strijkhulp Aalst

Ontdek talentvolle strijkhulp in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Aalst

Strijkhulp in Aalst (9300) - Walido
Walido
Aalst
4.94/5 (31 reviews)
Wij doen haal en breng service! We halen de kleren bij u thuis op(moet gewassen kledij zijn) en brengen het weer volledig netjes terug! Wij bezitten namelijk een professionele stoommachine waardoor we u kleren weer tot leven brengen helemaal kreukelvrij en zo goed al nieuw volledig streeploos. Ik sta graag tot uw dienst. Laat me maar weten.
Strijkhulp in Aalst (9300) - Augusta
Augusta
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Ik heb veel jaar ervaring in professioneel strijken en ik kan heel goed uw kleren zorgen voor een lange leven geven , ik kan ook bij me thuis de strijk maken 😊
Strijkhulp in Aalst (9300) - Sandra
Sandra
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben sandra en werk als strijkster in een strijkatelier ,heb 8 jaar ervaring, nu zoek ik extra strijkwerk . Heb je geen tijd of doe je het niet graag? Daar kan ik bij helpen en de strijk voor u doen bij mij thuis .
Strijkhulp in Aalst (9300) - Odia
Odia
Aalst
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een grote familie, heb enkel broers. Ik sta feitelijk in voor het huishouden. Daarnaast heb ik als student altijd gewerkt voor IRIS . U kunt op mij rekennen.
Strijkhulp in Aalst (9300) - Ilse
Ilse
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik strijk enorm graag daarom lijkt het me wel wat om hiermee andere mensen een dienst te bewijzen en ondertussen zelf een centje bij te verdienen. De strijk moet wel zelf gebracht en opgehaald worden.
Strijkhulp in Aalst (9300) - Brian
Brian
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik werk van thuis uit voor mensen die het heel druk hebben of zelf moeilijkheden hebben Zoals bijvoorbeeld ik help 1 gezin waar de mama in een rust huis is en wat hulp kan gebruiken om de kleren van de mama proper te maken Er kunnen 2 gezinnen bij komen van maximum 2-3persoon Alles sinds kost dit veel goedkoper dan in een rust huis en daarom willen wij jou ook helpen Hopelijk tot snel
Strijkhulp in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Indien iemand geen tijd heeft om zijn berg strijk weg te werken, help ik graag een handje!
Strijkhulp in Aalst (9300) - Lisa
Lisa
Aalst
Nieuw
Strijken is een van de dingen die ik zonder veel gezaag doe, al van kleins af help ik thuis in het huishouden. Strijken is een van mijn favoriete bezigheden geworden.
Strijkhulp in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Positief ingesteld, zou met veel plezier voor u willen werken! Ik ben 20 jaar oud en alles proper zien is voor mij echt een passie! Ik hou er van om andere mensen te kunnen helpen !
Strijkhulp in Aalst (9300) - Stephanie
Stephanie
Aalst
Nieuw
Aangezien ik heel graag strijk en ik als mama van 2 meisjes dit ook vaak doe wil ik zeker mijn diensten aanbieden om voor andere te strijken. Ook in de vakantie kan ik overdag meerdere manden strijken aangezien ik dit van thuis kan doen zn mijn dochters terwijl hun mama niet moeten missen
Strijkhulp in Aalst (9300) - Julie
Julie
Aalst
Nieuw
Ik ben mama van 3 kinderen en daar door dus al veel ervaring in strijken. Ik heb altijd mijn strijk gedaan sinds ik 14 ben. Ik strijk goed en op een snelle tempo
Strijkhulp in Aalst (9300) - Natalie
Natalie
Aalst
Nieuw
Ik ben werkzoekende en heb wel wat vrije tijd over om mensen te helpen met hun strijk. Aarzel niet om mij te contacteren. Met vriendelijke groeten, Natalie
Strijkhulp in Aalst (9300) - An
An
Aalst
Nieuw
Best Ik werk als huishoudhulp En ik strijk ook bij de mensen thuis En ik strijk elke weet thuis ook En ik doe dat graag Ik hal ervaring Met vriendelijk
Strijkhulp in Aalst (9300) - Luna
Luna
Aalst
Nieuw
Ik vind het heel erg leuk , om te strijken , waarom ? Ik zie alles heel erg graag netjes, ik ben zelf iemand die heel perfectionistisch is , ik zal er dus altijd voor zorgen dat als ik iets doe , dat dit met de nodige zorg gedaan is.
Strijkhulp in Aalst (9300) - Anneke
Anneke
Aalst
Nieuw
Ik kan strijken. Ik doe dit thuis altijd en heb dit op school onder toezicht geleerd. Ik probeer altijd mijn best te doen, en zal het dus ook niet fijn vinden als er een kreuk in zit dus doe ik dit gewoon op nieuw 😋
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Aalst: geëvalueerd met 4.81 door 49 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Aalst, strijkhulp aan huis Aalst, stijkster Aalst, strijkdienst Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Aalst vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Aalst in dienst te nemen. Strijkhulpen in Aalst helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de ideale strijkhulp in Aalst?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Aalst

U hebt een strijkhulp in Aalst gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Aalst kan vragen, hang af van meerdere elementen.

De prijs voor strijkhulp in Aalst kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden