strijkhulp Aalst

Ontdek talentvolle strijkhulp in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Aalst

Strijkhulp in Aalst (9300) - Augusta
Augusta
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Ik heb veel jaar ervaring in professioneel strijken en ik kan heel goed uw kleren zorgen voor een lange leven geven , ik kan ook bij me thuis de strijk maken 😊
Strijkhulp in Aalst (9300) - Sandra
Sandra
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben sandra en werk als strijkster in een strijkatelier ,heb 8 jaar ervaring, nu zoek ik extra strijkwerk . Heb je geen tijd of doe je het niet graag? Daar kan ik bij helpen en de strijk voor u doen bij mij thuis .
Strijkhulp in Aalst (9300) - Odia
Odia
Aalst
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een grote familie, heb enkel broers. Ik sta feitelijk in voor het huishouden. Daarnaast heb ik als student altijd gewerkt voor IRIS . U kunt op mij rekennen.
Strijkhulp in Aalst (9300) - Ilse
Ilse
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik strijk enorm graag daarom lijkt het me wel wat om hiermee andere mensen een dienst te bewijzen en ondertussen zelf een centje bij te verdienen. De strijk moet wel zelf gebracht en opgehaald worden.
Strijkhulp in Aalst (9300) - Brian
Brian
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik werk van thuis uit voor mensen die het heel druk hebben of zelf moeilijkheden hebben Zoals bijvoorbeeld ik help 1 gezin waar de mama in een rust huis is en wat hulp kan gebruiken om de kleren van de mama proper te maken Er kunnen 2 gezinnen bij komen van maximum 2-3persoon Alles sinds kost dit veel goedkoper dan in een rust huis en daarom willen wij jou ook helpen Hopelijk tot snel
Strijkhulp in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Indien iemand geen tijd heeft om zijn berg strijk weg te werken, help ik graag een handje!
Strijkhulp in Aalst (9300) - Lisa
Lisa
Aalst
Nieuw
Strijken is een van de dingen die ik zonder veel gezaag doe, al van kleins af help ik thuis in het huishouden. Strijken is een van mijn favoriete bezigheden geworden.
Strijkhulp in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Positief ingesteld, zou met veel plezier voor u willen werken! Ik ben 20 jaar oud en alles proper zien is voor mij echt een passie! Ik hou er van om andere mensen te kunnen helpen !
Strijkhulp in Aalst (9300) - Stephanie
Stephanie
Aalst
Nieuw
Aangezien ik heel graag strijk en ik als mama van 2 meisjes dit ook vaak doe wil ik zeker mijn diensten aanbieden om voor andere te strijken. Ook in de vakantie kan ik overdag meerdere manden strijken aangezien ik dit van thuis kan doen zn mijn dochters terwijl hun mama niet moeten missen
Strijkhulp in Aalst (9300) - Julie
Julie
Aalst
Nieuw
Ik ben mama van 3 kinderen en daar door dus al veel ervaring in strijken. Ik heb altijd mijn strijk gedaan sinds ik 14 ben. Ik strijk goed en op een snelle tempo
Strijkhulp in Aalst (9300) - Natalie
Natalie
Aalst
Nieuw
Ik ben werkzoekende en heb wel wat vrije tijd over om mensen te helpen met hun strijk. Aarzel niet om mij te contacteren. Met vriendelijke groeten, Natalie
Strijkhulp in Aalst (9300) - An
An
Aalst
Nieuw
Best Ik werk als huishoudhulp En ik strijk ook bij de mensen thuis En ik strijk elke weet thuis ook En ik doe dat graag Ik hal ervaring Met vriendelijk
Strijkhulp in Aalst (9300) - Luna
Luna
Aalst
Nieuw
Ik vind het heel erg leuk , om te strijken , waarom ? Ik zie alles heel erg graag netjes, ik ben zelf iemand die heel perfectionistisch is , ik zal er dus altijd voor zorgen dat als ik iets doe , dat dit met de nodige zorg gedaan is.
Strijkhulp in Aalst (9300) - Anneke
Anneke
Aalst
Nieuw
Ik kan strijken. Ik doe dit thuis altijd en heb dit op school onder toezicht geleerd. Ik probeer altijd mijn best te doen, en zal het dus ook niet fijn vinden als er een kreuk in zit dus doe ik dit gewoon op nieuw 😋
Strijkhulp in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Aalst
Nieuw
Kan alles komen halen en terug brengen voor meer info gelieve mij.zelf.te vragen wil zeker iets beteken voor jou en ben zeer goed met kinderen heb zelf 4 Kids grootgebracht
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Aalst: geëvalueerd met 4.79 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Aalst, strijkhulp aan huis Aalst, stijkster Aalst, strijkdienst Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Aalst vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Aalst in dienst te nemen. Strijkhulpen in Aalst helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de meest geschikte strijkhulp in Aalst?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Aalst

Je hebt een strijkhulp in Aalst gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Aalst kan vragen, hang af van verscheidene zaken.

De prijs voor strijkhulp in Aalst kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer duidelijk te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verscheidene prijsaanbiedingen van verscheidene strijkhulpen in Aalst. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de evaluaties van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Aalst
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 manden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
T-shirts strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Aalst, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te ontvangen.

Strijkhulp in Aalst: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Aalst in dienst nemen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Aalst verscheidene klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem gemakkelijker om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Aalst. Dit kan natuurlijk een effect hebben jouw selectie van strijkhulp in Aalst. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen gerief meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank aan te schaffen. Vraag dan om hulp om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere taken doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Aalst strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Aalst in te schakelen. Een strijkhulp in Aalst klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp inschakelt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je precies wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een paar t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Aalst? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Aalst en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige job en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsaanbiedingen van strijkhulpen in Aalst!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Aalst

strijkster plus kuisvrouw - Strijkdienst - temmerman frans,9400 ninove - Strijkhulp - Strijkwerk - De was van mijn opa (wassen - drogen - strijken) - Strijkhulp - Strijk - Tijdelijke hulp voor strijk - Strijk hemden - Huishoudhulp - Strijken (3) - Hulp bij het strijkwerk - Strijken (2) - Strijken - Strijkhulp & en plooien aan huis - arbeider - Strijken - Huishoudhulp gezocht - Strijken hemden - Strijkhulp Aalst - Ik zoek iemand die werkelijks een land stijl kan doen - Strijkhulp
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden