Erika
Erika
Bredene
5/5 (2 reviews)
In mijn vrije tijd help ik vaak mijn ouders in het huishouden en help hier dus ook vaak bij het strijken. Ik weet wat voor sleur het soms kan zijn, zo’n wasmand te zien staan bovenop al het werk, dus zou ik u met plezier helpen!
Strijkhulp in Bredene (8450) - Lieve
Lieve
Bredene
5/5 (1 reviews)
Woon in Bredene Ik strijk graag en nauwkeurig en vooral hemden is geen probleem men mag de mand bij mij afzetten kleine verplaatsingen geen probleem !
Strijkhulp in Gistel (8470) - Amber
Amber
Gistel
Nieuw
Beste, ik had een eigen bedrijf om strijk van andere mensen te kunnen doen. Het leek me leuk te kunnen strijken via deze weg, naast mijn gewone job..
Strijkhulp in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
Nieuw
Strijk je zelf niet graag pf heb je er door het drukke werk leven geen tijd voor?’ Ik doe al uw strijkwerk! Ik werk vlot zonder aan kwaliteit in te boeten zodat u waar hebt voor uw geld! Alvast bedankt Grts Kristalyn
Strijkhulp in Oostende (8400) - Ana
Ana
Oostende
Nieuw
Voor een werkende moeder is het in deze dagen erg stressvol om de hele week te werken, voor de kinderen en het huis te zorgen. Naast het schoonmaken heeft het altijd veel wasgoed om te verzorgen .. Dus laat me je helpen, ik zal het voor je strijken. Ik ben snel en georganiseerd .. Ik heb meer dan 2 jaar ervaring ..
Strijkhulp in Oostende (8400) - Akgundogdu
Akgundogdu
Oostende
Nieuw
ik doe dit ook thuis met mijn eigen kleren . Ik kan er goed mee werken . Éénmaal als ik aan de machine gewend ben zou het perfect lukken . Ook gemotiveerd ervoor
Strijkhulp in Leffinge (8432) - Tatjana
Tatjana
Leffinge
Nieuw
hallo, ik ben Tatjana, ik werk als verpleegkundige, ik ben graag bij de mensen en graag wil ik iets extra kunnen doen voor de mensen. om ik doe graag van alles zolang ik maar bezig kan zijn. hopelijk tot binnenkort
Strijkhulp in Oostende (8400) - Sharon
Sharon
Oostende
Nieuw
Hallo, professionele ervaringen heb ik niet maar eerder door de jaren heen ervaring opgelopen. Ik hou mij graag bezig op een avond om mij te ontspannen.
Strijkhulp in Bredene (8450) - Shanna
Shanna
Bredene
Nieuw
Strijken doe ik graag ik kan bijna alles strijke enigste wat moeilijk gaat zijn hemden het gaat maar doe ik tog soms effen over de rest allemaal geen probleem
Strijkhulp in Oostende (8400) - Plas
Plas
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben Christelle, ik strijk heel graag en het moet top in orde zijn de strijk. Ben echt zindelijk op de strijk. Ik heb graag dat het mooi gedaan is .
Strijkhulp in Oostende (8400) - Bianca
Bianca
Oostende
Nieuw
Ik heb vroeger als strijkster gewerkt, ik wens bij mensen thuis te strijken. Ik woon ik klein appartement en heb weinig plaats om dit bij mij thuis te doen
Strijkhulp in Bredene (8450) - Francine
Francine
Bredene
Nieuw
Ik heb een cursus via de vdab gevolgd van professionele schoonmaaktechnieken. Ik werk nu bij partena als logistieke medewerker maar ik ben 3 dagen economisch werkloos ( corona )
Strijkhulp in Middelkerke (8430) - Katrien
Katrien
Middelkerke
Nieuw
Ik vind strijken een echte ontspanning . Veel strijkerwerk schrikt me niet af . Het mag eender wat zijn . Ik wil de strijk echt wel komen ophalen ook .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Oostende: geëvalueerd met 5.0 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Oostende, strijkhulp aan huis Oostende, stijkster Oostende, strijkdienst Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Oostende vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Oostende in dienst te nemen. Strijkhulpen in Oostende helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Oostende?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Oostende

Je hebt een strijkhulp in Oostende gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Oostende kan vragen, hang af van meerdere zaken.

De prijs voor strijkhulp in Oostende kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens gedetailleerd te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je meerdere prijsoffertes van meerdere strijkhulpen in Oostende. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de commentaren van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Oostende
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hemden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkwerk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Oostende, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsofferte te krijgen.

Strijkhulp in Oostende: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Oostende inschakelen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je liever wilt in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Oostende meerdere klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem handiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Oostende. Dit kan natuurlijk een een rol spelen op jouw keuze van strijkhulp in Oostende. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen spullen meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om advies om de meest geschikte strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere diensten doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Oostende strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Oostende in dienst te nemen. Een strijkhulp in Oostende klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp in dienst neemt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een stapel t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Oostende? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug piekfijn op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Oostende en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige taak en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsoffertes van strijkhulpen in Oostende!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Oostende

Wekelijkse strijk - Strijken - Strijkster - Strijkhulp - Strijken - Strijken - Strijken - Afhalen en terug brengen strijk - Afhalen en terug brengen aan huis strijk
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden