strijkhulp Oostende

Ontdek talentvolle strijkhulp in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Oostende

Strijkhulp in Oostende (8400) - Sela
Sela
Oostende
5/5 (24 reviews)
Ik strijk supergraag en laat geen enkele kreukel achter. En ik ga extra voorzichtig met bepaalde kledingstukken. Ik strijk ook niet te traag, maar ook te snel.
Strijkhulp in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (9 reviews)
Hallo, Ik ben Zezinha. Ik kuis graag en ik ben daarom ook veeleisend tijdens mijn kuisen. Ik zie supergraag dieren en ik zorg ook graag voor ze, ik heb namelijk zelf een kat. En ik zie ook supergraag kinderen, ik heb namelijk ook al twee kleinkinderen. Hopelijk kunnen we elkaar spoedig ontmoeten, aarzel niet om mij te contacteren!
Strijkhulp in Bredene (8450) - Erika
Erika
Bredene
5/5 (2 reviews)
In mijn vrije tijd help ik vaak mijn ouders in het huishouden en help hier dus ook vaak bij het strijken. Ik weet wat voor sleur het soms kan zijn, zo’n wasmand te zien staan bovenop al het werk, dus zou ik u met plezier helpen!
Strijkhulp in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb voor een strijkdienst gewerkt , snelheid en met zorg. Alles voor te strijken moet ter plaatse zijn. Aarzel niet om mij te contacteren. Behulpzaam
Strijkhulp in Bredene (8450) - Lieve
Lieve
Bredene
5/5 (1 reviews)
Woon in Bredene Ik strijk graag en nauwkeurig en vooral hemden is geen probleem men mag de mand bij mij afzetten kleine verplaatsingen geen probleem !
Strijkhulp in Gistel (8470) - Amber
Amber
Gistel
Nieuw
Beste, ik had een eigen bedrijf om strijk van andere mensen te kunnen doen. Het leek me leuk te kunnen strijken via deze weg, naast mijn gewone job..
Strijkhulp in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
Nieuw
Strijk je zelf niet graag pf heb je er door het drukke werk leven geen tijd voor?’ Ik doe al uw strijkwerk! Ik werk vlot zonder aan kwaliteit in te boeten zodat u waar hebt voor uw geld! Alvast bedankt Grts Kristalyn
Strijkhulp in Oostende (8400) - Ana
Ana
Oostende
Nieuw
Voor een werkende moeder is het in deze dagen erg stressvol om de hele week te werken, voor de kinderen en het huis te zorgen. Naast het schoonmaken heeft het altijd veel wasgoed om te verzorgen .. Dus laat me je helpen, ik zal het voor je strijken. Ik ben snel en georganiseerd .. Ik heb meer dan 2 jaar ervaring ..
Strijkhulp in Oostende (8400) - Akgundogdu
Akgundogdu
Oostende
Nieuw
ik doe dit ook thuis met mijn eigen kleren . Ik kan er goed mee werken . Éénmaal als ik aan de machine gewend ben zou het perfect lukken . Ook gemotiveerd ervoor
Strijkhulp in Leffinge (8432) - Tatjana
Tatjana
Leffinge
Nieuw
hallo, ik ben Tatjana, ik werk als verpleegkundige, ik ben graag bij de mensen en graag wil ik iets extra kunnen doen voor de mensen. om ik doe graag van alles zolang ik maar bezig kan zijn. hopelijk tot binnenkort
Strijkhulp in Bredene (8450) - Shanna
Shanna
Bredene
Nieuw
Strijken doe ik graag ik kan bijna alles strijke enigste wat moeilijk gaat zijn hemden het gaat maar doe ik tog soms effen over de rest allemaal geen probleem
Strijkhulp in Oostende (8400) - Plas
Plas
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben Christelle, ik strijk heel graag en het moet top in orde zijn de strijk. Ben echt zindelijk op de strijk. Ik heb graag dat het mooi gedaan is .
Strijkhulp in Oostende (8400) - Bianca
Bianca
Oostende
Nieuw
Ik heb vroeger als strijkster gewerkt, ik wens bij mensen thuis te strijken. Ik woon ik klein appartement en heb weinig plaats om dit bij mij thuis te doen
Strijkhulp in Bredene (8450) - Francine
Francine
Bredene
Nieuw
Ik heb een cursus via de vdab gevolgd van professionele schoonmaaktechnieken. Ik werk nu bij partena als logistieke medewerker maar ik ben 3 dagen economisch werkloos ( corona )
Strijkhulp in Oostende (8400) - Sabina
Sabina
Oostende
Nieuw
hallo, ik werk deeltijds als kassister maar ik heb nog veel extra uurtjes in de week vrij om van thuis uit te strijken voor mensen. Ik heb 2 jaar ervaring via een strijkatelie in Brugge, ik doe dat heel graag.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Oostende: geëvalueerd met 5.0 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Oostende, strijkhulp aan huis Oostende, stijkster Oostende, strijkdienst Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Oostende vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Oostende aan te werven. Strijkhulpen in Oostende helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de ideale strijkhulp in Oostende?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Oostende

U hebt een strijkhulp in Oostende gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Oostende kan vragen, hang af van verschillende factoren.

De prijs voor strijkhulp in Oostende kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden